- 1 Eylül 2014
- 25.916
- 30.327
- 798
- 35
- Konu Sahibi madambaykuss
madem seni seviyor arayı bozmaya gerek yok gidiver bir süre sende o zaman zaten ilerleyen zamanlarda belki salarlar salmazlarsa da sen bahane bulursun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yemek yapma, temizlik yapma. Her yeri bok götürsün. Evde bi kap yemek olmasın. Eve erken gelecegim diye ugrasma. Geldiginde de yemegi oyle agirdan alarak yap ki esin isten gelip bi kac saat yemek beklesin. Yemekten sonra da yorgunum de yat uyu sakin akşam akşam ev temizlemeye kalkma. Camasirlar biriksin vs.Ben de bunu söyledim kayınvalidem gerçekten iyi ama eşimle bi canım cicim aylarına giriş yapamadıkdün mesela gittim erken döndüm 1 de gittim 4 de döndüm evimize geldim sildim süpürdüm her gün evde olmayınca evi b*k götürüyordu markette gittim yemek yaptım geldi yemek yedik çay içtik çok mutlu oldum ve hiç kavga etmedik ama oraya gitsek illa huysuzluk çıkarıyorum çünkü mutsuz oluyorum
bana bi çözüm önerin ne olur
Ama öyle olduğu,zaman da,karar merciinin kendileri olduğunu zannetmeye başlıyorlar.Ben başta kayınvalıdemle altlı üstlü otururken,anneme gideceğimde ona uğrar,aileme gideceğim anne,hazırlanıp çıkarım,hoşçakal derdim.O da güler yüzle uğurlardı.Bir gün aynı şeyleri söyleyip çıkacağımda,içeride görümcemin,akşamdan söyledide mi,gidiyormuş,kime sormuş dediğini duydum.Kv odadan çıktığında,kızına hak vermiş olmalı ki,suratı sirke satıyordu.Madem KV'ye sevdin, inatlaşma, güzellikle derdini anlat. Anneciğim evime, düzenime alışayım, eşime süprizler yapayım, bir gün de sen gelirsin vs diye tatlı tatlı yaklaş bence.
Siz de haklısınız. Ben hiç evlenmedim, ama hergün giderken birden tamamen ayağını keserse, inatlaşma soğukluk olur, büyür gibi geldi bana. Sadece derdini yumuşak bir dille anlatmasını söyledim.Ama öyle olduğu,zaman da,karar merciinin kendileri olduğunu zannetmeye başlıyorlar.Ben başta kayınvalıdemle altlı üstlü otururken,anneme gideceğimde ona uğrar,aileme gideceğim anne,hazırlanıp çıkarım,hoşçakal derdim.O da güler yüzle uğurlardı.Bir gün aynı şeyleri söyleyip çıkacağımda,içeride görümcemin,akşamdan söyledide mi,gidiyormuş,kime sormuş dediğini duydum.Kv odadan çıktığında,kızına hak vermiş olmalı ki,suratı sirke satıyordu.
Ve o son oldu.Bir dahakilerde çıktım gittim,surat asmadan ama bir şey de söylemeden.
Neymiş,saygı çerçevesinde çizgileri biz çekecekmişiz,ona uyacaklarmış...
Hiç söylemesem de,bu defa,"bir gidiyorum demiyor,ne yani gitme mi diyeceğiz,bir selam bari söylerdim annesine"olurdu.O kadar bıçak sırtındaki bu işler.Hem ciğeri kestirmemek,hem kediyi küstürmemek tabiri caizse:)))Siz de haklısınız. Ben hiç evlenmedim, ama hergün giderken birden tamamen ayağını keserse, inatlaşma soğukluk olur, büyür gibi geldi bana. Sadece derdini yumuşak bir dille anlatmasını söyledim.
Yoksa ben de anneme vs giderken kimseyi haberdar etmem sanırım. Sizin görümce fesatmış.