Eşim ev işi yaptığı için utanıyor

üst kısma alıntıladım yazdığını..
artık ya ergen ya dalga geçiyor sahte üye çünkü hiç bir yazıya kendini ifade edebilecek tarzda cevap veremiyor..
Yaw hehe hepiniz en üst makamdasınız nasıl güzel cevap veriyosunuz anlatamam hakkımda konuşmayın artık

Düşüncesi kirilsa ne olur ki boyle dusunen kadinlarin evlendikleri erkek tarzi da bellidir yani karsilarindaki adam ev işi yapacak degil ya şu saatten sonra. :))))
aynen öyle karşındaki kişi de şok..
yıllarca ağam paşam sen elleme ben ayaklarını yikayam erkek adamsin paşam diye gezdiyse adamda garipser

Yaw hehe hepiniz en üst makamdasınız nasıl güzel cevap veriyosunuz anlatamam hakkımda konuşmayın artık

kimse üst makamda olamaz zira dediğim gibi ilim beşikten mezara devam eder hergün yeni bir bilgi öğrenirsiniz ve her konuda bilgisiz hissedersiniz kendinizi okumak ilim bilgisahibi olmak sadece okul bitirmekle olmaz ölene dek her insandan her canlıdan birşey öğrenirsiniz tabi etrafınıza bu gözle bakarsanız..

Tabi tabi tişkirler

Hahah sizin gibiler yüzünden de erkekler evden kaçıyo tatlım

hiç bir zaman sizin gibi erkek delisi olmadım.
yeter ki erkek olsun da nasıl olursa olsun kafasında hiç olmadım..
zira erkeksiz de yaşanabiliyor bayan saçı süpürge..

Hahah sizin gibiler yüzünden de erkekler evden kaçıyo tatlım

Bizim kocalar bizimle hizmetci niyetine evlenmedikleri icin iki iş yapinca evden kacmiyorlar sen meraklanma.

Eşim bana evlenmeden once bir konudan sohbet acilinca demisti ki "Kendime hizmetci arasam parasini verir yaptiririm ben hayat arkadasim ol istiyorum"
Anlayabilir misiniz bilmiyorum ama...

Sende maaşından eve tek kuruş verme, kendiyle birlikte para kazanan esiyle ev işlerini ortak yapma bilinci yoksa tek maaş gibi yaşatacaksın canım...

Misafir geldiğinde sadece sen hizmet ediyorsan onun misafiri eve gelmeyecek o zaman...

Kimse kimsenin emeğini yemesin...

Sor bakayım; karısı çalışıyor diye de utanıyor mu?

Gerekirse hiç bir iş yapma, yok öyle bir dünya, ver yiyin, ört yatim...

hiç bir zaman sizin gibi erkek delisi olmadım.
yeter ki erkek olsun da nasıl olursa olsun kafasında hiç olmadım..
zira erkeksiz de yaşanabiliyor bayan saçı süpürge..
Hahha bende hiç bir zaman insanları aşağılayan yukardan bakan olmadım kendini bi halt sanıp aslında hiç bişey olmadım hakretinizle beraber usulca gidin

Az da olsa birşeyler katmaya çabaladık ama başaramadık sanırım. Oturmuş düşünce yapısını kimse değiştiremezmiş bunu anladım.
düşünce yapısını değiştirmek hadi kimsenin haddi değil. ama medeni insanlar farklı fikirleri savunurken saygı çerçevesinde konuşur, yazışırlar. bu yok, asıl sorun bu.
farklı düşünsün ama saygısızlık çok çirkin.

Snaa üşendim cevap vermicem

Hımmmm

Düşünce yapısından kastım doğruyu göstermekti. Ama olmayınca olmuyor. 40 defa da anlatsan olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…