• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Eltime mi Aşık?

Hiç aramadı eşiniz mesajda ne yazmış

Oğlum ateşlenmişti. Aile grubuna resmini atıp, aşı olduk, ateşimiz çıktı yazdım. O da sormuş oğlumun ateşi kaç derece diye. Bana da haber ver demiş. Ben de sadece şuan şu derece, şuan bu derece diye yazdım, o kadar...

Gercekten artik bir kadin olarak pes diyorum su baslik bile cok cirkin bir baskasinin gunahini alma resmen hadi onuda gectim bu kafalari birakin yaaa bu nedir yaaa vayy kayinvalide vayy elti vayy gorumce iyy kafalari degisin artik gidin baska islerle mesgul olun kitap okuyun biryerlere kayit olun bu kafalar degismeli yada bir psikologagidin ankisiyete baslangici bence

Herkesin düşüncesi kendine... Eğer %90 insan bu konuda bana hak veriyorsa demek ki bizim örf ve adetlerimize göre eşimin yaptığı şeyler yanlış... Ben sadece olayları anlattım ama bu olayları yaşarken ki karşı tarafın yüz ifadelerini anlatamam tabii ki de, yaşamak gerek...

bacim Allah kolaylik versin sana hakkinda hayirlisi olsun konunun 68 sayfasini da usenmeden okudum seni yetistiren annenin elinden opuyorum edebinden terbiyenden hic ödun vermeden oyle bir kocaya sabretmissin helal olsun sana .. Yol ver gitsin o koca musvettesi ondan sana koca ogluna da baba olmaz Allah islah etsin o kv de insallah ettigini bulur yaziklar olsun oyle kv ye

Şuan sadece zamana bıraktım. Değişmeyeceğini biliyorum ama yarın oğlum neden boşandınız diye sorduğunda ben çok çabaladım ama olmadı oğlum diyebilmem gerek... Sadece oğlum için eğer gelirse bir şans vereceğim...

Gelişme var mı acaba

Şöyle bir gelişme var bilmiyorum gelişme olarak kabul edilir mi? Facebookta aşağıdaki resmi paylaşmış...

14717141_10154220603746561_1618054415674592892_n.jpg

Oğlum ateşlenmişti. Aile grubuna resmini atıp, aşı olduk, ateşimiz çıktı yazdım. O da sormuş oğlumun ateşi kaç derece diye. Bana da haber ver demiş. Ben de sadece şuan şu derece, şuan bu derece diye yazdım, o kadar...

Herkesin düşüncesi kendine... Eğer %90 insan bu konuda bana hak veriyorsa demek ki bizim örf ve adetlerimize göre eşimin yaptığı şeyler yanlış... Ben sadece olayları anlattım ama bu olayları yaşarken ki karşı tarafın yüz ifadelerini anlatamam tabii ki de, yaşamak gerek...

Şuan sadece zamana bıraktım. Değişmeyeceğini biliyorum ama yarın oğlum neden boşandınız diye sorduğunda ben çok çabaladım ama olmadı oğlum diyebilmem gerek... Sadece oğlum için eğer gelirse bir şans vereceğim...

Şöyle bir gelişme var bilmiyorum gelişme olarak kabul edilir mi? Facebookta aşağıdaki resmi paylaşmış...

Eki Görüntüle 1966907

ay çok mal :sinirli:

Eşin eltine aşık değil ama çoooook fazla annesinin etkisinde kalmış, annesi eltine senden daha yakın samimi davranıyor, o da öyle yapmaya çalışıyor, hastalıklı bi şekilde annesine bağımlı bir tip bence.
Kayınvalide sana gelen hediyeleri eltine sunarak ayrımcılığın dik alasını yapmış zaten, eşinde bilinçaltı olarak annesini haklı gördüğü için böyle davranıyor. Tüm sayfaları okumadım neden evden gitti? Psikolojik destek almalı bence , annesinin etkisinden kurtulmak için

