• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Eltime mi Aşık?

Acikcasi icimden gecenleri simdi sana soylemek istemiyorum. Seni alevlendirmek sinirini koruklemek istemiyorum. Nacizane tavsiyem neden evi terk edesin ki. O evde senin de hakkin var. Sifirsan ev kurmak ev bulmak tutmak duzen kurmak kolay degilm alsin pılını pirtisini defolsun gitsin o adam.

Sanki anasına siz saygısızlık yaptınız. Anne diye her ağzına geleni söyleyecek, her düşündüğünü yapacak degil. O ana ise sen de bir ananın evladısın. Şimdi beli öyle güzel doğrulur ki ! Eşi ve çocuğu yanında olmadan sadece anası ile doğrulur beli !!!

Hadi beni geçtim de insan evladını nasıl bırakıp gidebilir yaaa... Aklım almıyor cidden. Bosanirsak k.v. tek bir cümlem var o da şu " inşallah çok sevdiğin, dizinin dibinden ayırmak istemediğin evladına hasret can verirsin. Öyle bir geline düş ki evladının yüzüne hasret kal, son nefesinde beni sayiklayarak can ver. " Rabbim onun da benim de yolumu açık etsin...

Acikcasi icimden gecenleri simdi sana soylemek istemiyorum. Seni alevlendirmek sinirini koruklemek istemiyorum. Nacizane tavsiyem neden evi terk edesin ki. O evde senin de hakkin var. Sifirsan ev kurmak ev bulmak tutmak duzen kurmak kolay degilm alsin pılını pirtisini defolsun gitsin o adam.

Yaa evi tabii ki de ona vermeyeceğim. Kirada oturuyorum, başka bir eve çıkmaktan bahsediyorum. Eşyalar tabii ki de benim. Hepsini ben aldım diyebilirim...

Hadi beni geçtim de insan evladını nasıl bırakıp gidebilir yaaa... Aklım almıyor cidden. Bosanirsak k.v. tek bir cümlem var o da şu " inşallah çok sevdiğin, dizinin dibinden ayırmak istemediğin evladına hasret can verirsin. Öyle bir geline düş ki evladının yüzüne hasret kal, son nefesinde beni sayiklayarak can ver. " Rabbim onun da benim de yolumu açık etsin...
Amin. İçiniz çok yanmış çok haklısınız.

Konu sahibi, tekrar merhaba :))
Konu eltiden kayınvalideye bağlandı :) Hala evliliğinizdeki problemleri göremeyip de eşim eltime mi aşık derdindesin. Eşin eltine aşık değil psikolojik destek al diyenlere kızıyorsun, evet eşin eltine aşık diyenleri senin şüpheni haklı buldukları için teşekkür edip bağrına basıyorsun, madem eşin eltine aşık o zaman niye boşanmıyorsun diyenlere de "Böyle bir şeyi kondurmak kolay mı sanıyorsun sen, acaba ben mi yanlış düşünüyorum diye soruyorum" diyerek saldırıya geçiyorsun. Hakikaten sizin derdiniz ne inanın anlamadım ben :))

Bak sürekli diyorsun ya, neden karısına karşı böyle nazik değil de eltiye karşı nazik diye. Ben açıklayayım:
Karısı suratsız, dırdırcı, evde adama dirlik vermiyor, kafasında sürekli bir şeyler kurup kurup adama sarıyor, evde huzur bırakmıyor; yengesi ise güler yüzlü, sakin, anlayışlı bir kadın olduğundan yengesine ağabeyinin eşi olarak saygı duyuyor.

Diyeceksin ki "Sen benimle yaşıyorsun, nereden biliyorsun suratsız dırdırcı olduğumu " onu da hem konu detayından hem konudaki yorumlarından hem de konunun içinde gelişen başka konudan -kayınvalide meselesi- anlıyorum.

O kadar septik bir tipsin ki adamı resmen çapraz sorguya tutuyorsun :)) Şu korkunç sorgulayıcı duruşunun karşısında insan haklı da olsa kendini savunamaz, saçmalar. Konudaki güncellemende şöyle bir şey var:"Eşime beni ailenden görmüyorsun, yengeni mi ailenden görüyorsun dedim ve eşim yengemi de ailesinden görmediğini söyledi" demişsin. Yahu adama önce "Beni ailenden görmüyorsun" diye trip atıyorsun bunun üzerine " Ama yengeni görüyorsun" diyorsun. Bunun üzerine adamın sana ne demesini bekliyorsun ki ? Evet seni ailemden görmüyorum ama yengemi mi görüyorum desin ? Böyle dese bu sefer de"Beni ailenden görmüyorsun ama yengeni görüyorsun" deyip yine sorun çıkaracaksın. Adam sırf dırdırından kurtulmak için ailemden görmüyorum deyip geçmiş ama sen böyle dedi diye yengesine aşık olduğunu düşünüyorsun :)) Zor bir insansınız gerçekten.

