Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim ama bana ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olursanız sevinirim. Şuan ki problemim bu çünkü
benim fikrim:
dilin biraz daha uzun olsun. ama öyle yaralayici cinsten degil
tatli ol neseli ol, kahkahalar at, sakalar espiriler yap
bilgili kültürlü insansin, mesela otur kayninla gündemi ya da herhangi bi konuyu konus/tartis
ve o an sohbetinizi bölmek isteyen her kimse iplemeden devam et
özgüvenini ve gücünü hissettir
niye sen süs cicegi misin kocan senin sözünü kesecek ya da muhabbet ederken bisey deyince iplemeyecek ama sevdaya gelince icine düsecek oha be
okumus bilgili kültürlü ve kendini yetistirmis güclü bi kadinsin, ve öyle davran
kocana da saygili ama mesafeli davran bi süre
hani kadinlar nasil hep sorar "askim neyin var" diye erkekler "yok bisey" deyip islerine bakarlar
aynen aynen ama aynen böyle yap, nötr bi sekilde "yok bisey ne olsun ki" de hafif tebessüm ederek sonra sakin ama sakin iplemeden isine gücüne bak
kendine hobiler edin, mesela yoga, pilatese git, etkinliklere katil, bi ugras bul kendine
hani sen "izmirlisin onu koparirsin ailesinden" ya, alsin ailesini koynunda beslesin, sen güclü bi kadin oldugunu ve baskinligini hissettir. hani "izmirlisin" ya kv üstüne basa basa diye, izmirliligini göster o vakit
anneme gidelim derse "ok canim sen git ben cikip dolasicam / ahy cok süper bi belgesel var onu izlicem / kitap okumak istiyorum cok heyecanli / bugün tek basima kalip kafa dinleyesim var / arkadaslara söz verdim bana gelecekler ya da bi yerde bulusucaz" de
anlasin hayatinin merkezinde olmadigini ve senin ilgin ve sevgin icin caba sarfetmesi gerektigini
kimse cantada keklik degildir, evli olanlar bile... bunu anlasin