• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli eşimin ailesine gidiyorum

madem seni seviyor arayı bozmaya gerek yok gidiver bir süre sende o zaman zaten ilerleyen zamanlarda belki salarlar salmazlarsa da sen bahane bulursun

senin kendi ailen yok mu

yani bir gün ona bir gün ona git bari

ne işin var her gün

insan yeni evli iken evinde oturup evine alışmalı

kv ye de böyle de

annesine haftada 3 gidene bile çok gidiyorsun otur evinde diyoruz kvde her gün olmaz

çözüm iş bul onlar kolay kolay seni bırakmaz zira yaşın da küçükmüş gelsin oturalım ben ona yol yordam öğreteyim moduna girer kv de

Yüzgöz olmadan saygı çerçevesinde eşinize bu konudaki tavrınızı gösterin. Mutsuz olduğunuzu görsün anlasın.

Hem bu yeni gelin hevesi nedir ya.. Kaynana istediği kadar iyi olsun al işte iyiliği mi görünüyo.. bi rahat bırakın şu gençleri kardeşim..

Ben de bunu söyledim kayınvalidem gerçekten iyi ama eşimle bi canım cicim aylarına giriş yapamadık :KK43: dün mesela gittim erken döndüm 1 de gittim 4 de döndüm evimize geldim sildim süpürdüm her gün evde olmayınca evi b*k götürüyordu markette gittim yemek yaptım geldi yemek yedik çay içtik çok mutlu oldum ve hiç kavga etmedik ama oraya gitsek illa huysuzluk çıkarıyorum çünkü mutsuz oluyorum :KK43: bana bi çözüm önerin ne olur
Yemek yapma, temizlik yapma. Her yeri bok götürsün. Evde bi kap yemek olmasın. Eve erken gelecegim diye ugrasma. Geldiginde de yemegi oyle agirdan alarak yap ki esin isten gelip bi kac saat yemek beklesin. Yemekten sonra da yorgunum de yat uyu sakin akşam akşam ev temizlemeye kalkma. Camasirlar biriksin vs.
Esin 1 gün susar 2 gün susar önünde sonunda bi laf eder.
Sen de işte o zaman dersin ki "ben hala kendimi bu eve ait hissedemedim ki, ben hala kendi hayatimi düzenimi kuramadım ki, her allahin günü senin ailenin evindeyim ne ara yapayim, bu işler bu ev bi düzen istiyo, ben de normal evli kadinlar gibi gündüz işimi bitirip akşamı da kocamla film izleyerek sohbet ederek özel seyler yasayarak gecirmek istiyorum ama bu sekilde oldugu sürece olmuyor işte hicbisey" de. Ve onun ailesine gittigin sürece kendi evinle ilgilenmemeye devam et.

Eşine de ki,ben zaten ailemden ayrılmışım,zorlanıyorum,annemi evimi özlüyorum,ama evime alışmam gerek,o yüzden kendimi tutup her gün anneme gitmiyorum.Gidecek olsam önce kendi aileme giderim.Senin ailene de gideceğiz elbette,ama önce biz varız,biz olmalıyız...

Senin kaç kere annesine gideceğine neden eşin karar veriyor? Bu kadar sık gidilirse daha sonra daha da cılkını çıkartır. Bi bahane uydurun yavaş yavaş azaltın gitmeleri. Ve sizin üzerinize baskı kurmasına izin vermeyin.

Ilk zamanlar bizde çok sık giderdik. Hatta hergün gittiğimi hatırlıyorum. 7 aylık evliyim ilk zaman dediğim 2 3 ay gibi bi süre yani. En son eşime anlattım. Bu kadar yüz göz olursak olmayacağını evimde bacaklarımı uzatıp tv izlemek kitap okuma istediğimi rahat rahat evimde yayılmak istediğimi anlattım. Sağ olsun anlamaya meraklıymış. Şimdi haftada bazen iki haftada bir gidiyoruz.

Şuan ilişkilerimiz daha da düzeldi. Çünkü bende mutlu oluyorum bnim istediğim zamanlarda gidildiği için. Siz erkenden ipleri alın ben biraz geç kaldım. :))
Eşinizle bi süre sonra yine konuşun zaten yeni evlisiniz anlayacaktır illa ki. Yaşlarımızda aynı kendimi gördüm sizde :))

Bir ömür mutluluklar diliyorum.

Madem KV'ye sevdin, inatlaşma, güzellikle derdini anlat. Anneciğim evime, düzenime alışayım, eşime süprizler yapayım, bir gün de sen gelirsin vs diye tatlı tatlı yaklaş bence.

