Eşim emeklerimi görmüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herseyi bilerek evlenmissiniz uzgunum.

Esinizin ailesi size yardim etmiyorsa kendi bilecekler is
.haaa etseler tabii iyi olur.

Ama niye boyleler demek de yanlis.

Malesef insanlar boyle.

Kendi basinizin caresine bakmaya calisin bence

Tavsiyem ailelerden yine bir şey bekleme.
Ama çalıştığın parayı güzel güzel saç.
Ailene büyük hediyeler al.
Temizliğe yardımcı tut falan.
Kendini baştan sona giydir.
Eve üst üste kargocular gelsin.
Artık böyle yaşayacağını göster.
Ve tüm bunları borç içinde yüzerken yap.
Evin tüm geçimini eşine bırak.
İşte o zaman anlar bugünlere nasıl gelmişsiniz.

Herseyi bilerek evlenmissiniz uzgunum.

Esinizin ailesi size yardim etmiyorsa kendi bilecekler is
.haaa etseler tabii iyi olur.

Ama niye boyleler demek de yanlis.

Malesef insanlar boyle.

Kendi basinizin caresine bakmaya calisin bence
Kendimi yanlış ifade ettim sanırım aslında onlardan para istemek değildi amacım ama esim ailesi bir şey yapmadığı halde yapmış gibi davranıyor hatta benim aileme ki mali durumları kötü bunu bile bile bir kaç kez laf söyledi bir de esimin ailesi insanlara yapmış gibi söyleyince sinirim çıkıyor hazmedemiyorum. Eşim de böyle nankörluk yapınca çok kırıldım çünkü çok çalışıyorum çok çaba sarf ediyorum

Bir dönem çok konunu okumuştuk

En son boşanma aşamasına gelmiştiniz

Neyse geçmiş gitmiş

Size evlenirken bir halı alan aileden ev peşinatı beklemek çok değil mi

Oğlunun tedavi masrafını borç veren aileden tek kuruş beklememelisin

Beklentini kaldır ortadan

Her konuna aynı şeyleri yazdım galiba ama hayatta sadece ikiniz varmış gibi yaşasanız daha huzurlu olursunuz

Ya korkuyorum pireye kızıp yorgan yakmaktan bir de hiç beceremem böyle şeyleri ama yapmam gerektiğini de biliyorum . Elimden gelse altınları takarım valla koluma en çok o dokundu bana benim hakkım olan altınları ona verdiğim halde yedin demesi yesem bile onlar benim . Kendilerine gelince dini anlamda bir hataları yok bana gelince başimm açık günahkarım

Hala bu adamla niye diretiyorsunuz

Evet canım o dönemler de yaşandı kaldıramadım sonra dedim kapı orda kendine çeki düzen verdi ailesiyle az görüştü ailesi de biliyorki masumum ama beni çok üzdüler . Sonra kariyerime baktım tedavi oldum kendime geldim özgüven im kendine geldi güçlüyüm artık ama yuvamı da seviyorum eşim ailesi olmasa harika biri ailesine de aldırıs etmiyordum ki dün artık patladım sanırım ev satılıyor ve kış ayında çıkmak zor geliyor üstüne ev kiraları 1500 2000 tl ama ev 250 bin TL civarında ve müteahhitler 2 daire veriyor . Ev cok cok ucuza gelecek

Hala bu adamla niye diretiyorsunuz
Seviyorum ve esim kendi haline kalsa iyi biri 7 sene görustuk beraber yaşadık sonra evlendik hiç sorun yoktu taa ki ailesine kadar istedikleri gelin değildim eşimin sağlık durumu yüzünden mecbur aynı şehre geldik zira sadece 3 aylığına eşime bakacaktı başka şehirde ven tayin gelene kadar bakmadı o z manalar yalanlar tabi biz yardımcı oluruz kızım canım .... o kadar gözümü boyadilar ki insanlar bile şok oldu sonrasındaki değişime

Allah aşkına neyinden korkuyorsun?
Bunca iyiliğine nankörlük görmüşsün.
Kendin için değil onun için yaşamışsın gençlik gitmiş gidiyor.
Bir kere haketti diye cezalandıracaksın.
Ne yapacak bunun için boşanacak mı senden?
Ahh ne büyük sevgi ama!
Bunun için yorgan yakan kişi güle güle gitsin.
Ayrıca senin durum pireden öte emin ol.