Bak konu eltiyken şimdi de kayınvalide oldu. Evliliğinizde sizin çift olarak sorunlarınız var, bunların üzerine yoğunlaşıp bu sorunları çözmeye odaklanmanız gerekirken; siz bambaşka yerlerde dolaşarak bu sorunların kaynağını arıyorsunuz. Ne diyeyim, Allah yardımcınız olsun.
Sasha cok ustune gidiyorsun tatlim ya. Kocasi ideal koca degil. Eltisi ideal bi kadin midir bilmem ama oyleyse bile bu eltisinin kocasini ilgilendirir konu sahibinin kocasini degil. Yani şoyle bisey yok. Benim karim dirdirci huzur vermiyor o zaman ben baskalarinin karisina deger vereyim onla ilgileneyim. Bunun hakli bir tarafi, savunulabilir bir tarafi olamaz.
Iki insan evliyse tek ugraslari evliliklerini daha iyi duruma getirmek olmali. Ne yapariz da bu evliligi baltalariz olmamali. Bu adam resmen evliligini baltaliyor.
Ayrica cinsel hayatlari sorunluymus. Adam masturbasyona alismismis da sevismek istemiyormus. Böyle birsey olabilir mi ya. Ne mok yemeye evlendin diye sorarlar adama. Bu kadinin hayatini karartmaya ne hakki vardi? Cinsellik evlilikte ne kadar önemli herkesin malumu. Kendisiyle neredeyse zorla sevisen bir adama kadin nasil iyi olsun ki. Bu direk bosanma sebebi. Kadin surat asmasin da dirdir etmesin de ne yapsin. Kendini kadin gibi hissedemiyor.
Ayrica konu sahibinin kv sinin yaptigi da buyuk densizlik. Adamin hala anam da anam diye tutturmasi da akillara zarar. Ben boyle davranan kocaya cirkinleşirdim vallahi. Cok agir konusurdum ki kadin onu da yapmamis. Daha ne yapsin bu kadin.

Sasha cok ustune gidiyorsun tatlim ya. Kocasi ideal koca degil. Eltisi ideal bi kadin midir bilmem ama oyleyse bile bu eltisinin kocasini ilgilendirir konu sahibinin kocasini degil. Yani şoyle bisey yok. Benim karim dirdirci huzur vermiyor o zaman ben baskalarinin karisina deger vereyim onla ilgileneyim. Bunun hakli bir tarafi, savunulabilir bir tarafi olamaz.
Iki insan evliyse tek ugraslari evliliklerini daha iyi duruma getirmek olmali. Ne yapariz da bu evliligi baltalariz olmamali. Bu adam resmen evliligini baltaliyor.
Ayrica cinsel hayatlari sorunluymus. Adam masturbasyona alismismis da sevismek istemiyormus. Böyle birsey olabilir mi ya. Ne mok yemeye evlendin diye sorarlar adama. Bu kadinin hayatini karartmaya ne hakki vardi? Cinsellik evlilikte ne kadar önemli herkesin malumu. Kendisiyle neredeyse zorla sevisen bir adama kadin nasil iyi olsun ki. Bu direk bosanma sebebi. Kadin surat asmasin da dirdir etmesin de ne yapsin. Kendini kadin gibi hissedemiyor.
Ayrica konu sahibinin kv sinin yaptigi da buyuk densizlik. Adamin hala anam da anam diye tutturmasi da akillara zarar. Ben boyle davranan kocaya cirkinleşirdim vallahi. Cok agir konusurdum ki kadin onu da yapmamis. Daha ne yapsin bu kadin.

Colinciğim ben zaten en başından beri sizin evliliğinizde çift olarak sorunlarınız var, bundan dolayı da eşinin yengesine karşı tutumunu yanlış anlıyorsun diye vurguluyorum. Hani şöyle "Eşim ve ailesi beni hiç kabullenmediler, eltime saygı duyuyorlar ama beni dışlıyorlar" diye konu açsa tamam anlayacağım ama "Eşim eltime aşık olabilir mi?" demek ne demek? Bu çok ağır bir itham değil mi? Bir de bu şüphesinden eşi ve eşinin ailesine de bahsettiğini düşünsenize, aile faciası resmen. Hani ortada somut bir örnek olsa ne bileyim gizli gizli telefon konuşmalarını yakalasa, mesajlaşmalarını yakalasa tamam ama sen tutup da "Eşim yengesinin doğum gününü kutladı, eşim yengesinin Anneler Günü'nü kutladı; o yüzden yengesine aşık olduğundan şüpheleniyorum" diye hastalıklı düşüncelere sahip olursan bu hem vebale girer hem de tüm aileyi sarsacak ağır suçlamalardır bunlar.

