Sizin çift olarak evliliğinizde sorunlar var, eltiye aşık olmakla bir alakası yok demekten yırttım kendimi ama anlatamadım :)) Cinsellik yok, eşiyle iletişim sıfır, eş anneci anne etkisi altında, konu sahibi aile üyeleri tarafından sevilmiyor benimsenmemiş, eltiyi aile üyelerinin hepsi sevip sayıyor... Evliliklerinde çok ciddi sorunlar varken konu sahibi de gitmiş, yok yengesinin Anneler Günü'nü kutladı, doğum gününü kutladı diye -ne alakaysa- eşinin eltisine aşık olabileceğinden şüphelenmiş.
Tüm bu sorunlar benim olsaydı açacağım başlık türleri :"Eşimle anlaşamıyorum, eşimin ailesi beni kabul etmedi, evliliğimizde sorunlar var, cinsellik yok, eltim baş tacı iken beni adam yerine koymuyorlar..." tarzında çoğaltılabilir...
"Eşim etime mi aşık" ne alaka? Tüm bu sorunlar, eşinin eltiye aşık olmasıyla nasıl bağdaştırılır aklım hayalim almıyor.
Eşlerin sorunları var diye tüm aile üyeleri ve çevreleriyle de sorunları mı olması gerekiyor. Siz karı koca olarak anlaşamıyorsunuz diye adam bir problemi olmayan yengesiyle de mi sorun yaşaması gerekiyor anlamıyorum ki.
Hayır bir de tüm yorumları okumadın mı diye kızıyorlar, yahu konu başlığı ve içeriği ile konunun son aldığı durum zaten uyuşmuyor ki konu içeriği eşinin eltiye aşık olabilme ihtimaline yönelik örneklerden oluşuyor; konunun son durumu ise evliliklerindeki sorunlardan oluşuyor.
Konu sahibi bak kızıyorsun ama lütfen çift olarak bir terapi görün, sen de bir psikolojik destek al. Sorunlar yıpratmış seni, duyguların resmen şaşırmış, olmayacak şeyler kuruyorsun. Bak onca sorunun var, bunlara odaklanman gerekirken sen gitmişsin yengesinin doğum günü kutladı diye acaba eltime mi aşık diyorsun.
Şimdi güzel kardeşim. Evliliğimizde tabii ki de bir takım sorunlar var. Ben eşime evlenmeden önce şöyle demiştim, her şeye katlanabilirim ama aldatılmayı asla katlanamam. Evet kesinlikle düşüncem çok iğrenç bir şey. Ama şöyle düşün Colin arkadaşımızın dediği gibi, eltimin anneler gününü kutlamayı akıl edecek kadar, eltimin doğum günü için organizasyon yapacak kadar düşünceli olan adam nasıl olur da oğlu aşı olduğu gün ateşinin çıkabileceğini bildiği halde çekip, gider? Hadi ben dırdırcıyım sizin deyiminizle, ben adamı kendimden soğutmuşum davranışlarımla ama minicik oğlum da mı kendini soğuttu babasından da eltime gösterdiği düşünceliliği kendi evladına gösteremiyor...
Dediğim gibi yaşayan bilir ve anlar... Evet aşık olmayabilir ama hayranlığı kesinlikle var. Ayrıca benim konu başlığımda "Eşim, eltime mi aşık?" bir soru cümlesi, farkında mısın??? Ben bundan şüpheleniyorum a dostlar sizce doğru mu yapıyorum demek yaniiii.... Çünkü benim yetiştirilme tarzıma göre eltiye bu derece ilgi, alaka ve düşünce FAZLA!!! Ve emin ol benim aklımdan geçen bu soru bütün kadınların aklından geçer...
Zaten ben bu konuyu kabullenememişim, kabullenememişim ki burada konu açmışım. Kesin olarak buna inansam, emin olsam zaten hiç durmaz boşanma davasını açarım...
