• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Eltime mi Aşık?

Aşık değil de eşiniz olmayacak yerlerde fazla düşünceli davranmış.Keşke bu kadar ince düşündeli olmayı size yani karısında gösterseymiş Ev işi yemek kurabiye pasta falan bunlara yani kadın muhabetlerine de eşiniz girmeyi versin.Bebeğiniz var onla ilgilensin.

Seksen sayfanın tamamini okudum. Konu sahibinin esinin kadina ilgisi vardir yoktur bilinmez. Ne suclayici ne aklayici yorum yapabilirim. Ama eltinin gunahini aldin tarzi yorum yazanlarla ben ayni seksen sayfayi mi okuduk tereddute dusmedim degil.
Ben hic oyle bir yorumuna rastlamadim tam tersi eltiyle alakali kurulmus tum cumleler onu savunur nitelikteydi.
Anlayamiyorum cidden bu platformda konu sahibinin uzerine ne kadar gidersem o kadar iyi diye dusunen bir topluluk var, Allah akil fikir versin...

Seksen sayfanın tamamini okudum. Konu sahibinin esinin kadina ilgisi vardir yoktur bilinmez. Ne suclayici ne aklayici yorum yapabilirim. Ama eltinin gunahini aldin tarzi yorum yazanlarla ben ayni seksen sayfayi mi okuduk tereddute dusmedim degil.
Ben hic oyle bir yorumuna rastlamadim tam tersi eltiyle alakali kurulmus tum cumleler onu savunur nitelikteydi.
Anlayamiyorum cidden bu platformda konu sahibinin uzerine ne kadar gidersem o kadar iyi diye dusunen bir topluluk var, Allah akil fikir versin...

Sanırım bu yorum bana. Evet ben yazdım. Dedim ki ; dolaylı da olsa…..

Belli ki eksik okumuşsunuz. Konu sahibi detaylara sordukça girdiği için, sadece başlıktan yola çıkarak türlü yorumlar yapıldı.

- Eltinin kocana tavrı nasıl ?

- Eltinle arana mesafe koy. ( Sebep ne diye sorarlar bunu yapana, ne cevap verecek konu sahibi )

- Kocanın telinden eltinin no’sunu sil. Bakalım kocan ne tepki verecek ? Sen mi sildin diye sorarsa ben silmedim belki abin silmiştir dersin vs…. ( o da gidip abisine sorsa mesela )

- Kocamın hareketlerine kaynımın yüzü düştü deniyor. ( Konu sahibi tarafından )

Konu sahibinin de üstüne basa basa eltimin davranışlarında bir şey yakalamadım dediği ve her şeyden bihaber bir kadın ( elti ) konuşuluyor burada günlerdir.

Bu vebal almak değilse nedir ? Sorarım size…

Aile faciası çıkartacak kadar yangına körükle gidildi de benim tamamen insanı boyutta dediğim mi sizi

rahatsız etti acaba… Keşke ilk evvela o yorumlara itiraz etseydiniz... Ama o yorumları yapanlar hep sonradan ağız değiştirdi.. Konu sahibini asıl sorunun evliliğinde olduğunu beyan ettikten sonra....

Sanırım bu yorum bana. Evet ben yazdım. Dedim ki ; dolaylı da olsa…..

Belli ki eksik okumuşsunuz. Konu sahibi detaylara sordukça girdiği için, sadece başlıktan yola çıkarak türlü yorumlar yapıldı.

- Eltinin kocana tavrı nasıl ?

- Eltinle arana mesafe koy. ( Sebep ne diye sorarlar bunu yapana, ne cevap verecek konu sahibi )

- Kocanın telinden eltinin no’sunu sil. Bakalım kocan ne tepki verecek ? Sen mi sildin diye sorarsa ben silmedim belki abin silmiştir dersin vs…. ( o da gidip abisine sorsa mesela )

- Kocamın hareketlerine kaynımın yüzü düştü deniyor. ( Konu sahibi tarafından )

Konu sahibinin de üstüne basa basa eltimin davranışlarında bir şey yakalamadım dediği ve her şeyden bihaber bir kadın ( elti ) konuşuluyor burada günlerdir.