Farkındaysanız konu "Eşim yengesine aşık olabilir mi" diye başladı, konu sahibinin derdi buydu, bunun üzerine yorumlar yapılıp tartışıldı; 60. sayfadan sonra ise konu, eşinin çok anneci olmasına, kayınvalidesinin konu sahibini bir türlü kabullenmeyişine, eşinin evli terk etmesine bağlandı. Peki ben ne diyorum ? En başından beri dediğim şey "Sizin evliliğinizde sorunlarınız var, bunlara odaklanın 'Eşim yengeme mi aşık' gibi hastalıklı düşünceleri bırakın" diyorum. Konunun ilerleyişine bakılırsa en başından beri savunduğum şey de haksız olmadığımı düşünüyorum.

Eşi ve yengesinin durumu da eminim şöyledir: Yengesi ile annesi çok iyi anlaşıyordur, annesi yengesini seviyordur, yengesi annesine saygıda hürmet etmiyordur; eş de "Neden benim eşim böyle değil, neden yengem ile annem iyi anlaşırken benim eşim anlaşamıyor" diye yengesine imreniyordur ve eşiyle kıyaslıyordur. Durum eminim ki bundan ibaret. Yoksa konu sahibinin düşünceleri gibi eşinin yengesine aşık olması gibi bir şey olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.

Dediğim gibi colinciğim, ben bu şüpheyi çok ağır buldum ve bunun üzerine yorum yaptım hep. Konu sahibi de fazla gergin, kendisinden farklı düşünenlere karşı saldırgan bir tutum içerisinde, bu yüzden bu konuya bir daha yorum yapmak istememiştim ama yazdığın için cevaplama ihtiyacı duydum canım :)) Herkese iyi pazarlar :))

Colinciğim ben zaten en başından beri sizin evliliğinizde çift olarak sorunlarınız var, bundan dolayı da eşinin yengesine karşı tutumunu yanlış anlıyorsun diye vurguluyorum. Hani şöyle "Eşim ve ailesi beni hiç kabullenmediler, eltime saygı duyuyorlar ama beni dışlıyorlar" diye konu açsa tamam anlayacağım ama "Eşim eltime aşık olabilir mi?" demek ne demek? Bu çok ağır bir itham değil mi? Bir de bu şüphesinden eşi ve eşinin ailesine de bahsettiğini düşünsenize, aile faciası resmen. Hani ortada somut bir örnek olsa ne bileyim gizli gizli telefon konuşmalarını yakalasa, mesajlaşmalarını yakalasa tamam ama sen tutup da "Eşim yengesinin doğum gününü kutladı, eşim yengesinin Anneler Günü'nü kutladı; o yüzden yengesine aşık olduğundan şüpheleniyorum" diye hastalıklı düşüncelere sahip olursan bu hem vebale girer hem de tüm aileyi sarsacak ağır suçlamalardır bunlar.

Farkındaysanız konu "Eşim yengesine aşık olabilir mi" diye başladı, konu sahibinin derdi buydu, bunun üzerine yorumlar yapılıp tartışıldı; 60. sayfadan sonra ise konu, eşinin çok anneci olmasına, kayınvalidesinin konu sahibini bir türlü kabullenmeyişine, eşinin evli terk etmesine bağlandı. Peki ben ne diyorum ? En başından beri dediğim şey "Sizin evliliğinizde sorunlarınız var, bunlara odaklanın 'Eşim yengeme mi aşık' gibi hastalıklı düşünceleri bırakın" diyorum. Konunun ilerleyişine bakılırsa en başından beri savunduğum şey de haksız olmadığımı düşünüyorum.

Eşi ve yengesinin durumu da eminim şöyledir: Yengesi ile annesi çok iyi anlaşıyordur, annesi yengesini seviyordur, yengesi annesine saygıda hürmet etmiyordur; eş de "Neden benim eşim böyle değil, neden yengem ile annem iyi anlaşırken benim eşim anlaşamıyor" diye yengesine imreniyordur ve eşiyle kıyaslıyordur. Durum eminim ki bundan ibaret. Yoksa konu sahibinin düşünceleri gibi eşinin yengesine aşık olması gibi bir şey olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.

