Eşim emeklerimi görmüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sonbaharsonuyok

Guru
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2011
1.221
814
323
Kızlar esimle bir çok ciddi sağlık sorunundan ve sıkınti çektikten sonra evlendik 4 seneyi geçti ama düğün borcumuz yeni bitti . Diyeceksiniz ne aldınız ki eşimin ailesi bir hali aldı o kadar onlar öyle yapınca ben de kendi ailemden istemedim zira durumları çok kötü zaten abimle aynı zamanda evlendim bir de çok mütevazi bir düğün yapsak da kredi faizi çok oldu.
Neyse kimseye yük olmak gibi derdim yok tabi kendim yapacağım düğünümü dedim ama aynı dönemde eşim pahalı bir araç aldı ailesi ve esim beni dinlemedi ogluma layik bu araba dediler. her şey kredi üstüne eşimin tedavi masrafları benim bebek tedavilerim derken haftada 6 gün 7 gün çalıştım senelerce .
Bu dönemde stres sorun çok tabi. Eşimin ailesinin durumu gayet iyi bizim aldığımız maaşı babası tek başına alıyor evı arabasi var ama nedense hep borçlu anlamadık insanlara senelerce bizim borcumuzu ödedikleri söylediler ki yalan Allah şahit. Üstüne çok sorun yaşadım sustum her şeye anlatmakla bitmez yaptıkları . Bir gün demediler halin nedir. Hem istemediler hem her şeyde hesap sordular hem yalnız bıraktılar ( eşim engelli ) hem de ayaklarımın üstünde durduğum için baskı yedim.
Şimdi evimiz satılıyor hali hazırda yine borclar var ve birikmiş para yok .
Eşime evi alsak keşke ama peşinat lazım dedim . Ailen destek olamaz mı kardeşine ev alırken oldular dedim ( asla kıskanmam elimden gelse para verirdim bunu iyi bilir herkes )
İstemem ailemin durumu yok dedi eşimin hastane masrafları için borç aldık ailesinden ama ailesi başkasından aldık oğlum hemen ver dediler tamamen yalan. Eşim onu ödememiz lazım dedi . Dedim az beklese olmaz mı ? Babası emekli olacak 120 bin emekli ikramiyesi var 30 bin verse keşke dedim. Eşim de bana kizdi . Üstüme başıma hiçbir şey almadım senelerce evimdeki bir çok eşya bekar evinden eski sıktım dişimi evime bir gün temizlikçi almadım akla hayale gelecek her şeyi yaptım . Keşke dedim bu kasa lux bir araba almasaydın altınlar dururdu . Eşim bana " sen o altınları da yerdin sen mi para biriktireceksin dedi başımdan kaynar su döküldü " . Ailemi görmeye bile gidemedim 2 sene ben . Nelerden vazgeçtim neler içimde kaldı o kadar dokundu ki bana bu sözü . O kadar hakaret duydum eşimden ailesinden ama bu kadar dokunmadı bana.
Şimdi eşimden intikam almak istiyorum bu ay maaşımı kendime harcamak istiyorum görsün dünya kaç bucak istiyorum yanlış mı düşünüyorum.

Herşeyi geçtim ailemi göremedim 2 sene nedir yahu , aileniz o sizin.
Ben tek birşey söyleyeyim bu kadar fedakar olmasaydınız bugün bunları yaşıyor olmazdınız. Bazen olmadığın gibi olmak gerekiyor, yerine kişisine göre. Yoksa sonuç bu.şimdi maaşı tek başınıza harcasanız nankör de olursunuz sorumsuz da.yaptıklarınızın kıymeti kalmaz.

Eşinizin ailesinin gelirini onlardan çok dusunuyorsunuz,maşallah. Adamin gönlünden koparsa 3 5 verir ama 30 bini bize ver denmez ki. Öz baba bile olsa. O ailenin geliri bu sekilde hic agzinizdan düşmüyorsa çok ayıp ediyorsunuz. Ben olsam daha ağır konuşurum. Artık siz ayrı bir ailesiniz. Her zaman arkanizda birilerinin desteğini hissedemeyeceksiniz. Evleniyorsaniz göze almanız lazımdı. Borçları kapatmak için arabayi satabilirdiniz mesela. Birilerine ağız yüz egmekten iyidir.

Kimseye ağız eymedim dilime de ilk kez aldım lütfen saygılı yorum yapın eleştiri kabulüm ama az saygı lütfen ayrıca arabamı satamıyorum engelli aracı 5 sene satışı yasak . Gelirine gelince insanlara düğün yaptık demesini biliyorlar buna yorumunuz nedir ? Ben dilenci değilim hanım efendi öyle olsa en başta isterdim bir seyler altın para pul ev eşya peşinde koşardım en başta
Bu kadar kalp.kırmayı nasıl başarıyorsunuz anlamıyorum ben düşmanıma bu lafları etmem Allah tan korkarım

Fedakarlik+hosgöru=nankörlük
Haklısınız sonuna kadar ama işte insan dünyaya farklı bakıyor para pul umrumda olmadı benim evlendiğimde eşim doğru düzgün yürüyemiyordu bile senelerin onunla hastanelerde geçti kimseden yardım istemeden ama şimdi diyorum ki ben her şeyi yaptığım halde bir teşekkür edilmez mi

kendi sucun. Verme paranı hatta boşan:) görsün ev nasıl gecındırılıyormus.
Canım yuva kurmak da yıkmak da zor eşimi seviyorum o da beni seviyor ama işte bazen hayat bu noktaya getiriyor eşim bal gibi biliyor kim ona baktı kim senelere yanında durdu doktorlar yürümesine cok zor diyordu şimdi gayet iyi durumda ama ben içimden gele gele yanında durdum ilk kez bu kadar incindim eşime konduramasam da nankörlük bu

Erkeğin iki kaşığı varsa birini kıracaksın dermiş ya eskiler..
Hakikaten doğru artık inandım yani.

Bu kadar fedakar olma.
Ailen uzakta mı da gidemedin yanına 2 sene?
Kaç para bi otobüs bileti ya
Ailem 15 saat ötede. İlk evlendigim sene o kadar borcum vardı ki bir de eşim olmadan gidemedim zira eşim engelli uçak ya da araç al seyahat lazımdı o zamanlar öyle olunca dedim sıkayım dişimi annem geldi arada ama işte kızıyorum o zamanki salaklığıma

Canım eşim engelli olunca onsuz gidemedim yanlarına arada annem geldi ama kendime.hep kızarım neden bunu yaptım diye değmiyor anladım

Valla sonuna kadar haklisiniz.O kadar fedakarlik et bir yigin sikinti cek birde ustune o sozu isit..
Bundan sonra benden bu kadar deyin madem.Gorsunler hanyayi konyayi..
Bence de kaç kez dedim.ayrılalım dayanamıyorum medenice bitsin eşimde kötü biri değil ama hep ailesini dinleyerek yaşar yok sensiz yapamam artık ne dese batıyor bana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…