Bak işte sorularının bütün cevabı kendi yorumlarında saklı . Sen üniversite mezunusun, eltin lise , sen çalışıyorsun ,eltin ev kadını , senin siyasi bilgin var : gündemi takip ediyorsun ama eltinin yok , o daha çok eviyle, işiyle meşgul ,sen İzmirli cok güzel bir kadınsın ama eltin başka bir memleketten normal güzel bir kadın . Yeni geline her zaman ilgi gösterilir. Adı üstünde yeni gelin ! Isınma, alışma süreci ...bu saydıklarina göre vasıf senin için çok önemli ."ben yukardayım o aşağıda ama neden hep sevda benim önümde? " bence sen biraz kiskancsin ve bunun hiç farkında değilsin ..eleştirmek için söylemiyorum .bu biraz yapı meselesi ve can çıkar huy çıkmaz derler ya , işte öyle . Sen abartıp , büyütmekten vazgeçtiğin vakit huzuru yakalayacaksin. Birde durumu analizi yapmak için bile üniversite mezunuyum ,güzelim ,çalışıyorum ama o basit bir ev kadını kıyaslaması yapma .çirkin görünüyorsun ... ben 26 yaşında başladım üniversiteye ama onun öncesinde kimseden : basit bir ev kadını muamelesi görmedim . Her toplulukta önce benim yerim hazır olurdu (çevrem okumuş insanlardan olusuyor) , bir yere gidilecekse önce benim fikrim alınırdı (neresi olsun diye,sonunda ortak bir karara varilirdi ) , mutluluk yada üzüntüsünü paylaşmak isteyenler, özledim gel yada geleyim diyenler ,sen bunalmissindir çocukları ver de bir çık dolaş diyenler , hediyeler ,iltifatlar, bir sürü olay anı ...hangi birini anlatayım ? Bunların hepsi ben lise mezunuyken yaşandı ..demek ki uzaktan uzağa "ben üni mezunuyum o kız lise ,yaşadığı hayata bak ,hiç hak etmiyor " diyen senin gibi birileri vardı arkamdan :))) okumak bazen cehalete engel olmuyormus demek onu da gördük !!! Eşeklik baki kalıyor !!! Hee dip not : Okuyorum diye kimseyi asagilamiyorum, kendimle kiyaslamiyorum, yardımcı kadınla bile ! arkadaş olabiliyorum .statü böyle durumlarda girsin yerin dibine ....