• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Eltime mi Aşık?

Ama bütün bu özellik leri eşinizin ona sizden daha fazla kıymet vermesine engel olamamış.Belkide eşinizi sizden iten bu tiki hallerinizdir.
İyi de bebeğim adamla görücü usulü evlenmedim ki... Beni tanıyor, biliyor. Evlilikten önce 3 yıllık bir geçmişimiz var. Madem öyle neden evlendi? Onu geçtim anlatıyorum ama kendimi hiç bir zaman başkasından yüksekte görmedim. Mesela şöyle ki ilk evlendiğimizde İstanbul'da yaşamadığım için evlenmeden önce çalışmıyordum. K.v.de de başkasının yanında yardımcı olarak çalışıyor. Bir gün (ramazandı hatta) yanımda "evde de çok iş var yarın nasıl yapacağım bilmiyorum" demişti. Ben de kv.ile o evi temizlemeye gitmiştim. Ramazan ayında oruçlu oruçlu o evi temizlemeye gittim, düşün... Ben kendimi büyük görsem k.v. ile o evi temizlemeye gider miyim? Ya da hanginiz benim yaptığımı yapar??

Ama bütün bu özellik leri eşinizin ona sizden daha fazla kıymet vermesine engel olamamış.Belkide eşinizi sizden iten bu tiki hallerinizdir.

esinin begenmedigi yönleri var diye yengesinin icine düsmek zorunda degil.
her kücük biseyde yatagini ayirmak zorunda da degil
ne bu ayol miyminti erkek cekilir mi

alsin karisini konussun o zaman karisisina, bak bu bu hallerinden hoslanmiyorum desin
ne yani simdi konu sahibi söyle böyle diye adamin yaptiklarini hos mu görelim allasen?

esinin begenmedigi yönleri var diye yengesinin icine düsmek zorunda degil.
her kücük biseyde yatagini ayirmak zorunda da degil
ne bu ayol miyminti erkek cekilir mi

alsin karisini konussun o zaman karisisina, bak bu bu hallerinden hoslanmiyorum desin
ne yani simdi konu sahibi söyle böyle diye adamin yaptiklarini hos mu görelim allasen?
Ben adam haklı mı dedim yav.Sayfalar önce açık açık konuşmasını ,ciddiyse defetmesini söyledim.Ne alâka yani..Konu sahibi geçmiş burda bonservisini anlatıyor.Eşine ve etrafına da sürekli bu şekilde anlatıyorsa çok itici demek istedim.

Yani yok değil var böyle yaşanılanlar
Bı tanıdık eşinin abisinin eşiyle kaçmıştı geçen yıl:KK57::KK57:
Ama siz bence biraz mesafe koyun
Ne gerek var bu kadar iç içe olmaya

Ama gerçekler öyle değil. Elinde bir tane bile kitap görmedim bu zamana kadar. Haber izlediğine bile şahit olmadım. Biz siyaset konuşurken ya da gündemden bahsederken sıkılır. İş hayatı olmamış, hayatı annesinin dizinin dibinde geçmiş bir kadın. Bir arkadaşı bile yok. (Abartmıyorum ya da küçümsemiyorum sadece ve sadece gerçekleri anlatıyorum...)
Ama böyle yaparak kiyaslamis oluyorsun . Onun özel yaşam alanına müdahale edemezsin . O da böyle biri ve Bu haliyle kabul görüyor . Sen her yerde yada esinin yanında bu şekilde konuşuyorsan tepki görmen normal .kıskanmıyorsan da kıskanıyorsun izlenimi verirsin .

Bak işte sorularının bütün cevabı kendi yorumlarında saklı . Sen üniversite mezunusun, eltin lise , sen çalışıyorsun ,eltin ev kadını , senin siyasi bilgin var : gündemi takip ediyorsun ama eltinin yok , o daha çok eviyle, işiyle meşgul ,sen İzmirli cok güzel bir kadınsın ama eltin başka bir memleketten normal güzel bir kadın . Yeni geline her zaman ilgi gösterilir. Adı üstünde yeni gelin ! Isınma, alışma süreci ...bu saydıklarina göre vasıf senin için çok önemli ."ben yukardayım o aşağıda ama neden hep sevda benim önümde? " bence sen biraz kiskancsin ve bunun hiç farkında değilsin ..eleştirmek için söylemiyorum .bu biraz yapı meselesi ve can çıkar huy çıkmaz derler ya , işte öyle . Sen abartıp , büyütmekten vazgeçtiğin vakit huzuru yakalayacaksin. Birde durumu analizi yapmak için bile üniversite mezunuyum ,güzelim ,çalışıyorum ama o basit bir ev kadını kıyaslaması yapma .çirkin görünüyorsun ... ben 26 yaşında başladım üniversiteye ama onun öncesinde kimseden : basit bir ev kadını muamelesi görmedim . Her toplulukta önce benim yerim hazır olurdu (çevrem okumuş insanlardan olusuyor) , bir yere gidilecekse önce benim fikrim alınırdı (neresi olsun diye,sonunda ortak bir karara varilirdi ) , mutluluk yada üzüntüsünü paylaşmak isteyenler, özledim gel yada geleyim diyenler ,sen bunalmissindir çocukları ver de bir çık dolaş diyenler , hediyeler ,iltifatlar, bir sürü olay anı ...hangi birini anlatayım ? Bunların hepsi ben lise mezunuyken yaşandı ..demek ki uzaktan uzağa "ben üni mezunuyum o kız lise ,yaşadığı hayata bak ,hiç hak etmiyor " diyen senin gibi birileri vardı arkamdan :))) okumak bazen cehalete engel olmuyormus demek onu da gördük !!! Eşeklik baki kalıyor !!! Hee dip not : Okuyorum diye kimseyi asagilamiyorum, kendimle kiyaslamiyorum, yardımcı kadınla bile ! arkadaş olabiliyorum .statü böyle durumlarda girsin yerin dibine ....

