• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim emeklerimi görmüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vallahi bu kadar fedakarlığa bu kadar hoşgörüye rağmen bu şekilde davranan bir adam size gram değer vermiyordur. Sizi lütuf gibi göreceği yere lafa bak. Sizi haketmiyor yazık.
Ya eşim hayatı başka yaşar sevdiğini bilirsin ama en ufak bir kavgada dönüp arkasına bakmaz sevdiğini söylemez teşekkür etmez sen anla der susar da susar herkese her şeye ama şimdi çıkıp bana bu kadar ağor laf etmesi dokunuyor

Ne kadar fedakar olursan o kadar kötü olursun h bir şekilde yaranamazsın en iyisi keyfine bak ve içinde Hiç bir şey Bırakma Herşeyi yaşa Nasılsa sen kazanıyorsun

Yok ayrilmasanizda bundan sonra kazandiginizi kendiniz icin harcayin.Birakin ev gecindirmeyi o dusunsun..
Evet bazen teşekkür etmediğinde kıymet bilmediğinde kızıyorum ben emek veriyorum çalışıyorum diyorum yorgun oluyorum haftada 7 gün mesai zor geliyor üstüne doktora yapıyorum her şeye koşuyorum yemeğim ev isim ama bir insan eşine teşekkür etmez bunları derse zoruna gider insanın o zaman diyorum evi ben de geçindiriyorim diye zoruna gidiyormuş o lafım. Tamamen yalan annesinden etkileniyor annesi her şeyimi kıskanır kadın kısmı çalişir mi ben ev hanımıyim kimse bana maaş vermiyor ( eşine bireysel emeklilik yaptiriyor o benim hakkım diye ) işte kadın dediğin susar ne kariyeri başını kapat....

Ya eşim hayatı başka yaşar sevdiğini bilirsin ama en ufak bir kavgada dönüp arkasına bakmaz sevdiğini söylemez teşekkür etmez sen anla der susar da susar herkese her şeye ama şimdi çıkıp bana bu kadar ağor laf etmesi dokunuyor

Kendinizi kandırmayın bence. “Başka yaşar” diye bişey yoktur sevginin dili evrenseldir taş bile sevse çatlar. Sevgi harekete geçirir. Biz kadınlar hep kendimizi kandırıp kendimize ediyoruz. Yapmayın

İnsallah bugün buraya ondan yazdım doğru.olan ne bilemez durumdayım
Eşinle aranı da kötü yapma iyilikle güzellikler ona anlat böyle olsa şöyle olur diye ama kendinden de ödün verme ne kadar fedakarlık yaparsak o kadar Beklentimiz fazla oluyor ve erkekler bunu anlayamıyorlar maalesef göremiyorlar

Eşinle aranı da kötü yapma iyilikle güzellikler ona anlat böyle olsa şöyle olur diye ama kendinden de ödün verme ne kadar fedakarlık yaparsak o kadar Beklentimiz fazla oluyor ve erkekler bunu anlayamıyorlar maalesef göremiyorlar
Çok kırıldım ama o kadar incindim ki sanırım ruhum dayanmadı daha fazla kötü söze yoksa eşime ne yaptıysam helal olsun ona lafım yok sadece bazen teşekkür istiyor insan bir de ister istemez hayal kuruyorum şimdi ev satılıyor benim olsa evim iş yerimin yakınında rahat rahat gitsem hayalim olan kitap odamı kursam inanın para pul değil derdim

Kendinizi kandırmayın bence. “Başka yaşar” diye bişey yoktur sevginin dili evrenseldir taş bile sevse çatlar. Sevgi harekete geçirir. Biz kadınlar hep kendimizi kandırıp kendimize ediyoruz. Yapmayın
Ya çok anlattım çok konuştum ama yok eşim yoruldu ailesi yüzünden suçlu olmadığımı bal gibi biliyor ama gurur yapıyor işte ne olur iki güzel söz etse onun için bu çabam

Çok kırıldım ama o kadar incindim ki sanırım ruhum dayanmadı daha fazla kötü söze yoksa eşime ne yaptıysam helal olsun ona lafım yok sadece bazen teşekkür istiyor insan bir de ister istemez hayal kuruyorum şimdi ev satılıyor benim olsa evim iş yerimin yakınında rahat rahat gitsem hayalim olan kitap odamı kursam inanın para pul değil derdim
Hiç canını Sıkma bir gün mutlaka hayallerine kavuşursun inşallah.

