- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.217
- 478
- Konu Sahibi PrensesMononoke
-
galiba temizlik yapmaya gitti, bayadır bişey yazmıyo
şaka bir yana dinimiz güzel ve hiçbir şekilde kadını ezdirmeyen bir din..
ama insanlar kendi çirkin emellerine uydurmak için yalan yanlış bilgilerle pek çok kişiyi zehirlemişler..
evet malesef ki öyle. dinde yanlış yoktur insanda vardır insan yanlış yapar bu dindendi diyerek dini yaftalarlar halbuki o insanın kötülüğündendir..
bilmeyenle tartışmak anlatmak kolaydır ama bildiğini zannedenle inanin cok zor
Benim eşim bu anlatılanların tam tersi.
Az iş yapar ama ortalıkta öyle bir anlatır ki herkes dünyanın sekizinci harikasıyla evliyim sanıyor.
Geçenlerde kardeşi cumartesi sabah bir yere çağırdı, gelemem temizlik günümüz diyor meselayapmasına yapar ama inanılmaz dillendirir.
Şu anki evimizde 5 senedir oturuyoruz. Bir kere cam sildi ama silerken bütün komşulara seslendi, Ayşe ablaaa bizimki bitince sana da yardıma geleyim mi diye ahahahah
Şimdi bütün mahalle eşimin sürekli cam sildiğini sanıyor
Benim eşim bu anlatılanların tam tersi.
Az iş yapar ama ortalıkta öyle bir anlatır ki herkes dünyanın sekizinci harikasıyla evliyim sanıyor.
Geçenlerde kardeşi cumartesi sabah bir yere çağırdı, gelemem temizlik günümüz diyor meselayapmasına yapar ama inanılmaz dillendirir.
Şu anki evimizde 5 senedir oturuyoruz. Bir kere cam sildi ama silerken bütün komşulara seslendi, Ayşe ablaaa bizimki bitince sana da yardıma geleyim mi diye ahahahah
Şimdi bütün mahalle eşimin sürekli cam sildiğini sanıyor
belki düşündükçe ve büyüdükçe zamanla farkeder.. ve siz o kadar güzel şeyler yazdınız ki.. ben olsam döne döne okurum..
Mesela yemeği yaparken çorbayı bir karıştırıver demişimdir, o anda annesi arar ve bizimki çorba yapıyorum der, yahu alt tarafı bir tur döndürmüşsün kaşığı niye abartıyorsunya okuyunca çok güldüm ahahshsjah benim sevgilim de böyle kırk yılın başında bir iş yapar ve yaptığını bütün dünyaya duyurur. yerleri bir kez silse 3 hafta "geçen gün yerleri sildim belim ağrıdı" diye gezer. neyse ki ben de onunla aynı sayılırım pis evimizde huzurlu yaşıyoruz
Ben gercekten diyecek soz bulamiyorum , bu cagda bilgiye ulasmak bu kadar kolayken nasil bu hale geliyor gencecik kadinlar hic anlamiyorumsaatlerdir anlatmaya çalışıyorum ama nafile..
ne acı değil mi inandığı din kadını el üstünde tutmayı emrederken onlar size benim emanetimdir emanetime ihanet etmeyin diyen yaradanın dinine inanan birinin kadını ayak altında görmesi..
Sen hangi kafayla yazıyosun sen kimsinaynen, çok iyi özetlemişsin.. karşısındaki dini yönden yazınca ters cevapta yazamıyor, cehennemde yanabilirim korkusuyla.. ama bizleri zaten zinhar kellesi vurulasıcalar olarak gördüğü için bizimle kendince dalga geçip bi de sevap işlediğini düşünüyor ..
Sen kes bebeğim sende git neyse söylemimKes sesini bi ya. Senin sosyal medyada takılman da haram kocan kızmasın mazallah. Git yemek falan hazırla ya da cam mam sil yap bi şeyler işte takılma burda.
