- 29 Mart 2018
- 13.209
- 46.516
- 548
- 26
- Konu Sahibi PrensesMononoke
Eğitim durumun nedir? Çok merak ediyorum sadece, lütfen söyler misin?Sizde saçınızı okumakla fazla ağırtmayın beyninizi de yormayın lazım olur size gerçi şimdi lazımdı geçti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eğitim durumun nedir? Çok merak ediyorum sadece, lütfen söyler misin?Sizde saçınızı okumakla fazla ağırtmayın beyninizi de yormayın lazım olur size gerçi şimdi lazımdı geçti
o kadar güzel ve açıklayıcı yazmışsınız ki..
helal olsun dedim her cümlede. ancak ne yazık ki öyle fikirler var ki inançtan, dini yönden, insani yönden.. nerden anlatırsanız anlatın kırılmıyor insanların o kafa yapıları..
Ahh öyle yetiştiren analar yok mu aahh ahh çok beddua alıyorlar.ne gerek var durduk yere
hem kızıyorum hem üzülüyorum böyle insanlara dini inancı kulaktan dolma bilgilerle yaşayınca böyle adet gelenek,hurafe gibi zirvaliklari hayat biçimi olarak algılayıp yaşamaya devam ediyorlar..
birde ahkam kesmeleri yok mu biliyormuş bilgi sahibiymiş gibi şaka gibiler yahu..
onun için erkek evladımızı bu kafalardan uzak yetiştirmeye çalışıyorum işte..
mutfaktan çıkmayan kız çocuğu abla/kardeş farketmeksizin saygısızlık eden erkek çoğu çıkıyor ortaya..
birde büyüyüp evlenip ben "erkeem,yapmam etmem kılıbık mıyım" modunda gezen hanzolar yetişiyor..
erkek değil "ADAM" yetiştirmek önemli..
Bu sferde eğimtimsiz olurum dalga mı geçiceksiniz orta okulEğitim durumun nedir? Çok merak ediyorum sadece, lütfen söyler misin?
Sizde saçınızı okumakla fazla ağırtmayın beyninizi de yormayın lazım olur size gerçi şimdi lazımdı geçti
Biz seninle dalga geçmedik ki?Bu sferde eğimtimsiz olurum dalga mı geçiceksiniz orta okul
Ellerinize sağlık ne güzel demişsiniz..Bir erkeğin yetişme tarzıyla,bir kadının yetişme tarzı aynı değildir.Doğal olarak tabi ki yatkın olmayacak ev işi yapmaya..Evinde annesi yaptırıyor muydu sanki de adam evlenince yapabilsin..Bende evlilikte herşeyin eşit olmasını isterim ama siz bunu çok abartmışsınız.Lavabo ovdurmak nedir yahu? Yapamıyorsanız yardımcı tutun..Eşiniz fazla bile sessiz kalmış size..İnsanların yanında kalk çay koy demişsiniz,birde tepkisine kızıyorsunuz adamın hayret yani.
Dalga geçmeyi eğitim durmum hakkında söyledimBiz seninle dalga geçmedik ki?
Sadece düşüncenin yanlış olduğunu söyledik. Ki burada kimse seni aşağılamadı da.
Eğer okursan biraz da olsa bu düşünceni kırarsın diye düşünüyorum.
Sizene ya hatta sanane benim düşüncem böyle seninki öyleyse banane sen de Bırak bu ayakları yazma dakelime haznesi ve bilgisi kısıtlı olan insanlar mantıklı cümleler kurmadiklari için hakaret ederek kendilerini savunmaya çalışırlar..
ilim beşikten mezara kadardır..
öğrenmenin okumanın yaşı yoktur beyni geliştirir olgunlaştırır..
sizde de tavsiyem okuyun. doğru kaynakları doğru yazıları okuyun ki gelisebilin..
mesela şuana kadar ne okuyup yada hangi okuduğunuzu yanlış anlayarak bu hale geldi iseniz bir an önce toparlanin derim
Bu sferde eğimtimsiz olurum dalga mı geçiceksiniz orta okul
Biz seninle dalga geçmedik ki?
Sadece düşüncenin yanlış olduğunu söyledik. Ki burada kimse seni aşağılamadı da.
"bu seferde eğitim durumumla mı dalga geçeceksiniz" dediğinize göre daha önce de dalga geçtiğimizi düşünmüşsün.Dalga geçmeyi eğitim durmum hakkında söyledim
Az da olsa birşeyler katmaya çabaladık ama başaramadık sanırım. Oturmuş düşünce yapısını kimse değiştiremezmiş bunu anladım.bence okul konusuna hiç girmeyin buna cevabı "kız çocuğu okumaz." olursa hic şaşırmayacağım zira o yönde düşünen biri kızının yemek yapmasıyla oğlunun yan gelip yatmasiyla övünecek düşünce yapısına sahip.
Biz seninle dalga geçmedik ki?
Sizene ya hatta sanane benim düşüncem böyle seninki öyleyse banane sen de Bırak bu ayakları yazma da
ilkokulu bitiremeyen ama okuyup kendi geliştiren; vizyon sahibi olan binlerce insan var. insanlara saygı duymak ve düzgün iletişim önce ailede öğrenilir. okul bunu geliştirir.
kimse seninle dalga geçmedi, aksine sen seninle aynı fikirde olmayan herkesle kendince dalga geçmeye çalıştın.
bilgilendirme amaçlı yardım etmeye çalışarak, insan olmana değer vererek sana cevap yazan birine dahi "çok uzun okuymam" yazıp saçma bir emoji koyarak cevap verdin.
konu senin diploman değil, görgü ve adap sahibi olmaman.
Tamam sığ bilmem ne kimseyi ilgilendirmez sizin düşünceniz de bana göre cahillik kusura bakmayın da neyse düşüncemi yargılamak kimsenin hakkı değil d"bu seferde eğitim durumumla mı dalga geçeceksiniz" dediğinize göre daha önce de dalga geçtiğimizi düşünmüşsün.
Ama seninle kimse dalga geçmedi, düşüncelerinin yanlış olduğunu söyledi. Annem ortaokul mezunuyken bile böyle sığ düşünmedi. Yanlış düşünüyorsun çok.