Bu vebal almak değilse nedir ? Sorarım size…

Aile faciası çıkartacak kadar yangına körükle gidildi de benim tamamen insanı boyutta dediğim mi sizi

rahatsız etti acaba… Keşke ilk evvela o yorumlara itiraz etseydiniz... Ama o yorumları yapanlar hep sonradan ağız değiştirdi.. Konu sahibini asıl sorunun evliliğinde olduğunu beyan ettikten sonra....
Tamamen size yonelik demedim, bu sebeple alintilamadim mesajinizi. Ama son sayfalarda inanilmaz gergin yorumlar yapilmis. "Sen bizimle kafa mi buluyorsun, kocani akladin, simdi mi anladin asil problemin kv oldugunu..." turevi. Yani kadin eltisini suclamazken vebalini nasil almis oluyor ben bu mantigi anlayamiyorum. O zaman burada tum konularin kapatilmasi lazim. Sonucta herkes birilerinin hakkinda yazip ciziyor dolayli ya da dogrudan. Keske diger yorumlara tepki verseydiniz yazmissiniz ama boyle bir ihtiyac hissetmedim. Her fikrime uymayan mesaja tepki versem forumdan cikmamam gerekir. Verilen bazi tavsiyeler tuhaf gercekten ama dedigim gibi benim derdim kimseyi suclamak ya da aklamak degil. Sadece konu sahibinin anlatmaya calistigi seyi anliyorum ve bu kadar sert yorumları hak ettigini dusunmuyorum.
Size de usenmeyip cevap yazmanizdan oturu tesekkur ederim, iyi aksamlar.

Tamamen size yonelik demedim, bu sebeple alintilamadim mesajinizi. Ama son sayfalarda inanilmaz gergin yorumlar yapilmis. "Sen bizimle kafa mi buluyorsun, kocani akladin, simdi mi anladin asil problemin kv oldugunu..." turevi. Yani kadin eltisini suclamazken vebalini nasil almis oluyor ben bu mantigi anlayamiyorum. O zaman burada tum konularin kapatilmasi lazim. Sonucta herkes birilerinin hakkinda yazip ciziyor dolayli ya da dogrudan. Keske diger yorumlara tepki verseydiniz yazmissiniz ama boyle bir ihtiyac hissetmedim. Her fikrime uymayan mesaja tepki versem forumdan cikmamam gerekir. Verilen bazi tavsiyeler tuhaf gercekten ama dedigim gibi benim derdim kimseyi suclamak ya da aklamak degil. Sadece konu sahibinin anlatmaya calistigi seyi anliyorum ve bu kadar sert yorumları hak ettigini dusunmuyorum.
bende cevabınız için teşekkür ederim. zaten dolaylı da olsa... dedim. ( insanların konuşup, tuhaf yorumlar yapmasına vesile oldunuz anlamında dedim, konu sahibi yaptı demedim )..
Kaldı ki burada açılan diğer konularda 2. veya 3. şahısların yaptığı/yapmadığı şeyler konuşulup yorumlanıyor. Bu konu da konu sahibi üstüne basa basa eltimin kusuru yok demesine rağmen kadın hakkında yorumlar yapıldı.. ( Doğum yaptım eltim bebek görmeye gelmedi / Eltim görümcemle dedikodumu yaptı / Kaynanam oğluma bağırdı ) gibi bir konu değil bu... Ve ben aynı şey olmadığını düşünüyorum...
iyi akşamlar :))