Bence boşan , git kazandığın parayı da çatır çatır ye.. giden 4 senen olsun. Bu adam için değer mi bunca sıkıntıya? Hiç değilse ömrünün kalanını kurtar. Terbiyesiz adam! Boşanmayacaksan da krediye borca ev harcamalarına tek kuruş koyma artık. Güveniyorsan komple annene yada babana gönder maaşını biriktirsinler. Bu adam harcayacağın tek kuruşa değmez!

Kaç kez geleceksin bu dünyaya! Yarın kıyamet kopsa ya da ölsen öylece, ömrünün son günlerini bu haksızlıklara üzülerek geçirmek ister miydin? Bırak ya mükemmel eş olmaya çalışırken kendinden vazgeçmişsin. Değmez! Bir değil bir kaç aylığını kendine harca ta ki o pes edip iyilikle güzellikle seninle konuşmaya çalışana kadar devam et. Birazda senin suyuna gitsinler

eşinizin ettiği laf evet nankörlük. Ama sizde de hata var. Kayınpederiniz düğün yaptım diye yalan söylüyorsa kendi tıynetsizliğidir ama sizin de adamın emekli ikramiyesine göz koymanız hoş bi şey değil. Siz eşinizin parasında söz sahibi olmayı başaramamışsınız aldığı arabanın modelinde söz hakkınız olmamış gidip kayınpederin gelirine göz koyuyorsunuz. Olmaz. Ayrıca daha borçlardan Yen'i yakayı sıyırıyorsunuz türlü sağlık sorunuyla uğraşmaktan yıllarca perişan olmuşsunuz niye tutup bir de ev borcuna gitmeyi düşünüyorsunuz ki. Cefa çekmeye kısıtlı yaşamaya müptela mısın arkadaşım biraz kazandığını keyfine harca hayattan zevk al evi ilerde de alırsın

Erkeğin iki kaşığı varsa birini kıracaksın dermiş ya eskiler..
Hakikaten doğru artık inandım yani.

Bu kadar fedakar olma.
Ailen uzakta mı da gidemedin yanına 2 sene?
Kaç para bi otobüs bileti ya
Ben bunu ilk kez gecen bir uye yazmisti orda duydum ama ordaki uye sey demisti bizim isyerinde bir ablamiz var onceden bizim zamanimizda erkegin 2 kasigi varsa 1 ini kiracaksin derlerdi ama simdi sizler 2 sinide kirinki kiymetiniz bilinsin demisti cok guomustum ve bir noktadada hak vermistim
konu sahibi Alah yardimcin olsun ins

Bence boşan , git kazandığın parayı da çatır çatır ye.. giden 4 senen olsun. Bu adam için değer mi bunca sıkıntıya? Hiç değilse ömrünün kalanını kurtar. Terbiyesiz adam! Boşanmayacaksan da krediye borca ev harcamalarına tek kuruş koyma artık. Güveniyorsan komple annene yada babana gönder maaşını biriktirsinler. Bu adam harcayacağın tek kuruşa değmez!
Valla ailem.beni okutmak için neler yaptı okudum direk evlendim hiç faydam olamadı durumları da iyi değil kızıyorum kendime inanın

