1. Örnek; eşimin eltime bakışlarını yakaladım.
2.Örnek; kaynımın yüzü düştü.
Bunları neden konuyu açtığınız mesajda yazmadınız da sayfalar dolusu insanlar size, eşinizin eltinize çiçek alması, doğum günü kutlaması eltinize ilgi duyduğunun kanıtı olmaz, yanılıyorsunuz, iftira etmeyin vs. yorumlarından sonra tarafınızdan cevap ve kanıt niyetine örnek verildi.
Ben bütün yorumları ve cevapları okumuş biri olarak diyorum ki ; eğer yukarıdaki örnekler gerçekse konu açarken yazılması gerekirdi. Siz bunları atlayacak kadın değilsiniz. Neden yazmadınız da sonra insanlar sorgulayınca yazdınız ? Ya da konu başlığınız ve konunuz yorumlardan sonra size de mantıksız geldiği için mi bu örnekleri vermek zorunda kaldınız ?
Sorununuz evliliğiniz, eltiniz değil... Kadının yanlış bir hareketini de görmedim diyorsunuz. Sayfalar dolusu sizin de katkınızla kadının dolaylı da olsa günahı alındı. Bu vebali nasıl ödeyeceksiniz ?
Yani öyle bir başlık açmışsınız ki altı tamamen boş. Okuyan okumayan kocanızı ve eltinizi ne zanneder ? Eşinizin böyle bir yaklaşımı olduğunuz sonradan yazdınız. Sonra insanlar eşinize verdi veriştirdi. Onu savunup kv'ye yürüdünüz. Arada eltinize verdiniz veriştirdiniz. " lise mezunu, ev kadını bir kadın nasıl benden çok sevilir, saygı duyulur vs."
Neresinden bakarsanız bakın ilk kendinizden başlayın... Daha fazla yazmak istemiyorum. Sizi üzmekde istemiyorum ama hala kusuru 3. şahıslarda aramanız, aşkın gözü kördür güzellemesi yapmanız cidden patalojik...