Son düzenleme:
Sayfaları tek tek okudum. Konu sahibi yardım istedikçe bazılar öyle laflar kelimeler kullanmışki bırak yardımı direk eleştirmek için can acıtmak için yorum yapmış. Ne garipsiniz..
Sanırım sorun kayınvalidede. Çünki eşiniz aşırı anneci anne ne dese ne yapsa öyle onu dinleyip onun dediklerini yapan bi tip. Annenin sürekli beddua ediyo sanırım. Sürekli bak ben demiştim gördünmü, bak ben söylemiştim sana çıkıyo gördünmü diyoki eşinde evet annem haklı bu müsibetler hep annemin sözünğ dinlemedigim için başıma geldi düşüncesinde. İlk cocugunun vefatınıda sanırım eşiniz bu sebepten dolayı yani annemin istemedigi bi evlilik yaptım ondan basıma geldi diye yorumluyo. Sevdayla kardeşide eşinizin karsısında cilveleşince imreniyo bence. Çünkü annesinin onay verdigi bi evlilik. Mutlular cünki annem istedigi için onlar evlendi ve mutlu oldular diyo bence. Kv dede sizi kıskanıyo. Sevda ona hürmet etmiyo. Kv dede sevdanın açıklarını onu överek kapatıyo. Kocanız bunu görüyo aslında ama annesi sevdayı ne yaparsa yapsın seviyo düşüncesinde. Ama sevmiyo. Oda bence şikayetci ama dillendiremiyo. Cünki gelini o seçti. Nasıl şikayetçi olur dimi. Sen agzınla kuş tutsanda yaranamazsın bunlara.
Bu aşamadan sonrada gözlemleme yapıcaksın. Mesela aynı ortamda sen eşin kaynın ve sevda otururken eşini incele kaynın ona sokuldugunda be tepki veriyo. Napıyo.
İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun canım

Resmen kfa bulandirdi arkasindan atti tuttu esinin sonra esi ben arada kaliyorum dedi ben herzaman sunu savunurum ortada bir sorun varsa herkes dinlenmeli ve onlarinda ne anlatacaklari onemli sorunlar tek tarafli cikmaz hicbirzaman esine saygi duyan asik bir kadin nekarda ofkeli olsa bu kadar sert konusmamali bu tur kiskancliklar yuzunden malesef aile bireyleri birbirinden kopuyor is ortakliklari bile bitiyor kadinlar hirslarinin kurbani oluyor lutfen yapmayin bu olay sadece hirs ve kiskanclik olarak gordum ben neymis efendim kayinvalidesi sandalyeye cikma agirsin demis yahu biraz ozguvenli olun gulun gecin nolucak relax olun aslinda benim yazdiklarim bir nevi nasihat seklindeydi gaza getirip ne kocayi nede kayinvalideyi sucladim bakin sonunda dediklerimi yapacak dost aci soyler kadin kadinin dusmani diyorya anlayana relax ve ozguvenli gunler gecirmek dilegiyle

Resmen kfa bulandirdi arkasindan atti tuttu esinin sonra esi ben arada kaliyorum dedi ben herzaman sunu savunurum ortada bir sorun varsa herkes dinlenmeli ve onlarinda ne anlatacaklari onemli sorunlar tek tarafli cikmaz hicbirzaman esine saygi duyan asik bir kadin nekarda ofkeli olsa bu kadar sert konusmamali bu tur kiskancliklar yuzunden malesef aile bireyleri birbirinden kopuyor is ortakliklari bile bitiyor kadinlar hirslarinin kurbani oluyor lutfen yapmayin bu olay sadece hirs ve kiskanclik olarak gordum ben neymis efendim kayinvalidesi sandalyeye cikma agirsin demis yahu biraz ozguvenli olun gulun gecin nolucak relax olun aslinda benim yazdiklarim bir nevi nasihat seklindeydi gaza getirip ne kocayi nede kayinvalideyi sucladim bakin sonunda dediklerimi yapacak dost aci soyler kadin kadinin dusmani diyorya anlayana relax ve ozguvenli gunler gecirmek dilegiyle
Gozlerim kanadi okurken. Keske noktalama isareti kullansaydiniz. Yazdiginiz yorumla kendi yorumum arasinda bir baglanti kuramadim, cevap veremeyeceğim :)

