- 29 Mayıs 2017
- 1.993
- 12.025
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
Tabiiki.Ayrıca tabiki bekarken ihtiyacları varsa verecek ,o adamı onyasa kadar getirmişler büyütmüşler ,çalısmaya başladığında imkanında vermesi normal .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiiki.Ayrıca tabiki bekarken ihtiyacları varsa verecek ,o adamı onyasa kadar getirmişler büyütmüşler ,çalısmaya başladığında imkanında vermesi normal .
Emin olun onlar binse ben birim gerçekten sustum ben kötü oldum ben o yapmaya mecbur demedim başkası yapsın neden baban yapsın ki dedim eşim tutturdu babam yapacak o anlıyor diye o tutturmuştun kızına yapmışken ona neden yapmıyor bu haksızlık değil mi?
O ev esinin ustune mi?Oyleyse ne alaka bu soyledigin.Esinin ustuneyse altinlarinin alinmasindan dogal ne var?Gorumceninkini almamis cunku onun kendi kp vermis evi zaten.Eşim direk babam yapacak yapmayı biliyor dedi hatta görümceminde evini onun yaptığını söyledi
Eşim yıllarca para vermiş ailesine ihtiyaçları yokken kızlarına gelen takıyı almazken eşime geleni almışlar lütfen taraflı düşünmeyin
Senin ailenin taktiklarini mi almislar?Kendi taktiklarini almislar demistin.Senin ailenin taktiklarini almadilarsa kendininkileri alip ev yapilirken kullanip size verdilerse sorun yapilacak birsey kalmamis.Sen neyi sorun ediyorsun?Eşimin tarafından görümceme takılanları almamışlar kaynanalar
Benim akrabalarım karabalık para +altın 80 grama yakın takıldı bana 3-5 değildi onlardan birsürü tanıdık geldi hep kaynanama verilmiş
Gec bu bedavaya evlenmeleri .Huzur onemli.Cok cigsin daha.Nasil piseceksin bilmiyorum..Biz de ciglik yaptik biraz da olsa doldurusa gelerek zamaninda ama noldu o ev dagildi.Anladim ki huzurdan baskasi onemsizmis.Aci sonla biten yurek yakan bir dersi sana hazirca sunuyoruz bak cok sanslisin.Çünkü evlenirken bedavaya evlenmiyor insanlar resmen kandırıldık kızımıza birşey yapmadılar dediler ya bu kolay birşey mi sanıyorsunuz
Bana sen cok fena birisin gibi geldi isteyen istedogini yspar kimseye esit davranmak zorunda degil o kizi her aile kendinden sorumlu sende ailene bak duzenine bak illaki yapar demekki uygun olmasini bekliolar mademŞuan çok üzgünüm ve ağlıyorum... Çünkü bunu bana yapmayan tek insandı.Birbuçuk seneden sonra o telefonu kapatıp benimle tartışmak istemediğini söyledi.Evimiz için dış cephe yaptıracaktık ve bunu eşimin babası yapacaktı(yapımı ondan olacaktı malzeme parasını biz verecektik)yan çizdiğini anlamıştım çünkü eşim yapan biryere babam fiyat soracak demişti.Bayramdan sonra soracaktı hala eşimden ses çıkmadı işteyken sordum babası sormuş mu diye şimdi havalar sıcakmış serinleyince soracakmış o zaman fiyatı az olurmuş falan dedi.Bence yapmama sebebi benim onlara soğuk oluşum nede olsa o evde ben yaşayacağım eşimden çok.Görümcemin evini o daha taşınmadan iç dış yalıtım yapmış babası o evlatda sen nesin dedim.Arkadaşlar gerçekten ortada çok büyük haksızlık dönüyor düğünde onlardan takılan takılarıda almışlardı görümceminkinin tek kuruşuna dokunmamışlar.Görümcem takılarının hepsini verip araba aldı üstüne çocuğuda oldu ben yapmayı bilmez miydim bunları hem keyfime bakardım hem çocuğum için harcardım.Bana düğünümde takılanlar ise ev için gitti.Gerçekten üzülüyorum artık bu haksızlığa eşim önceden birkaç kez çibanın başı sensin demişti olan sorunlardan dolayı bugünde beni haksız buldu gerçekten üzülüyorum bu hep böyle mi gidecek tek salak biz miyiz?Lütfen bana ayrıl demeyin bunu annem için yapamam çok üzülür.Eşim sadece sus diyor bana böyle konuşunca bu ne demek susunca ne değişecek?![]()
Nasil anladiniz yahu?Morseven eski konularını da biliyorum senin bence sende masum değilsin , eşinin ailesi kadar senin de hataların var. Adamı sık boğaz yapma illa kayınpeder mi yapacak bulun başkasını ona mı bağlısınız?
Zor olmadiNasil anladiniz yahu?![]()