İnaçlıyım ve burdakiler öyle demiyo yapacak ıspat peşindeler
kimse ispat peşinde değil ev ortak musterektir..
hayatı inanç'in ev hanımları ile ilgili bir konuşması var dinlemeni tavsiye ederim..
hiç bir kendini bilen hoca bilgi sahibi insan kalkıpta isi sadece kadın yapacak demez!.
diyemez çünkü kadın evde evlat yetiştiriyor dünyaya bir insan. ev işleri çocuğun bakımı eğitimi okulu..
herşeyiyle çekip çevirmeye çalışıyor ve bununla birlikte ayrıca çalışan kadınlar var..
baktigimda kadının omzunda olabildiğince fazla yük oluyor..
ev işi kadının işi değildir o evde yaşayan bireylerin ortak işidir..
o yüzden dır ki cennet annelerin ayakları altında denilir..
şu kafayı bırakın lütfen cahil bir toplumun dayatmasını yeni nesillere aşılamaya çalışmayın bari..
benim inancimda dinimde boyle bir sey yoktur mesela inançlı olup sunneti farzı (sozde ) bilen bildigini iddia eden insanların boyle söylemler içinde olmasi cok tuhaf geliyor bana..
örnekte bizden vereyim : eşim tüm işlere yardim eder bebeğimize benim kadar o da bakti altini aldi doyurdu sabahlara kadar salladi sabah tekrar ise gitti tum temizligi yapar yeri geldi ben yapmadım o yaptı ki ben ev hanımıyım..
bana hep "yapmak sünnettir o benimde çocuğum evde bende yaşıyorum pisletiyorum kirli çıkarıyorum bulaşık çıkarıyorum. hem benden görürse oglumuzda büyüdüğünde yapar". der..
ve bu bana merhametli sorumluluk sahibi olduğunu hatırlatır..