Yazık yazıcam ama profil fotoya bakiyorum vazgeciyorum üzdünBla bla bla ben kendi açımı söylüyorum doğru olanda bu şuanki kanun da yanlış erkeklerin çok üstüne gidiyo hanımefendi eşim bana yardım etmiyo evet çünkü onun görevi o değil işine gidip geliyo bende ev hanımıyım eşim işten geldiğinde kalk çay koy kalk böyle yap desem benim vicdanım nerde kalacak adam zaten insanların ağız kokusunu çekiyo yanlış düşünceniz var
He dün biri vardı aynı bu kişi gibi seviyorsan kokusu mis gibi gelir diye bir tezi vardı (pis kokan biri için diyor bunu) sonunda bana hakaret etti şaşırdım mı asla dinden girip sonunda hakarete kadar gidiyorlar maşallahnezaketin görgü kurallarını da kabul etmez.
erkeğin iş yapacağını kabullenemedigi gibi..
çünkü onun için erkek demek kokulu çoraplarını ortalığa atan paşa demek kadın ise o çorapların kokusunu içine çekerken erim beyim bir emrin var mı kokusuna kurban olduğum diyendir...
ona bundan başkasını aşılayamayız..:)
He bitane de mor sevenimiz var böyleböyleleri çalışan kadını da yaftalıyor, kız kısmı okumaz da diyor, daha 3 yaşındaki kız bebeklerin başını da kapatıyor..
Yazık yazıcam ama profil fotoya bakiyorum vazgeciyorum üzdün burdaki insanlar da beni üzdü canım
Kolanya yok mendil verim istersen ağla“Erkek kadından üstündür” diye bir şey okudum umarım yanlış okumuşumdur.
Beyin kanaması geçireceğim galiba, kızlar bi’ kolonya lütfen.
Bence bu arkadaş fake ua da erkek cokta seyapamamak lazımYazık yazıcam ama profil fotoya bakiyorum vazgeciyorum üzdün
He dün biri vardı aynı bu kişi gibi seviyorsan kokusu mis gibi gelir diye bir tezi vardı (pis kokan biri için diyor bunu) sonunda bana hakaret etti şaşırdım mı asla dinden girip sonunda hakarete kadar gidiyorlar maşallah
He bitane de mor sevenimiz var böylekadınların calısmasına karşı cünkü kadinlar çalışiyor diye issizlik cokmuş yanlız hepsi aynı idolojiye sahip
Burdaki herkesin bildiği yaraları açtığım için suçlu ben oldum çünkü siz de adınız gibi biliyorsunuz söylediklerim gerçekliğini iyiki ülkeyi sizin gibi kadınlar yönetmiyormuşcahillik sizin kanınızda var kendinizi kandırıp durmayın acıyorum hepinize artık yazılan hiç bişeye cevap vermicem çünkü yeterince çatladınız yaranız sizde kalsın akıl sağlığı olmayan kadıncıklar iyi akşamlar
Ev hanımıyım eşim çalışıyor şu anda da bana çay dolduruyorBurdaki herkesin bildiği yaraları açtığım için suçlu ben oldum çünkü siz de adınız gibi biliyorsunuz söylediklerim gerçekliğini iyiki ülkeyi sizin gibi kadınlar yönetmiyormuşcahillik sizin kanınızda var kendinizi kandırıp durmayın acıyorum hepinize artık yazılan hiç bişeye cevap vermicem çünkü yeterince çatladınız yaranız sizde kalsın akıl sağlığı olmayan kadıncıklar iyi akşamlar
Burdaki herkesin bildiği yaraları açtığım için suçlu ben oldum çünkü siz de adınız gibi biliyorsunuz söylediklerim gerçekliğini iyiki ülkeyi sizin gibi kadınlar yönetmiyormuşcahillik sizin kanınızda var kendinizi kandırıp durmayın acıyorum hepinize artık yazılan hiç bişeye cevap vermicem çünkü yeterince çatladınız yaranız sizde kalsın akıl sağlığı olmayan kadıncıklar iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?