- 23 Temmuz 2019
- 14.638
- 46.649
- 548
- 40
- Konu Sahibi PrensesMononoke
-
Bizim kocalar bizimle hizmetci niyetine evlenmedikleri icin iki iş yapinca evden kacmiyorlar sen meraklanma.
Eşim bana evlenmeden once bir konudan sohbet acilinca demisti ki "Kendime hizmetci arasam parasini verir yaptiririm ben hayat arkadasim ol istiyorum"
Anlayabilir misiniz bilmiyorum ama...
Bayıldım ben bu söze, gerçekten ..."1 delil ile 40 âlimi yendim
40 delil ile bir cahili yenemedim.."
ne kadar doğru bir söz şimdi daha iyi anladım.
İnşallah görüsün bu msjımı eşin seni boşamalı çok saçma düşüncelerin var yuvayı dişi kuş yapar erkek değil az mantıklı ol feminist gibi görünme çabalarını bırak
Hahha bende hiç bir zaman insanları aşağılayan yukardan bakan olmadım kendini bi halt sanıp aslında hiç bişey olmadım hakretinizle beraber usulca gidin
Hımm bayan kültürlü
daha tartışma kültürü olmayan birine ne desek gerçekten boş.
üzülüyorum sadece alay ederek geçiştirmeye çalışıyor çünkü başka hiç bir savunması yok dayandığı bilgi kanıt yok..
aa var pardon gelenek adet zirvasi.
mevlâna'nin çok sevdiğim bir sözüdür.Bayıldım ben bu söze, gerçekten ...
bilemiyorum. insanlar normal bir şekilde fikirlerini savunurken alay etmeye çalışmak, ergen gibi emojilerle triplenmek falan.. tuhaf..
Var, olmaz mı.
Annemle babam 35 yıllık evli. Annem ev hanımı. Babam hala çalışıyor.
Annem yemek yapıp sofrayı kurar. Babam sofrayı toplayıp bulaşık makinesini ve mutfagi halleder. Her pazar da ortaklasa temizlik yaparlar. Hepimizin çayını o koyar. Geçen çayını doldurmaya kalktım (onlardan ayrı yasiyorum) "Sen yorgunsun, gitme" dedi. Üsteledim "tamam tamam ben çay icmiyorum" diyor
Misafirliğe gelenler babamın mutfakta olmasını garipseyecek olur ama babam onları dinlemez. Bir gun, annemden ve babamdan yasca epey buyuk olan teyzem üç dört kere "Ay adam bu kadar iş yapar mi, ay bilmem ne, ay sen birak" diye gitti geldi babamın yanına, babam da sinirlendi, "Yahu eşimin 8 kerede yapacağı şeyi birlikte 4 kerede yapmak niye bu kadar garip, hiç mi vicdanınız yok" dedi, teyzem sustu
Nişanlımin da evinde haftanin birkac gununu gecirdigim oluyor. Yorgunum diye hicbir sey yapmami istemiyor ve beklemiyor. Tabii evlenince degisnezse. Ama hic oyle bir sinyal almadim simdiye kadar. Eski sevgililerimden alirdim. Siz evlenmeden once almamis miydiniz ?
umarım doğruyu bulur.
ne denir ki başka
İnşallah görüsün bu msjımı eşin seni boşamalı çok saçma düşüncelerin var yuvayı dişi kuş yapar erkek değil az mantıklı ol feminist gibi görünme çabalarını bırak
Tamam ablacımGerçekten kuşlardan bahsediyorsak, böyle bir şey yok yalnız. Yuvayı ya erkek yapar ve bir dişi tavlamaya çalışır ya da beraber yaparlar. Yavru bakımı da çoğunlukla ortaklaşa yapılır.
Yuvayı yapıp erkek kuş bekleyen bir tür varsa da hiçbir belgeselde görmedim henüz.
Zaten nasıl olabilir böyle bir şey? Dişi yuvayı yaparken erkek kuş arkadaşlarıyla kahvede kağıt mı oynayacaktı asdfgh
Saçma bir atasözü yani.
Ataerkil düşüncelerinize hayvanları alet etmeseniz keşke.
Hımmçay koyduğu için kocasını ezik gören sizsiniz ben değil..
Eyy fazla abartmaevet normal dünyada tartışmak bir kültürdür.
Tabi ablamBu hanım kızımıza çok şeyler yazmak geçiyor içimden ama mapusdan yeni çıktım. Gerek yok şimdi tekrardan. Anlayan anladı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?