Hala konu sahibine sen nasıl böyle düşünüyorsun günah alıyorsun diyenlere kocaman bir pessss diyorumm.
Birde 69 sayfayı okumaya üşenenlerr gelip şurda yorum yapıyorya nasıl sinir oluyorumm anlatamam.
Sevgili B birgaripask35 sana baştan beri hak verdim bana göre hissettiklerinde sonunda kadar haklısın, son gelişmelerde de gördük kocanın nasıl, bir adam olduğunu az bile yapmışsın ben olsam kayınvaldeye, sadece bu kadar lada kalmazdım, yapılan resmn terbiyesizlik, paylaşımındanda görüldüğü üzere kocan eltinden hoşlanıyor, canı cehenneme boşver çocuğunu düşünmeyen adamdan ne beklersin yeterince çekmişsin bu aileyi hakkında hayırlısı olsun.

Hayatınla, eşinle, ailesiyle, eltinle ilgili çok fazla detay vermişsin belki eltin, görümcen, kv den vs. bu siteye giriyor olabilir dikkat et bence.

Üstelik okadar çok ki çarpık ilişkiler herşey yaşanıyor maalesef okuduk gördük ve.. konu sahibi tedirgin olmaktan haklısın kardeşim eltinizide gözlemlersen anlarsın aralarındaki Dialogu eltinmi cearet veriyor eşinin sapıtmış olmasına?

Ayy paylaşıma bak , masum kırılgan erkekmis! Konu sahibi Allah hakkınızda hayırlısını versin gerçekten çok üzüldüm.
Okadar açık ve net olarak ortaya çıkartmis adam paylaşım yaparak itiraf etmiş hic utanma da haya ar da yok etraf ne der diye artık ne tarafa çekerseniz çekin karar sizin

Okadar açık ve net olarak ortaya çıkartmis adam paylaşım yaparak itiraf etmiş hic utanma da haya ar da yok etraf ne der diye artık ne tarafa çekerseniz çekin karar sizin
Mazlumun ahı ortada kalır mı hiç, bir kadının bir çocuğun ahı var ortada. Anne hakkını düşünürken eş evlat hakkını unutmuş adam, beli zor doğrulur.

Herkes gelişmeleri okumadan yorum yapma demiş de 68 sayfa nasıl okunuro_O

Konu sahibi ilk sayfaya eklesen gelişmeleri , ilk mesajı okuyup abarttığını düşünen (ben dahil) insanlar da ona göre yorum yapar.

İlk sayfadaki bilgilerle çok gereksiz ve büyük anlamlar yüklemişsin elti ile eşin arasındaki duruma gibi duruyor çünkü

Ana oğul ne iğrenç leş insanlar. Allah size sabır vermiş de bu zamana kadar iyi dayanmışsınız. Bundan sonra bu kötülüğü yapıp da hayatınızı mahvetmeyin. Oğlunuzla güzel sakin kafanızın rahat olduğu mutlu bi hayat kurun..

Eki Görüntüle 1966907
Yok artık ya bu adam ciddi ciddi ayrılmak niyetinde herhalde bu ne böyle

Hayatınla, eşinle, ailesiyle, eltinle ilgili çok fazla detay vermişsin belki eltin, görümcen, kv den vs. bu siteye giriyor olabilir dikkat et bence.

Girsinler, umurumda değil hiç bir şey... Ben sadece ve sadece gerçekleri anlattım... Ne olacaksa da olsun, yeter artık. (İsimler gerçek değil zaten...)

Üstelik okadar çok ki çarpık ilişkiler herşey yaşanıyor maalesef okuduk gördük ve.. konu sahibi tedirgin olmaktan haklısın kardeşim eltinizide gözlemlersen anlarsın aralarındaki Dialogu eltinmi cearet veriyor eşinin sapıtmış olmasına?

Yaa canım eltimin eşime davranışları bana gayet normal geldi. Günahını alamam kadının...

Mazlumun ahı ortada kalır mı hiç, bir kadının bir çocuğun ahı var ortada. Anne hakkını düşünürken eş evlat hakkını unutmuş adam, beli zor doğrulur.