Sizin de aksi iddialarınızı sorgulamam kadar doğal bir şey yok. Çünkü benim düşündüğümün zıttı bir şey söylüyorsunuz, bunu bana inandırmanız gerek. Peki öyleyse neden böyle diye sormam çok doğal değil mi???
Konu k.v.ye neden geldi, şöyle ki eşimin hayranlığını kabul eden arkadaşların bir çoğu bunun sebebinin k.v.'nin eltimi sürekli övmesine bağladı. Bana da çok mantıklı geldi, çünkü eşim anacı bir kişilik olduğu için bundan etkileniyor olabilir diye düşündüm. Yani sorunun asıl kaynağı k.v. Ve daha dün öğrendim ki k.v. sürekli eşime Sevda ve kardeşi ile ilgilenmesini söylüyormuş. Zaten bizim sorunumuzun ana kaynağı görüldüğü üzere k.v. imiş.
72 sayfa hepsini okuyamadım ama sizin yorumlarınızın çoğunu okudum bana garip gelen ise göz çapkını demişsiniz ve bunu kabullenmişsiniz.Benim normalde hiç alımım çalımım yoktur ama benimle evlenmiş bir kere eşim başka bir kadına ba-ka-maz.Bakarsa ya da bakacaksa imzalarız dilekçemizi hürgeneral olur o zaman istediğine bakar.
Eşiniz de eltinizden hoşlanıyor bence.Hatta sadece eltinizden değil bir çok kadından hoşlanıyor.O göz çapkını dediğiniz adam hayal dünyasında neler yaşıyor kim bilir.
Şöyle ki canım benim, benim babam da akrep burcu ve akrep burcu erkekleri göz çapkınıdır. Babam da güzel bir kadın gördü mü bakar ama annemi bu zamana kadar hiç aldatmamıştır. Bana da bu sebeple bir erkeğin göz çapkını olması çok normal gelmiştir. Ve emin ol her erkek güzel bir kadın gördüğünde bakar. Ben bakmıyorum diyen erkek de kesinlikle yalan söylüyordur. Biz bile bakıyoruz güzel bir kadın gördüğümüzde erkek neden bakmasın ki?? Bir de bakmak var, bakmak var tabii...
Saka gibi yazilanlari bastan sona okuyun oyle yorum yap diyor bana biri birde emrivaki ediyor evlilik asik atma sdk yaristirma ya gittigi zaman bu tarz sorunlar olur butun gun evde telefoonda dir dir dir dir dir eden kadinlar vardir hersey sorundur onlar icin adamin her yaptigi gizune batar bu tarz kadinlar kendi yaptiklarini kabullenmez surekli sorun durlar ayyy allah dusmanimin basina vermesin boyle kadinlari birde bu tarz kadinlarin destekleyicileri fisekcileri vardir ayy gercekten haklisin diyenler yapmayin boyle yanlis yonlendiriyorsunuz insanlari ben hala ayni dusuncedeyim sizin kafaniz degismeli ve psikologa gitmelisiniz elti den girdiniz kv den ciktiniz birde esinizi dinlesek neler anlatacak acaba sizde suclusunuz kusura bakmayin size haklisiniz diyemiyecegim
Yaa tatlım emin ol benim o kadar zamanım yok. Şurda bir kaç gündür yazışıyorum, o kadar çok işim birikti ki, mecbur bir gece evde sabahlayacağım işlerimi yetiştirmek için. O kadar bol zamanım olmadığı için kocamın başının etini de yiyemiyorum maalesef... Lütfen bu mesajın en başındaki (sasamia88'e yazdığım) mesajı oku bari de konu neden k.v.ye geldi anla lütfen...
Ayrıca ben psikologtan yardım almaya kaçınan biri değilim. Geçmişte bebeğimi kaybettiğimde destek aldım psikologtan. Siz de insanları tanımadan bu kadar acımasız yorumlar yapmayın lütfen... Düşüncenizi söylemenin daha usturuplu yolları var. Sizinle farklı düşünen insanlara bu kadar öfke duymanın anlamı da yok... Anlayış ve empati. Tüm dünyanın ihtiyaç duyduğu şey bu...