Aynen katılıyorum.
Bir arkadaş konuyla ilgili öz güven probleminiz olabilir mi diye sormuş, konu sahibinin cevabı : "Neden öz güven problemim olsun, ben İzmirliyim" idi :)) İzmir ile öz güveni nasıl bağdaştırdı artık bilemiyorum :))

Yazdıklarınıza aynen katılıyorum. Konu sahibinin üslubundan bile kibir akıyor, kendini fazla önemsiyor; eltiyi de küçümsüyor. Ben ondan daha daha üstünken nasıl olur da tüm aile onu çok sever diye içerlendiği hemen hemen her yorumundan belli oluyor. Eltiyi bilinçaltına kodlamış resmen ama kendisine bile itiraf edemiyor bunu.

Konuyla ilgili yorumum ise aynı, kesinlikle aşk meşk muhabbeti olduğunu düşünmüyorum. Konu sahibi konuda detay olarak " Yengesinin Anneler Günü'nü kutladı, doğum gününü kutladı" örneklerine dayanarak eşinin eltisine aşık olduğunu düşündüğünü belirtmiş ve soru sormuş. Sunduğu örneklere dayanarak böyle çirkin düşüncelerde olduğu için haliyle tepki çekti. Üyelerden tepki alınca da ilerleyen sayfalarda "Eltime bakışlarını da yakalamıştım" demeye başladı. Madem bakışlarını yakaladın, konu içeriğinde neden belirtmedin? Zira Anneler Günü kutlama örneğinden çok daha geçerli bir kanıt bu. Açıkçası ilerleyen sayfalardaki "Bakışlarını da yakalamıştım" örneğini, üyelerden tepki çektiği için sunduğunu düşünüyorum.

Konu sahibi, madem bakışlarını yakaladın bu çok önemli bir kanıt, hala neyi bekliyorsun ? Madem eşinin eltine aşık olduğundan eminsin niye konu açtın ve böyle bir evliliği niye sürdürüyorsun ?

Son düzenleme:
Olayı mercek altına almak şu saatten sonra sacmalik niye demenin manası yok adam Gelinlerine karşı sebepsiz (orasi supheli) ilgisi var ve sizin elinizden birsey gelmiyor.Ben böyle bir adamla ömür geçiremem ciddi gözdağı vermelisiniz ya düzeltir yada bitirirsin gencecik insansın kanser eder seni bu şüphe

Aynen katılıyorum.
Bir arkadaş konuyla ilgili öz güven probleminiz olabilir mi diye sormuş, konu sahibinin cevabı : "Neden öz güven problemim olsun, ben İzmirliyim" idi :)) İzmir ile öz güveni nasıl bağdaştırdı artık bilemiyorum :))

Yazdıklarınıza aynen katılıyorum. Konu sahibinin üslubundan bile kibir akıyor, kendini fazla önemsiyor; eltiyi de küçümsüyor. Ben ondan daha daha üstünken nasıl olur da tüm aile onu çok sever diye içerlendiği hemen hemen her yorumundan belli oluyor. Eltiyi bilinçaltına kodlamış resmen ama kendisine bile itiraf edemiyor bunu.

Konuyla ilgili yorumum ise aynı, kesinlikle aşk meşk muhabbeti olduğunu düşünmüyorum. Konu sahibi konuda detay olarak " Yengesinin Anneler Günü'nü kutladı, doğum gününü kutladı" örneklerine dayanarak eşinin eltisine aşık olduğunu düşündüğünü belirtmiş ve soru sormuş. Sunduğu örneklere dayanarak böyle çirkin düşüncelerde olduğu için haliyle tepki çekti. Üyelerden tepki alınca da ilerleyen sayfalarda "Eltime bakışlarını da yakalamıştım" demeye başladı. Madem bakışlarını yakaladın, konu içeriğinde neden belirtmedin? Zira Anneler Günü kutlama örneğinden çok daha geçerli bir kanıt bu. Açıkçası ilerleyen sayfalardaki "Bakışlarını da yakalamıştım" örneğini, üyelerden tepki çektiği için sunduğunu düşünüyorum.