Aynen öyle canım... Annem de annem... Dün ablam şöyle bir yorumda bulundu bana da çok mantıklı geldi. Şimdi k.v. beni istememesine rağmen eşim benimle evlendi yaa... Anacığının sözünü çiğnedi ve kalbini kırdı. Ablam diyor ki bence eşin başına gelen bütün kötü olayların sebebini buna bağlıyor. Yoksa ben anamı üzemem, üzersem belim doğrulmaz demesi çok mantıksız. (Şöyle ki annem eşime oğlum annen tabii ki kırmayacaksın ama benim kızımı da kırmasına izin vermeyeceksin dedi. Şöyle de annene dedi "anne sen beni seviyor musun? Seviyorsun biliyorum. Ben de eşimi çok seviyorum o yüzden benim mutluluğum için eşime iyi davran, kırmayın birbirinizi..." eşim ben anneme bunu söyleyemem, annem çok kırılır, ağlar. Annem üzülürse belim doğrulmaz benim demiş.) bence annemin bu söylediğinden de hiç bir anne kırılıp, çocuğuna küsmez...
Ablamın düşüncesi çok mantıklı geldi bana...

Son düzenleme:
Aynen öyle canım... Annem de annem... Dün ablam şöyle bir yorumda bulundu bana da çok mantıklı geldi. Şimdi k.v. beni istememesine rağmen eşim benimle evlendi yaa... Anacığının sözünü çiğnedi ve kalbini kırdı. Ablam diyor ki bence eşin başına gelen bütün kötü olayların sebebini buna bağlıyor. Yoksa ben anamı üzemem, üzersem belim doğrulmaz demesi çok mantıksız. (Şöyle ki annem eşime oğlum annen tabii ki kırmayacaksın ama benim kızımı da kırmasına izin vermeyeceksin dedi. Şöyle de annene dedi "anne ben sen beni seviyor musun? Seviyorsun biliyorum. Ben de eşimi çok seviyorum o yüzden benim mutluluğum için eşime iyi davran, kırmayın birbirinizi..." eşim ben anneme bunu söyleyemem, annem çok kırılır, ağlar. Annem üzülürse belim doğrulmaz benim demiş.) bence annemin bu söylediğinden de hiç bir anne kırılıp, çocuğuna küsmez...
Ablamın düşüncesi çok mantıklı geldi bana...
Ana hakki var da eş hakki diye birsey yok mu? Bu hassasiyetini her anlamda gormek isteriz o zaman.
Madem hakka hukuka cok onem veriyor o zaman dogru olani savunacak. At gozluguyle bakmayacak olaylara. Illa bir özür dilenecekse önce kv dileyecek. Sonra zaten siz de dilersiniz. Hak budur, dogru olan da budur. Adaletin terazisini dogru tutmak herkesi harcı degil tabi. Ondan sonra boyle ana şövalyeleri cikiyor ortaya.

Merhaba arkadaşlar. Eşimle yaklaşık 5,5 yıldır evliyiz ve öncesinde de 3 yıllık birlikteliğimiz oldu.
Benim problemim şu ki eşim bana göre kardeşinin eşine fazla düşünceli. Yaşadığım olayları sizinle de paylaşmak istiyorum çünkü bu düşünce benim içimi kemiriyor, bitiriyor...

Geçtiğimiz anneler gününde Eltim yeni doğum yapmıştı. Kayınvalidem de eltimin evindeydi. Eşimin annesine çiçek yaptırmaya gidiyorduk, eşim Sevda'ya da çiçek yaptıralım mı, ne de olsa artık o da anne dedi. Ben de yaptıralım dedim içimdeki öfkeyi bastırarak. Çünkü ben de o sırada hamileydim ve eşim benim ilk anneler günümü kutlamak için herhangi bir şey yapmamış, ben ilk anneler günümü kutlamayacak mısın dediğimde bana istediğim bir şeyi almıştı.