Öncelikle komşudan tuz ister gibi, 30 bin veriverse diyorsunuz. Bu çok itici bir davranış, kim olsa tepki verir. 120 kazanmış olabilir ama o tüm hayatını adadığı işten ona kalan bir para. Çocuğu -karisi bile yokken çalışıyordu belki bu iş yerinde. Ne sizin o parada bir kuruş hakkınız var ne eşinizin. Karısı hariç kimsenin paranin harcanması konusunda söz söylemeye hakkı yok

İkinci olarak bu kadar verici olduğunuz sürece bu sizin göreviniz haline gelir, milletin gözüne gelmez bile. Ne kadar harcarsınız o kadar kıymetli olursunuz.
Benim annem o kadar aptal şeylere o kadar aptal paralar veriyor ki (kimseden habersiz alır gelir) ben bile sinirleniyorum. Ama babam hiiic laf etmez . Ki annem çalışmıyor.
Devamlı harcadığı için göze de gelmiyor.
Mesela bu ay yurtdışina cikti- heveslendi. Hepimiz destekledik. Turu gereksiz pahalli bir turdu. Yine de 'en pahallisi en guzelidir' dedi gitti.
'tabii ki gideceksin, saçma sapan şeylere dünya para vermektense birşeylerden tasarruf yapıp gez bundan sonra-pasaportun da var' diye gaza getirdim. Ki ben seyahat etmek için yemeğimden bile kısarim:)
'tabii ki kizim,zaten ben ne alıyorum ki' dedi.
Dediği gibi ertesi gunu su arıtma cihazı almış bir buçuk milyara, gitmeden de hiç ihtiyacımızın olmadığı yeni bir süpürge!
Babam asla laf etmez, çünkü dediğim gibi annem hep harcadığı için öyle alışmış.
Etrafımda maddi durumu bizden daha iyi olmasına rağmen birşey almayan, dişinden tırnağından arttırıp yeni ev için vs biriktiren bazı kadınlar da var. Takdir görmedikleri gibi sanki goreviymis gibi görülüyor. Eminim yaptıkları en ufak harcama göze batar-cunku normalde yapmiyorlar.

Canım zaten kimse sorun yokken değişmez. Huy değimizi sorunlar ile beraber çıkar herkesin içindeki canavarı öyle görürsün. O yüzden bu rüyalarda takılma derim. Sana gerçekten kıymet veren bebeğinin babası olabilecek biri ile yola devam et. Sürekli seni suçlayan, hakir gören, evi geçindirme işini omuzlarına yükleyen, ay sonunu görecek haliniz yokken borç üstüne borç binmişken lüks arabadan inmeyen biri ile yazık sana.

senin icin para pul önemli olmayabilir cnm ama suan dünyanin çarki boyle dònuyor.
Dedigin normali tesekkur edilmeli o kdar fedakarligin karsisinda tamtersi oluyor degersiz oluyorsun.bundan sonra sende her zaman politik ol

senin icin para pul önemli olmayabilir cnm ama suan dünyanin çarki boyle dònuyor.
Dedigin normali tesekkur edilmeli o kdar fedakarligin karsisinda tamtersi oluyor degersiz oluyorsun.bundan sonra sende her zaman politik ol
Ah insanlik insnalar yüzünden ölüyor ve çağın gerçeği bu zor da olsa bugün deneyeceğim umarım anlar

Ben rahatlığını anlamıyorum her şey olacağına varir diyor onun için dünyadaki şeyler önemli değil ben evim olsun istiyorum eşyam olsun istiyorum çok lux olmasını değil ama o ne yapalım olmazsa olmaz diyor ben de sırf peşinat yok diye güzelim evi kaçırmak istemiyorum . Bana çok çalışma diyor ama borçlar öyle oyle ödeniyor art niyeti yok belki ama anlamıyor işte beni madem eşyanın önemi yok nesen araba lux diyorum ben zorlanıyorum diyorum. Evin erkeği benimbenim ne yapayım çalışma az çalış sana yeme içme diyen mi var diyor

Evlenme arefesinde araba almak?
Bir de sizin altınlarınızla öyle mi?
Baştan kabul etmeyecektiniz. Eline ipleri vermişsiniz kuklaya çevirmiş sizi. Ailesi yardım eder etmez o başka. Ama elde avuçta yok altında lüks araba bu ne perhiz...

Otv siz alacaktı dedim 60 binlik bir aracı 40 bine alıyorduk onu al ailesi yok oğlum buna binecek bu olacak neler dedim dinlemedi ben evime eşya alamadim sonra düğünden geleni ailesi direk arabaya verdi bir haftalığına borç almıştık onlardan düğün parası gelince verdim. Sonra kalanı kredi oldu ki 5 seneye yakın kredisi . Sonra tedavi ve başka seyler derken borclari ödemek için sıktım da sıktım dinlemedi inanın öyle kolay değil boşanalim demek

bundan sonra bas bas paraları leylaya bence. harca gitsin. borçlarıda eşin düşünsün. ha ne bu savurganlık derse ben ne anlarım para biriktirmekten bedne böyle işine gelirse der kenara çekilirsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…