• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli eşimin ailesine gidiyorum

sen daha düğün yorgunluğunu atamamışsındır üzerinden
bak sana güzel bir bahane 'anne halen çok yorgunum biraz dinlenmek istiyorum' dersin

bence kayınvalidenle konuş madem çok iyiyse anlar. ben seni çok sevdim ama her gün gelmek beni yoruyor biraz evime alışayım dhaa yeni evliyim her gün değil de haftada 1 2 gelelim de.
yeni gelin hevesi nedir yaa?????
ilk evlendiğğmde kayınvalidem bana yapmıştı onu, bize gelir çıkmazdı sabahtan akşama kadar, ymeekleri fln hep birlikte yapardık. oje sürmeye odama gitsem gelir konuşmaya çalışırdı. o kadar bunalırdım ki dışarı çıkmak isteyince benimle gelirdi. bir gün ben şuraya gidiyorum görüşürüz anne demiştim. onu da eşime şikayet etmişti beni sokağın ortasında bıraktı diye. allahından bulsun.

Sorun şu kayınvalidem bişey demiyor kayınpederim evde hep o bişeyle diyor

O daha da kötü işte. Senden hizmet bekliyor. Yarın öbür gün bu gelip gitmeler mecburi hizmete dönüşecek. Bu sefer eşin yaşlı insanlar kırma demeye başlayacak.. Demez deme iş ciddiye binince şimdiden haftada 2 diyen adam onu da der..

Sen bence bu konuda kp de muhatap alma kv çağırınca 'anne her gün gelemem işim oluyor' diye düzgün şekilde söyle.

Buradaki konularda 'gelinsin eşek gibi yapacaksın' diye böğüren kp gördü bu gözler..

Eşime de dedim oysa ki bu alışkanlık olur diye inanmamıştı valla burda ki yorumları okuyacağım

eşinle konuş bence .Hergün gitmenin seni yordugunu onla bas basa kalmak istedigini falan anlat.
kac yıldır ailenlesin artık benle otur diyin :D

Esinle konuş ev ev üstüne olmuyor.Benim abimle yengem de evleneli 2 sene oldu evleri ayri ama bizle yaşıyorlar sürekli bizde kaliyorlar.
Evlendikten 2 gün sonra bize yemeğe geldiler.
Keşke bizim gelin de sizin gibi gelmek istemese sıkılsa :deli:amin.
İnan bana karşı tarafta bunaliyor bi noktadan sonra eşine boyle soyle hea biz alistik mi alistik ama artik azcik ozlesek diyoruz.

Esinize tatli dille hergub yerine 2 gunde bir gideyim diyebilirsiniz... zamanla arayi yavas yavas acarsiniz insallah

Merhaba ablalar , ben evleneli daha 1 hafta oldu eşimin ailesi farklı şehirdeydi bizim şehrimize taşınacaklardı nikahtan sonra taşındılar (nikahla alakası yok abisinin dişçisiyle olan ilişkisinin bitmesini bekliyorlardı) her gün eşim ailesine gitmemi istiyor onlar da beni görmek istiyorlar galiba elifime bu durumdan sıkıldığımı söyledim yeni gelinsin annem heves ediyor dedi akşam da kendi evimize geliyoruz. Babası bi kaç kere burda yatın dedi ama eşim kesin bi dille reddetti bu durum sizce normal mi ? Gittiğim için sıkılıyorum orda bunalıyorum annesi çok iyi insan gerçekten çok iyi anlaşıyoruz dün evlerinden çıktığımda telefonumu kapattım eşime sinir oldum da annesini aramış mutsuz muydu diye annesi de yok niye üzüyorsun diye azarlamış whatsapptan da defalarca kez x telefonunu açınca haber ver diye mesaj atmış
siz eşinizi aradan çıkarın validenizi arayıp anne bügün temizlik yapıcam
başka bir gün alışveriş sonra yemek derken haftanın bir gününü gidip bir gününü gitmeyerek alışkanlıklarını degiştirmeye başlayın.bu hafta anneme gitmedim onlarında gönlünü yapayım arkadaşım davet ettileye alıştırıp sizinde birey sizin de hayatınız oldugunu anlatın
eşinize degil ama validenize eşiniz araya girmeye kalkarsa annecim birşey oldugunda benimle muhattap olun oglunuza anlatacak kadar aramızda mesafemi var biz anne evlat degilmiyiz ki aramızda sorun var gibi davranıyorsunuz diyip agzına lafları dizin

eşine birşey deme
akşam güzelce yemek hazırla
gün içinde ararsa da herşey normalmiş gibi konuş

19 yaşındayım. Daha ilk haftamız diye böyle dedi eşim sonra haftada 2 gidersin dedi
Ayy yaşın da çok küçük.:KK43: Daha ilk haftanızda asıl sizin hep başbaşa olmanız gerekir. Millet balayına gidiyor düğün sonrası hemen. Sen kayınvalide evine gitmişsin. Bizde yeni evli çift en az 6 ay rahatsız edilmez.:KK45:

Kocanı orda kalmaya ikna et sen yatıya. Sonra cilve yap naz yap ama burdayken olmaz üzgünüm de. Kendi evine gidincede bugün çok yoruldum de. Kendi evini de pislik içinde bırak. Tam o işten gelme saatinde temizlik yapmaya calıs nedenini sorarsa da hayatım bugün annenden biraz geç geldim eve bakamadım kusura bakma de ama tatlı dilli. Çooook işe yarıyor. Surat asarak bi sonuca varamazsın. Erkekler aptaldır bu konularda ıkı gun sonra pes eder

Back