• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim telefonunu kapattı...

Siz birisiyle ortak kurbana girseniz; ben az aldim, o cok aldi; o orasini aldi, ben surasini, deyip yaptiginiz hayır hasenati bile bulandirirsiniz (gibime geliyor)

Bence kimsenin altini alinmamali o ayri ama Görumcene tüm altınları senin kayınvaliden mi taktı ki altınları geri alsınlar? Onun altinlarini kendi kayınpederi-kayınvalidesi takmadi mi? Kiz tarafi genelde 2-3 parça birsey takar.
Elma ile armutu kiyasliyorsun sanki.
Ben de şeyi çok merak ediyorum altınlarımı aldılar diyor ya mor sever bu altınları eşinin ailesinin taktıkları mı kendi ailesinin taktıkları mı?

Ailem birkaç şey dedi bizde yok deyip kenara çıktılar yapmayana nasıl yaptırılabilir ki düğünden zaten kadın erkek ayrıydı eşimin tarafından gelenler kaynanama vermiş takıları ben aldım bile demedi görenler bize söyledi.Eşim söz taşıyan biri değil ben onları sormuyorum ki bana anlatsın.
Ee mehrini almıssin kendi ailenin taktıkları da sende ee eşinin tarafından gelen altınları kV almış ama size ev vermiş daha ne istiyorsun?onu anlamadım

Ne alaka? Konu kapanmamış ben daha yeni gördüm bu siteyi ve önceki konulara ileti yazabilirim sadece bu kişi için değil diğerlerine de yazabilirim konutu insanlar bunun için açıyorlar yorum yapılması için ben de yorum yapıyorum herkes gibi!

Psikologla ile ne alakası var bunun? Siz arkadaşınız galiba yorumlarından rahatsız oldunuz
Düşünüp düşünüp yazıyomusun
Ayrı ayrı peş peşe
Psikolog ile alakası şöyle
Sırf bir üyeye sataşmak için kulübe giriyosun
Eski konuları
Alakasız aradan mesajlar çekip kendince çemkiriyosum
Tartışıyosun
Ama buda kendi kendine
Öyle işte..
Ayrıca arkadaşım falanda değil sayende nıckını öğrendim

Ne alaka? Konu kapanmamış ben daha yeni gördüm bu siteyi ve önceki konulara ileti yazabilirim sadece bu kişi için değil diğerlerine de yazabilirim konutu insanlar bunun için açıyorlar yorum yapılması için ben de yorum yapıyorum herkes gibi!

Siteyi yeni gordun ama uyelik tarihin 2014

E tabii ya zamanin lineer oldugunu nereden cikarttim?

hanı burda erkeklerın evlilige yaklasmadıgınından dert yananlar varya...valla bu gıdısle bu sayı artacak...dırrr....dırrrr....dırrrr.kım ceker yahu

Back