- 19 Temmuz 2011
- 1.221
- 814
- 323
- Konu Sahibi sonbaharsonuyok
-
Kimseye ağız eymedim dilime de ilk kez aldım lütfen saygılı yorum yapın eleştiri kabulüm ama az saygı lütfen ayrıca arabamı satamıyorum engelli aracı 5 sene satışı yasak . Gelirine gelince insanlara düğün yaptık demesini biliyorlar buna yorumunuz nedir ? Ben dilenci değilim hanım efendi öyle olsa en başta isterdim bir seyler altın para pul ev eşya peşinde koşardım en baştaEşinizin ailesinin gelirini onlardan çok dusunuyorsunuz,maşallah. Adamin gönlünden koparsa 3 5 verir ama 30 bini bize ver denmez ki. Öz baba bile olsa. O ailenin geliri bu sekilde hic agzinizdan düşmüyorsa çok ayıp ediyorsunuz. Ben olsam daha ağır konuşurum. Artık siz ayrı bir ailesiniz. Her zaman arkanizda birilerinin desteğini hissedemeyeceksiniz. Evleniyorsaniz göze almanız lazımdı. Borçları kapatmak için arabayi satabilirdiniz mesela. Birilerine ağız yüz egmekten iyidir.
Haklısınız sonuna kadar ama işte insan dünyaya farklı bakıyor para pul umrumda olmadı benim evlendiğimde eşim doğru düzgün yürüyemiyordu bile senelerin onunla hastanelerde geçti kimseden yardım istemeden ama şimdi diyorum ki ben her şeyi yaptığım halde bir teşekkür edilmez miFedakarlik+hosgöru=nankörlük
Canım yuva kurmak da yıkmak da zor eşimi seviyorum o da beni seviyor ama işte bazen hayat bu noktaya getiriyor eşim bal gibi biliyor kim ona baktı kim senelere yanında durdu doktorlar yürümesine cok zor diyordu şimdi gayet iyi durumda ama ben içimden gele gele yanında durdum ilk kez bu kadar incindim eşime konduramasam da nankörlük bukendi sucun. Verme paranı hatta boşan:) görsün ev nasıl gecındırılıyormus.
Ailem 15 saat ötede. İlk evlendigim sene o kadar borcum vardı ki bir de eşim olmadan gidemedim zira eşim engelli uçak ya da araç al seyahat lazımdı o zamanlar öyle olunca dedim sıkayım dişimi annem geldi arada ama işte kızıyorum o zamanki salaklığımaErkeğin iki kaşığı varsa birini kıracaksın dermiş ya eskiler..
Hakikaten doğru artık inandım yani.
Bu kadar fedakar olma.
Ailen uzakta mı da gidemedin yanına 2 sene?
Kaç para bi otobüs bileti ya
Valla altın dedi ya çok dokundu bana o altınların hepsi ona harcandı yani bize ama ben yemişim gibi diyince üzüldümBence de harca .madem böyle olmuyor mus gez ye iç
Canım eşim engelli olunca onsuz gidemedim yanlarına arada annem geldi ama kendime.hep kızarım neden bunu yaptım diye değmiyor anladımHerşeyi geçtim ailemi göremedim 2 sene nedir yahu , aileniz o sizin.
Ben tek birşey söyleyeyim bu kadar fedakar olmasaydınız bugün bunları yaşıyor olmazdınız. Bazen olmadığın gibi olmak gerekiyor, yerine kişisine göre. Yoksa sonuç bu.şimdi maaşı tek başınıza harcasanız nankör de olursunuz sorumsuz da.yaptıklarınızın kıymeti kalmaz.
Öyleymiş vallahiHarcayacaksin. Kiymetli olacaksin! Matematik bu kadar kolay..
Bence de kaç kez dedim.ayrılalım dayanamıyorum medenice bitsin eşimde kötü biri değil ama hep ailesini dinleyerek yaşar yok sensiz yapamam artık ne dese batıyor banaValla sonuna kadar haklisiniz.O kadar fedakarlik et bir yigin sikinti cek birde ustune o sozu isit..
Bundan sonra benden bu kadar deyin madem.Gorsunler hanyayi konyayi..
Valla yine bize dokunacak diye üzülüyorum ama öylesi gerekiyoro kadar cabana fedakarlığa karşılık olarak duyduğun cümleye bak. Bütün maaşını ye de savurganlik nasıl oluyor görsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?