- 23 Temmuz 2019
- 14.638
- 46.649
- 548
- 40
- Konu Sahibi PrensesMononoke
Eyy fazla abartma
nhmm neyi abartıyorum sence ? hadi biraz anlat hepimiz görelim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eyy fazla abartma
Bir erkeğin cam silmesi tabi ki saçma..
Sofra kurarken bir tabak getirip yardım etmesi normal, birtakım işlerde yardımcı olabilir fakat cam silmek evi süpürmek ne yahu..
Erkek ile kadın fıtratı gereği eşit değildir.
Esimi cam silerken görsem, ben utanırım etraftan önce
Senden gıcık aldım o yüzden yazma bananhmm neyi abartıyorum sence ? hadi biraz anlat hepimiz görelim :)
Her şeyi abarttın kız herşeyi böyle abartıyosan herkesin başını yakarsınnhmm neyi abartıyorum sence ? hadi biraz anlat hepimiz görelim :)
Senden gıcık aldım o yüzden yazma bana
Her şeyi abarttın kız herşeyi böyle abartıyosan herkesin başını yakarsın
Sende şimdi benim karşımda ölürsün yol al bacımya çen şiyin misin çen :)
şaka bi yana, boş vakitlerini tdk sitesinde değerlendirebilirsin.
Hıhıhı aynen öyleböyle düşünüp mutlu olacaksan ol tabi :) herkesin mizah anlayışı farklı : )
Tamam ablacım
Sende şimdi benim karşımda ölürsün yol al bacım
Hem kimseye verecek mantıklı bir cevabınız yok hem de ısrarla garip emojili cevaplar yazmaya devam ediyorsunuz.
Kendimi sizin yerinize koyuyorum da tepkilerinize anlam veremiyorum gerçekten.
Ben bunca zaman eşime hizmet etmişim ama o elini hiçbir işe atmamış. Etrafımdaki bütün kadınların da aynı hayatı yaşadığını gördüğüm için bunu normalleştirmişim.
Forumun tekine girip büyük büyük cümlelerle "kocan seni boşamalı" falan yazıyorum bir kadına. Çünkü kocasından iş bekleyen kadının kapıya atılması gerektiğine inanmış/inandırılmışım.
Ama sonra 20 kadın, 20 sayfa boyunca eşlerinden, sevgililerinden, babamın dedesi yaşındaki dedelerinden örnek verip erkeklerin de iş yaptığını, insanların evinde iş bölümü olduğunu anlatıyorlar.
Başka kadınların anamdan, teyzemden, kayınvalidemden, görümcelerimden ve benden çok başka bir hayat yaşadığını okuyorum sayfalarca.
Yapacağım tek şey elimdeki telefonu bırakıp, yatağa yüzükoyun atlayıp ağlamak olurdu.
Sizse hala "kızım ev işi yapsa gurur duyarım, erkek iş yaparsa basitleşir" falan diyorsunuz. Garip bir şuursuzluk hali...
Şoka mı girdiniz nedir?
Şöyle söylim size sizin anlayışınız söyledikleriniz beni ilgilendirmez ama benim yazdıklarım sizi neden ilgilendiriyorHem kimseye verecek mantıklı bir cevabınız yok hem de ısrarla garip emojili cevaplar yazmaya devam ediyorsunuz.
Kendimi sizin yerinize koyuyorum da tepkilerinize anlam veremiyorum gerçekten.
Ben bunca zaman eşime hizmet etmişim ama o elini hiçbir işe atmamış. Etrafımdaki bütün kadınların da aynı hayatı yaşadığını gördüğüm için bunu normalleştirmişim.
Forumun tekine girip büyük büyük cümlelerle "kocan seni boşamalı" falan yazıyorum bir kadına. Çünkü kocasından iş bekleyen kadının kapıya atılması gerektiğine inanmış/inandırılmışım.
Ama sonra 20 kadın, 20 sayfa boyunca eşlerinden, sevgililerinden, babamın dedesi yaşındaki dedelerinden örnek verip erkeklerin de iş yaptığını, insanların evinde iş bölümü olduğunu anlatıyorlar.
Başka kadınların anamdan, teyzemden, kayınvalidemden, görümcelerimden ve benden çok başka bir hayat yaşadığını okuyorum sayfalarca.
Yapacağım tek şey elimdeki telefonu bırakıp, yatağa yüzükoyun atlayıp ağlamak olurdu.
Sizse hala "kızım ev işi yapsa gurur duyarım, erkek iş yaparsa basitleşir" falan diyorsunuz. Garip bir şuursuzluk hali...
Şoka mı girdiniz nedir?
Luna parka git bacımmmmmmbiri sana normal hitap ederken ona "ablacım, kız, ablam, bacım" gibi ifadelerle cevap verilmez.
rahatsız oluyorsan sen cevap vermezsin olur biter :) ben çok eğleniyorum o yüzden yazmaya devam edicem :)
Valla eşimin yardımın ı istemiyorum aklını başkalarına saklaBence de salın gitsin :)
Eşi daha 22 yaşında ,kendisi demuhtemelen çocuk sayılacak yaşta,ki yazdığı yorumlar ve emojileri onu gösteriyor.köyde doğdum büyüdüm,evlendim şehre geldim diyor.tahmin etmek zor değil nasıl şartlarda yetiştirildiğini.otoriter bir baba,onun sözünden çık(a)mayan bir anne.eşinin ailesi için de aynı şeyleri düşünüyorum.kitap okumaktan hoşlanmıyor kaldı ki yorumları okuyup extra bilgi edinmekten bile kaçınıyor.
Şimdi bu kız kalkıp kv kp in yanında kalk çay koy dese dayak yer,babasının evine gönderilir.aslında içten içe o da istiyor eşinin yardımını ama sonucunu bildiği için yiğitliğe toz kondurmuyor.
eşinin yardımını isteyemezsin çünkü.Valla eşimin yardımın ı istemiyorum aklını başkalarına sakla
Kesinlikleeşinin yardımını isteyemezsin çünkü.
Neden saçma? Nerede yazıyor bunun saçma olduğu?
Ben "fıtratım gereği güçsüz" olduğum halde, 47 kilo halimle, kadın başıma(!) camlara çıkıp eğilip kalka kalka cam silsem saçma değil; "fıtratı gereği güçlü" olan ve eğilip kalkarken totosu kimsenin dikkatini çekmeyecek olan erkek cam silince mi saçma oluyor?
Kafalar fena karışık anlaşılan.
Kocaman cam cepheleri silenler, restoranlarda aşçılık, garsonluk, temizlik yapanlar, yolları süpüren belediye çalışanları, çöp arabalarını süren, çöpleri toplayıp atanlar hep erkek. Erkekler bu işleri yaparken kimsenin gülesi gelmiyor da adam kendi evinin camını silip misafire çay taşıyınca mı komik oluyor?