Konu sahibi, madem bakışlarını yakaladın bu çok önemli bir kanıt, hala neyi bekliyorsun ? Madem eşinin eltine aşık olduğundan eminsin niye konu açtın ve böyle bir evliliği niye sürdürüyorsun ?
Sanırım evli değilsin ve çocuğun yok. Böyle bir olayı insanın kabullenmesi kolay mı acaba? Ayrıca eşime de bu durum çok normal geliyor ve acaba bende mi sorun var diye konuyu açtım. Farklı açılardan bakabilen insanların yorumlarını okumak istedim. Ben olanlar neyse onu anlatıyorum, gerçekleri söylemek kibirse evet kibirliyim, ukalayim. Öz güven konusunda da tavandir öz güvenim. Bunu size kanıtlamak zorunda değilim. Sen de ne kadar çok takilmissin İzmirli olmama. Sanırım bir hazimsizlik var sizde izmirliler ile ilgili...

Aynen katılıyorum.

• Izmirin kızları güzeldir kanısı var ya ona istinaden kibrini tekrarlamis :)
  • Bakışma konusunda da kıvırıyor bence çünkü bir uye "bakışını yakaladın mi " diye sormuş , konu sahibi de "hayır ama eşim çok samimi davranıyor " yazmış . Üstüne gidilince uydurmasyon bir güncelleme yaptı sanırım .
  • Bir de eşinin aklında böyle birşey yoksa da yakında olur çok irdeliyor çünkü .
  • Insanlar başkalarını kıskanmaya harcadığı vakti ailesine harcasa kimsenin kimseyle bir derdi kalmaz . Herkesin mutluluğu kimsenin gözüne batmamali ..çevremizde böyle biz bilmeden enerjimizi tüketen insanlar varsa Allah korusun şerlerinden.

Yok canım öyle bir olay. Kız lise mezunu bir ev kızı. Tam aksine ben konum açısından daha üst rütbedeyim... Mesela sülalede ki herkes kendini bana benzetmeye çalışırız. İşte sen ayakları yere basan birisin, tıpkı benim gibi. İşte sen kendi kendine yeten birisin tıpkı benim gibi, işte sen başarılı birisin, tıpkı benim gibi, sen becerikli birisin, tıpkı benim gibi söylemleri sülalesindeki kadınlardan çok duymuşumdur. Eşimin sülalesi bana hayran ama kv. bir türlü sevemedi beni...
Mesela şu tavan yapmış egon yüzünden lise mezunu ev kızı mutevazi eltini işte bu yüzden herkes sevmiş değer vermiş olabilir :kahve:

Yalnız millet neresiyle okuyorsa, eltiyi değil sülale bu kadını sevmiş. Sadece kv kendi aldığı için onu seviyor.

Sanırım evli değilsin ve çocuğun yok. Böyle bir olayı insanın kabullenmesi kolay mı acaba? Ayrıca eşime de bu durum çok normal geliyor ve acaba bende mi sorun var diye konuyu açtım. Farklı açılardan bakabilen insanların yorumlarını okumak istedim. Ben olanlar neyse onu anlatıyorum, gerçekleri söylemek kibirse evet kibirliyim, ukalayim. Öz güven konusunda da tavandir öz güvenim. Bunu size kanıtlamak zorunda değilim. Sen de ne kadar çok takilmissin İzmirli olmama. Sanırım bir hazimsizlik var sizde izmirliler ile ilgili...
Canim sen bu konuyu kapattır bence, yorumları okumadan yorum yapıyorlar; çünkü tek dertleri saldırmak sana.
Kim fesat gayette belli oldu zaten.

Canim sen bu konuyu kapattır bence, yorumları okumadan yorum yapıyorlar; çünkü tek dertleri saldırmak sana.
Kim fesat gayette belli oldu zaten.
Zaten fesat olan insanlar daima konu sahibini anlamaya çalışmak yerine saldırırlar. Ayrıca beni ne kadar tanıyorlar ki bu ağır suçlamaları yapabiliyorlar. Hata bende bu saçma sapan yorumlara cevap veriyorum. Herkes bana hak vermek zorunda değil elbette ama yorum yaparken de ölçülü olmak lazım. Siz kimsiniz ki tanimadiginiz bir insan hakkında bu şekilde yorumlar yapabilme hakkını kendinizde buluyorsunuz?

Konu sahibi Kazen in mesajını okudunuzmu
Zaten fesat olan insanlar daima konu sahibini anlamaya çalışmak yerine saldırırlar. Ayrıca beni ne kadar tanıyorlar ki bu ağır suçlamaları yapabiliyorlar. Hata bende bu saçma sapan yorumlara cevap veriyorum. Herkes bana hak vermek zorunda değil elbette ama yorum yaparken de ölçülü olmak lazım. Siz kimsiniz ki tanimadiginiz bir insan hakkında bu şekilde yorumlar yapabilme hakkını kendinizde buluyorsunuz?

Back