- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
10 dakika sonra açmıştıAcaba eşi telefonunu açtı mı ?![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 dakika sonra açmıştıAcaba eşi telefonunu açtı mı ?![]()
Ben de şeyi çok merak ediyorum altınlarımı aldılar diyor ya mor sever bu altınları eşinin ailesinin taktıkları mı kendi ailesinin taktıkları mı?Bence kimsenin altini alinmamali o ayri ama Görumcene tüm altınları senin kayınvaliden mi taktı ki altınları geri alsınlar? Onun altinlarini kendi kayınpederi-kayınvalidesi takmadi mi? Kiz tarafi genelde 2-3 parça birsey takar.
Elma ile armutu kiyasliyorsun sanki.
Ee mehrini almıssin kendi ailenin taktıkları da sende ee eşinin tarafından gelen altınları kV almış ama size ev vermiş daha ne istiyorsun?onu anlamadımAilem birkaç şey dedi bizde yok deyip kenara çıktılar yapmayana nasıl yaptırılabilir ki düğünden zaten kadın erkek ayrıydı eşimin tarafından gelenler kaynanama vermiş takıları ben aldım bile demedi görenler bize söyledi.Eşim söz taşıyan biri değil ben onları sormuyorum ki bana anlatsın.
2000 lira ile ne kadar yapılırsa tabi!İnşallah oğlum olur çok isterim kızdan çok oğlan bn olmasını adaleti gözlerin sokarım o zaman elimden geldiğince herşeyin en güzelini yapar masraf için ağlamam
Ee o zaman 2000 lira bile olmayan maaşla bir de kiraya çıksaydınız madem!Benim babam öldü hala yaptıklarıyla ilgileniyor musun?bizde takıya dokunulmaz.
Derdin ne2000 lira ile ne kadar yapılırsa tabi!
Hah şimdi senin ağabeyinin, ési de senin gibi olsa kızkardeşine masraf yapmış yapmasaymıs dese bir de bu yandan düsünBeyaz eşya daha doğrusu mutfak yatak odası komple biz yaptık takımla beraber 40 bin civarı tuttu ve bunu bana bekar abim yaptı evi yok sadece arabası var
Ben sırf bu üye için buraya girdim herkes gibi açmış ben de yapacağım yorumumuDerdin ne
Bu kızın konularını hortlatıp duruyosun ?
Ben sırf bu üye için buraya girdim herkes gibi açmış ben de yapacağım yorumumu
Sitede psikolog üyelerde var![]()
Çok rahatsız ise konu sahibi eski konularını kapatın sonradan siteyi farkeden üye olan insanlar da yorum yapamaz böylelikleDerdin ne
Bu kızın konularını hortlatıp duruyosun ?
Düşünüp düşünüp yazıyomusunPsikologla ile ne alakası var bunun? Siz arkadaşınız galiba yorumlarından rahatsız oldunuz
Ne alaka? Konu kapanmamış ben daha yeni gördüm bu siteyi ve önceki konulara ileti yazabilirim sadece bu kişi için değil diğerlerine de yazabilirim konutu insanlar bunun için açıyorlar yorum yapılması için ben de yorum yapıyorum herkes gibi!