eşinizin ettiği laf evet nankörlük. Ama sizde de hata var. Kayınpederiniz düğün yaptım diye yalan söylüyorsa kendi tıynetsizliğidir ama sizin de adamın emekli ikramiyesine göz koymanız hoş bi şey değil. Siz eşinizin parasında söz sahibi olmayı başaramamışsınız aldığı arabanın modelinde söz hakkınız olmamış gidip kayınpederin gelirine göz koyuyorsunuz. Olmaz. Ayrıca daha borçlardan Yen'i yakayı sıyırıyorsunuz türlü sağlık sorunuyla uğraşmaktan yıllarca perişan olmuşsunuz niye tutup bir de ev borcuna gitmeyi düşünüyorsunuz ki. Cefa çekmeye kısıtlı yaşamaya müptela mısın arkadaşım biraz kazandığını keyfine harca hayattan zevk al evi ilerde de alırsın
Bulunduğum yerde kiralar çok arttı resmen kredi miktarı oldu evler ve şimdiki evim güzel alırsam ilerde buraya 2 daire verecekler yoksa borç istemiyorum. Tabiki göz dikmedim ama diğer kaynima ev aldılar ben de belki bize de verirler dedim ama onlar da şimdiki evlerini kiraya verip saha lux bir eve geçeceklermis planları oymuş yeni öğrendim dün söyledi eşim. İnanın gözüm yok sadece 3 sene bana müsade etse geri veririm

Kaç kez geleceksin bu dünyaya! Yarın kıyamet kopsa ya da ölsen öylece, ömrünün son günlerini bu haksızlıklara üzülerek geçirmek ister miydin? Bırak ya mükemmel eş olmaya çalışırken kendinden vazgeçmişsin. Değmez! Bir değil bir kaç aylığını kendine harca ta ki o pes edip iyilikle güzellikle seninle konuşmaya çalışana kadar devam et. Birazda senin suyuna gitsinler
Öyle yapacağım artık inanın hepsi evde rahat uyuyor ben şu an işteyim hastalıktan zor duruyorum ayakta çıkışta istediğim o montu alacağım eşim niye aldın demez aslında ama teşekkür de etmiyor iste.

Boşuna kendini yorma öle aileler ne yapar ne eder kozu kendine cevirir helede karsılarında tutumlu para kazanan bir gelin varsa. Kuruşumuz bogazınızdan gecer diye kendilerini paralarlar ye iç gez bırak adam ailesine kıyamasın. Bu günlerin geri gelmez o düşünüyosa sen hiç düşünme ev alma mesela onada bizim derler kız bırak hayatını yaşa bulmuşlar senin gibisini tabi kardeşim sana tavsiyem dünyanın derdi bitmez sen ona koş buna koş aman evim olsun borcum bitsin derken bi bakmışsın ömür gecmiş gitmiş arkanda koca bir hiç saclar bembeyaz sadece geriye takılırsın ben neyapmışım diye adam düşünse araba alacağına ev alırdı demekki rahatına düşkün kendini düşünüyor sen niye üzülüyosunki birak evin olmasın kuaförüne git yeni tarz oluştur kendine aaaa bu ay maaşım nasılda işime yaradı bende teyzeler gibi gezmekten bıkmıştımde

Boşuna kendini yorma öle aileler ne yapar ne eder kozu kendine cevirir helede karsılarında tutumlu para kazanan bir gelin varsa. Kuruşumuz bogazınızdan gecer diye kendilerini paralarlar ye iç gez bırak adam ailesine kıyamasın. Bu günlerin geri gelmez o düşünüyosa sen hiç düşünme ev alma mesela onada bizim derler kız bırak hayatını yaşa bulmuşlar senin gibisini tabi kardeşim sana tavsiyem dünyanın derdi bitmez sen ona koş buna koş aman evim olsun borcum bitsin derken bi bakmışsın ömür gecmiş gitmiş arkanda koca bir hiç saclar bembeyaz sadece geriye takılırsın ben neyapmışım diye adam düşünse araba alacağına ev alırdı demekki rahatına düşkün kendini düşünüyor sen niye üzülüyosunki birak evin olmasın kuaförüne git yeni tarz oluştur kendine aaaa bu ay maaşım nasılda işime yaradı bende teyzeler gibi gezmekten bıkmıştımde
Vallahi öyle eşime araç lazımdı engelli tamam ama lux olmasına gerek yoktu bence en azından düğün zamanı evime eşya bile alamamişken tamam ben de kullanıyorum aracı ama elbette benim de hakkım niye pahalı araç aldin dediğimde sen de memnunsun dedi tamam memnunum ama ne olsa memnun olurdum ki yani 50 binlik arabada yıla gidiyor . Evi alma sebebim evin değerlenecek olması 2 daire veriyor müteahhit

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back