Benim kaynimda ayni benim icin canini verir bekar suan sen kendi karimdan bile daha degerli olucaksin der esim kotu oldugu icin benindusundugunden ne yani oda banami asik bence kuruntu yapmissin

Benim kaynimda ayni benim icin canini verir bekar suan sen kendi karimdan bile daha degerli olucaksin der esim kotu oldugu icin benindusundugunden ne yani oda banami asik bence kuruntu yapmissin
Karımdan üstün olucaksın ne ya ? Ben sevmiyorum mesela bu kadarını. Aşık değildir muhtemelen ama karısından da değerli tutmamalı bence.
Eltim yok ama mesela olmuş olsun.
Ve eşim tutupta yengem eşimden daha değerli dicek ha ?
Hayırdır yanı o ne demek ya.
Gitsin yengesıyle kardes kardes yasasınlar o zaman.
Ben bu kadarını gereksız ve anlamsız buluyorum.
Herkes yerinde sağolsun.

Ve kimse de bana karımdan değerlisin diyemez.
İyi veya kötü niyetli olsun.
Yanındakı karısından kıymetlımıyım canım ne munasebet.

Tersini düşünün kızkardeşiniz eşinize kocamdan çok seveceğim seni enişte dedi ay ne hoş der misiniz yine?
Bu kıyaslı cümleler hiç hoş değil. Kimse kimseyi eşinden annesinden babasından çocuğundan çok sevmez farklı sevgi türleri bunlar. Annemi eşimden çok sevmem ben mesela ikisini de çok severim ama ayrı ayrı severim öbür türlüsü biraz saçma oluyor, neye göre ölçtünüz?
Hayat arkadaşıyla yenge nasıl bir olabilir ayrıca? Çocuğunun anasını ne alaka yengeden az sevecek? Sizce bu sağlıklı mı?
Elin adamı yani kaynım neden beni hayat arkadaşından çok sevsin? Ne saçma. Hiç istemem kaynım beni böyle sevsin tuhaf bir durum. Kulağa da çok çirkin geliyor. Şimdiden olurda eltiniz olursa bir gün gani gani sabır versin Allah çok çirkin bir şeyin içine düşecek yazık!

İvet, bu ego patlasmasindan sonra umarim dunya uzerine konabilir ve bu yazdiklarinizi tekrar okuyup akli selim bir sekilde uzerinde dusunebilirsiniz.

Allah akil fikir versin ne diyelim.

Ben bu kayinda konu sahibinin esi ayni türden.

Karımdan üstün olucaksın ne ya ? Ben sevmiyorum mesela bu kadarını. Aşık değildir muhtemelen ama karısından da değerli tutmamalı bence.
Eltim yok ama mesela olmuş olsun.
Ve eşim tutupta yengem eşimden daha değerli dicek ha ?
Hayırdır yanı o ne demek ya.
Gitsin yengesıyle kardes kardes yasasınlar o zaman.
Ben bu kadarını gereksız ve anlamsız buluyorum.
Herkes yerinde sağolsun.
bencede bunu yazanda demeliydi sacmalama karın baska ben baska .

Sana mantıklı geliyor mu su, ne demek karımdan değerli olacaksın, eşinin kötü olması sizin probleminiz eşinin açığını kapatmak kaynına düşmez

ne münasebet?nasıl yenge,eşten daha değerli olabilir?sizin bununla övünmeniz değil,rahatsızlık duymanız gerekirdi.aynı şeyi,sizin eşiniz söylese,adama dünyayı dar ederdiniz.

Burdaki yanlisi anlayamayacak kadar gerizekali misin, yoksa kaynin ilgisi hosuna gidiyor da ondan mi gelip burda ayila bayila anlatiyorsun? Hoş her halukarda kendini rezil ettin ya neyse. Valla akıl parayla olsa alıp dagitacam.

Back