İkinci olayımızda bu olaydan 2 ay sonra şöyle gelişti. Her hafta sonu olduğu gibi eşimin annesine gidiyorduk. Tam asansöre binerken bugün Sevda'nın doğum günüymüş ne yapacağız dedi. Ben de doğum gününü nerden bildiğini sordum, telefona faceden bildiri geldiğini söyledi. O sana doğum gününde hediye aldı bizim de onun doğum gününü kutlamamız gerek dedi. Ben de bakarız dedim. Neyse... Kayınvalidemlere gittiğimizde baktım bu fısır fısır annesiyle konuşuyor. Baktım annesine bugün Sevda'nın doğum günü ne yapacağız diye soruyor. Yok pasta alırız, yok şurdan dönerken hediye de alırız falan filan diyor. Benim cinler yine attı çünkü şu zamana kadar eşim benim doğum günümde hiç bir zaman ailesiyle plan yapmamıştır. Hep başbaşa yemek v.s. yemişizdir. Ailecek hiç kutlamadık, yani öyle süpriz bir doğum günü ayarlamadı hiç. Seni nereye götüreyim diye sorar şuraya gidelim derim ve oraya götürür...

Üçüncü olayımız da şöyle gelişti. Bebek mevlüdü yapmaya karar verdik bebeğime. Biz kayınvalidelere ve sülalesine uzak oturduğumuz için kayınvalidenin evinde yapmaya karar verdik. Ben çalıştığım için evin temizliğine v.s. ancak hafta sonları yardımcı olabildim. Bu mevzu açıldığında annem "Aslında Sevda anne gidip yardım edebilir, sonuçta çok yakın oturuyorlar" dedi. Eşim öfkeli bir şekilde "Neden yardım etsin ki, ben olsam yardım etmem. Onun mevlüdü mü, bizim mevlüdümüz." dedi. Bana da dönerek "Sen ne kadar yardım ettin ki onun mevlüdüne? " dedi ki ben o zaman 36 haftalık hamile ve çalışıyordum. Bunu söylediğimde de yok o geldi senin bebek kurabiyelerine yardım etti doğumda. Doğumdan sonra her geldiğinde birşeyler yapıp getirdi dedi. Yani bana onu savundu.

Bence bir erkek bunlara karışmamalı bile. Yani benim büyüdüğüm, yetiştiğim ortamda öyle en azından. Ayrıca hangi erkek yok yere eşinin kardeşi için kendi karısının kalbini kırar ki? Ne olur bana bir yorumda bulunun. O kadar çaresizim ki... Düşündüğüm şeyi de yakıştıramıyorum eşime ama bu olanlar da normal değil gibi geliyor bana. Sizce eşimin eltime aşık olup olmadığını nasıl anlarım???

Ekleme 1: Ben eltime özel günler haricinde de hediye alırım, evine her giderken kendi yaptığım pastalar, börekler hariç başka şeyler de alıp öyle giderim. Bebeğine her zaman bir şeyler alırım. Her desteğe ihtiyacı olduğunda da yanında olurum. Doğum yaptı örneğin. Haberini alır almaz Tuzla'da çalışmama rağmen izin isteyip, arabaya atlayıp gittim. Doğum yaptı diye koca bir uçan balon demeti yaptırdım hoş geldin bebek yazılı, ona da çiçek yaptırdım... Düşüncesiz ve yapılanın altında kalan biri değilim.

Ekleme 2: Eşimle bu konuyu konuştum. Sence neden yapıyorum diye sordu. Aşık olduğunu düşündüğümü söylemedim, şöyle dedim;
Sen kardeşine değer verdiğin için eşine de değer veriyorsun, onu artık kendi ailenden görüyorsun o yüzden dedim. Ama bu bile benim için kötü çünkü demek ki bana bu kadar değer vermiyorsan beni hala kendi ailenden görmüyorsun dedim. O da onu kendi ailemden gördüğüm falan yok dedi...

Ekleme 3: Temizlik olayında o anneme "bizim mevlüdümüz o neden temizlesin ki" dediğinde ben de aynı yanıtı verdim anneme. Buna rağmen o olayı uzatıp o cümleleri söyledi bana. Annemin de eltin yardım etsin demesinin nedeni kendi eltisinin mevlüdünde kendisinin 2 tane bebeği olmasına rağmen eltisinin evini annemin temizlemesinden kaynaklı. Anneme böyle şeyler normal gelir ve yapılması gerektiğini düşünür...

Lütfen yorumları bu eklemelere göre yapın...
Cnm eşin acaba eskiden eltini tanıyor muydu aklıma ilk o geldi benim belki bekarken bir ilişki yasamis olabilirler

Back