Daha çok yeni evlisiniz eşinize tatlı dille yaklaşın. Kavga ile kusmekle yol alınmıyor. Haftada 2 gidersiniz sonra ayda 1 e düşürürsunuz. Gencsiniz yeni evlisiniz çıkın dışarıya gezin eglenin. Hayat çok kısa. Siz mutlu olursanız esiniz de sizden görerek mutlu hayatınıza dahil olur. Arada da kV gidersiniz. Böyle bolye bir denge tutturursunuz.

Madem KV'ye sevdin, inatlaşma, güzellikle derdini anlat. Anneciğim evime, düzenime alışayım, eşime süprizler yapayım, bir gün de sen gelirsin vs diye tatlı tatlı yaklaş bence.
Ama öyle olduğu,zaman da,karar merciinin kendileri olduğunu zannetmeye başlıyorlar.Ben başta kayınvalıdemle altlı üstlü otururken,anneme gideceğimde ona uğrar,aileme gideceğim anne,hazırlanıp çıkarım,hoşçakal derdim.O da güler yüzle uğurlardı.Bir gün aynı şeyleri söyleyip çıkacağımda,içeride görümcemin,akşamdan söyledide mi,gidiyormuş,kime sormuş dediğini duydum.Kv odadan çıktığında,kızına hak vermiş olmalı ki,suratı sirke satıyordu.
Ve o son oldu.Bir dahakilerde çıktım gittim,surat asmadan ama bir şey de söylemeden.
Neymiş,saygı çerçevesinde çizgileri biz çekecekmişiz,ona uyacaklarmış...

Canım üzülme, bir çok insan bunu yaşıyor. İlk haftalarda bunu aşmak zor oluyor, hele ki erkek annesine; annesi de oğluna cok düşkün ise. Hem bak anlaşıyorsun, geçer bu durum
Eşin seni koruyor ki orada kalmayı reddediyor düşün.

Ama öyle olduğu,zaman da,karar merciinin kendileri olduğunu zannetmeye başlıyorlar.Ben başta kayınvalıdemle altlı üstlü otururken,anneme gideceğimde ona uğrar,aileme gideceğim anne,hazırlanıp çıkarım,hoşçakal derdim.O da güler yüzle uğurlardı.Bir gün aynı şeyleri söyleyip çıkacağımda,içeride görümcemin,akşamdan söyledide mi,gidiyormuş,kime sormuş dediğini duydum.Kv odadan çıktığında,kızına hak vermiş olmalı ki,suratı sirke satıyordu.
Ve o son oldu.Bir dahakilerde çıktım gittim,surat asmadan ama bir şey de söylemeden.
Neymiş,saygı çerçevesinde çizgileri biz çekecekmişiz,ona uyacaklarmış...
Siz de haklısınız. Ben hiç evlenmedim, ama hergün giderken birden tamamen ayağını keserse, inatlaşma soğukluk olur, büyür gibi geldi bana. Sadece derdini yumuşak bir dille anlatmasını söyledim.

Yoksa ben de anneme vs giderken kimseyi haberdar etmem sanırım. Sizin görümce fesatmış.

Ben olsam eşim yanımda olmadan asla gitmem. Ben annemle 10 dk mesafede olmama rağmen bile hergun gitmedim yeni gelinken. Evde kendi işin gücün olur ne bileyim eşine bı yemek yapmak istersin. Suslenip puslenip evinde gezmek istersin. Bu şekilde evine bile isinamazsin. Eşinle otur güzelce konuş baştan tavrını koy kesin bir dille. Yasinda kucukmus. Seni çocuk görüp tepene binerler. Hayır demeyi öğren.
Bak burada @Pembegomlek diye bı üye var onun konularını oku daha iyi anlayacaksın.

Bence bişey deme kendiliğinden aç arayı gitme bazı günler. Uykum var uyudum de, evde işim var de, misafirim var de, evde uğraş bul kendine onla oyalan, kurslara yazıl. Madem iyi niyetliler iyi bi kayınvaliden var kırma kalbini

Siz de haklısınız. Ben hiç evlenmedim, ama hergün giderken birden tamamen ayağını keserse, inatlaşma soğukluk olur, büyür gibi geldi bana. Sadece derdini yumuşak bir dille anlatmasını söyledim.

Yoksa ben de anneme vs giderken kimseyi haberdar etmem sanırım. Sizin görümce fesatmış.
Hiç söylemesem de,bu defa,"bir gidiyorum demiyor,ne yani gitme mi diyeceğiz,bir selam bari söylerdim annesine"olurdu.O kadar bıçak sırtındaki bu işler.Hem ciğeri kestirmemek,hem kediyi küstürmemek tabiri caizse:)))

yeni gelinin nesine heves ediyo ola ki?? bende bu güzel ülkemin oğlan analarını anlayamıyorum.. böyle hergün gidersin gidersin sonra biraz kendi işin olup gitmedin mi senden kötüsü olmaz.. baştan çek çizgini herkes yerinde güzel valla fazla samimiyet tez ayrılık getirir..

Back