Dediğim gibi colinciğim, ben bu şüpheyi çok ağır buldum ve bunun üzerine yorum yaptım hep. Konu sahibi de fazla gergin, kendisinden farklı düşünenlere karşı saldırgan bir tutum içerisinde, bu yüzden bu konuya bir daha yorum yapmak istememiştim ama yazdığın için cevaplama ihtiyacı duydum canım :)) Herkese iyi pazarlar :))
Eşim yengesine mi aşık diyor.Aşık olmak için karşılıklı bir durum olması şart değil, öyle olsaydı zaten eşimin yengesiyle ilişkisi mi var derdi.Ayrıca kaynı bile bu durumdan rahatsızlığını dile getirdiyse , bence böyle birşey olmasa dahi insanın böyle mi acaba diye sorgulaması gayet normal.

Gercekten artik bir kadin olarak pes diyorum su baslik bile cok cirkin bir baskasinin gunahini alma resmen hadi onuda gectim bu kafalari birakin yaaa bu nedir yaaa vayy kayinvalide vayy elti vayy gorumce iyy kafalari degisin artik gidin baska islerle mesgul olun kitap okuyun biryerlere kayit olun bu kafalar degismeli yada bir psikologagidin ankisiyete baslangici bence

Gercekten artik bir kadin olarak pes diyorum su baslik bile cok cirkin bir baskasinin gunahini alma resmen hadi onuda gectim bu kafalari birakin yaaa bu nedir yaaa vayy kayinvalide vayy elti vayy gorumce iyy kafalari degisin artik gidin baska islerle mesgul olun kitap okuyun biryerlere kayit olun bu kafalar degismeli yada bir psikologagidin ankisiyete baslangici bence

Konuyu okudunuz mu?

Eşim yengesine mi aşık diyor.Aşık olmak için karşılıklı bir durum olması şart değil, öyle olsaydı zaten eşimin yengesiyle ilişkisi mi var derdi.Ayrıca kaynı bile bu durumdan rahatsızlığını dile getirdiyse , bence böyle birşey olmasa dahi insanın böyle mi acaba diye sorgulaması gayet normal.

"Eşim eltime mi aşık" diye başlık açmış ben de "Eşim yengesine mi aşık" yazmışım. Farkı nedir? Kelime kelimesine açtığı başlığı aynen geçirmeli miyim?!

Bana göre fesatça, hastalıklı bir düşüncedir bu! Sırf bu örneklere dayanarak böyle ağır ithamlarda bulunulmaz.
Aynı şeyi defalarca yazmak zorunda değilim. Aile içinde gelişen, nezaketen yapılan sıradan kutlamalara böyle çirkin anlamlar yükleyemem. Siz yükleyebilirsiniz, o zaman yorumunuzu konu sahibine yapın, bana değil!

konunun tam 68 sayfasini da usenmeden okudum sende oku bnce bacim konu sahibi cok hakli esi tuhaf ve edepsiz tek kelime bu

Tam olarak konuyu okumadan yorm ypma :) konu sahibinn yerinde kim olsa o kocayi bogar da iste kadin edebinden yine terbiyesini elinden birakmamis

bacim Allah kolaylik versin sana hakkinda hayirlisi olsun konunun 68 sayfasini da usenmeden okudum seni yetistiren annenin elinden opuyorum edebinden terbiyenden hic ödun vermeden oyle bir kocaya sabretmissin helal olsun sana .. Yol ver gitsin o koca musvettesi ondan sana koca ogluna da baba olmaz Allah islah etsin o kv de insallah ettigini bulur yaziklar olsun oyle kv ye

Yasadiklarin cok lotus plums
Ama söyle duşun galiba fazla istiare gelmiş sende de birikmiş. Anlattıklarının hepsi arka arkaya olmuş
Eşin bunu yapar mı bilmiyorum ? Ama sen kondıramıyotum dediğine göre yapmaz.
Sakin kafayla iyice düşün canım sinir yapıp yıpratma kendini bunlar lohusa psikolojisi bile olabilir

Tam olarak konuyu okumadan yorm ypma :) konu sahibinn yerinde kim olsa o kocayi bogar da iste kadin edebinden yine terbiyesini elinden birakmamis[/QUOTbiraz daha okudum da anasinin anasinin anasinin diyip durmus bir yazisinda anasinin koynundan ayrilmasin yazmis seni acmis bu konu bana siradan ve bayagi geldi cirkefce geldi dil uslup tuhaf geldi aa ne bu yaaa aciyayimmi uzuleyimmi senin isteklerin dogrultusundami yazayim

Back