• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Eltime mi Aşık?

Töbe ya. Eşiniz 3 yıldır sizi arzulamıyor, eltinize ilgi gösteriyor. Eğer böyle bir şey hissediyorsanız vardır bence. Yani siz neden böyle davranıyorsun dediğinde "sence neden" demesi sanki olan bi şeyin nedenini size sorar gibi olmuş.. bilmiyorum elin böyle şeyler yapsa ben kötü bi şeyler hissetsem çıldırırdım
Yengesinde gördüğü güleryüz sıcaklık vs elki eşinde görmüyordur adam.
Kıyaslıyor olabilir.
5.5 yıllık evli 3 yıl cinsel isteksizlik az ve bunu eltiye bağlamak biraz ağır değil mi?
Belkide konu sahibine göre az bu isteksizlik.
Adama sorsan normal!

Boyle okuyunca sanki esinizin ekstra bir ilgisi var gibi. Bu da rahatsiz edici size yapilmasi gereken seyleri gidip ona yaparsa ben onda bisey ararim. Simdilik bisey denilmez aşık vs. gibi daha cok davranislarda bulunursa esinizle konusun.
Sizin yerinize kendimi koydugumda daha agır tepkiler verirdim ben :KK20:

Bence zihnin hastalikli. Anneler gunu dogum gunu gibi gunlerde aile icinde kutlama yapmak, ya da bizim bebek mevludumuz icin sen ugrasmiyosun kiz niye ugrassin demek cok basit nezaket gosterileridir. Bu kadar basit seylerden evli adami kardesinin karisina asik ilan edecek kadar sapkinlik, hastalik gostergesi

Neden sizin işiniz olsun ki

Yani siz bilmiyormuşsunuz bile Ada'm da unutmayalım demiş

Ona sürpriz parti bana başbaşa yemek demişsiniz de Ada'm size özel özen gösterip başbaşa oluyor siz cümbür cemaat kutlama yok diyorsunuz

Anneler gününde de kadının evine gitmişsiniz ayıp olmadın demiş Ada'm anneme alıp ona almazsak çirkin olur demiş bence haklı

Siz de daha anne değil hamile imişsiniz o nedenle size Çiçek almamış kaldı ki istediğiniz bir şeyi almış belki o çiçeği sıradan bulmuştur

Mevlüt'e gelince de haklı eşin yani kadın kendi çocuğu da küçükken sizin Mevlüt için Kv evini neden temizlesin ha orada eşinize at 100 lira temizletiriz evi deseydiniz

+1
Ya gerçekten sırf şu örneklere dayanarak böyle fesatça düşünceleri gördükçe çok şaşırıyorum. Bir de yangına körükle gidenler var. Sebep? Anneler günü için çiçek almış, doğum gününü kutlamış :oha:

Bir gün babamla beraber Anneler Günü için anneme hediye bakıyorduk, o gün de evde teyzem vardı. Babam da nezaketen teyzeme de çiçek alıp Anneler Günü'nü kutladı. Ya o da bir anne, teyzemin yanında anneme hediye verseydik belki teyzemin de gönlü kalırdı, babam da ince düşünüp ona da çiçek aldı. Nezaketen yapılır böyle jestler. Ama konu sahibi sanırım hiç böyle şeyler görmemiş olacak ki bu tarz ince davranışları garipsiyor.

Uzun uzun yengesini seyretmesi herşey de onu araya kayması normal mi? Adam karısından fazla düşünüyo yengesini. Bazıları ne kadar geniş karınlı.

Evet eşim annecidir. Annesi de beni pek sevmez ben izmirliyim ve beni eşim beğenip aldı diye. Eltimi kendisi beğenip aldı da...
Aşkı bilmiyorum ama çok hayran eşiniz elti hanıma.
Bu son günlerde kendize daha çok bakın bakalım ilgisini çekecekmi
Sonuna kadar haklı buluyorum sizi fesat falan değilsiniz aldırmayın o yorumlara

+1
Ya gerçekten sırf şu örneklere dayanarak böyle fesatça düşünceleri gördükçe çok şaşırıyorum. Bir de yangına körükle gidenler var. Sebep? Anneler günü için çiçek almış, doğum gününü kutlamış :oha:

Bir gün babamla beraber Anneler Günü için anneme hediye bakıyorduk, o gün de evde teyzem vardı. Babam da nezaketen teyzeme de çiçek alıp Anneler Günü'nü kutladı. Ya o da bir anne, teyzemin yanında anneme hediye verseydik belki teyzemin de gönlü kalırdı, babam da ince düşünüp ona da çiçek aldı. Nezaketen yapılır böyle jestler. Ama konu sahibi sanırım hiç böyle şeyler görmemiş olacak ki bu tarz ince davranışları garipsiyor.
Aynen ona alsın; ama hamile eşine hiçbir şey almasın. Karısını çok umursuyor, ona yapılan jestlere bu yüzden karşılık verme gereksiniminde bulunuyor; ama hamile eşine çiçek yok. Hatta olmadığı gibi millete düşüne düşüne süprizler yapılmalı; ama eşi için düşünmeye bile gerek, ne yoracak kendini; yorulmadan ne yapayım sana diye sorulmalı ve onu yapmalı. Eş kim ki? Tabiki elti daha kıymetli olmalı. Ha bi de eşi bunlardan rahatsız mı o zaman ne yaparsa yapsın; çünkü elti kıymetli.

Konuyu okudum sadece ama. Bence aşık denmez ama sevdaya karşı pek bir düşünceli. Bir de esin seni ailemin bir parçası olarak görüyorum vs dememiş sevdayı aileden görmüyorum demiş. Kocan çok uyanık geldi bana

+1

ama annenize almayıp sadece teyzenize alsa? o bana neden almadı diyor.

Aynen ona alsın; ama hamile eşine hiçbir şey almasın. Karısını çok umursuyor, ona yapılan jestlere bu yüzden karşılık verme gereksiniminde bulunuyor; ama hamile eşine çiçek yok. Hatta olmadığı gibi millete düşüne düşüne süprizler yapılmalı; ama eşi için düşünmeye bile gerek, ne yoracak kendini; yorulmadan ne yapayım sana diye sorulmalı ve onu yapmalı. Eş kim ki? Tabiki elti daha kıymetli olmalı. Ha bi de eşi bunlardan rahatsız mı o zaman ne yaparsa yapsın; çünkü elti kıymetli.

Konu sahibi zaten eşiyle cinsel sorunlar yaşadığını belirtmiş, evliliklerinde zaten sorunları var. Belli ki bu problemlere dayalı olarak da konu sahibi kendi kendini doldurmuş. Eşinin her davranışının altında bir şey aramış. Hatta yaşadığı cinsel problemi bile neredeyse eltiye bağlayacak o derece abartmış artık.

Hani şüphelenecek ciddi bir şey olsa anlayacağım da anneler günü kutladı, doğum gününü kutladı diye yengeye aşık denilir mi hiç. Sonuçta kadın yeni anne olmuş, kadının evine gidiyor, orada kendi annesine çiçek verirken yengesinin de anneler gününü kutlayıp çiçek vermiş. Nezaketen yapılan jestler bunlar. Ya bundan dolayı yengesine aşık denir mi hiç, yapmayın lütfen.

Ben konu sahibinin eşiyle olan sorunlarından dolayı abarttığını düşünüyorum. Eşiyle problemlerini çözmeli. Eşine ve eşinin ailesine de bu çirkin düşüncelerden bahsetmesin hiç, kendini küçük düşürmesin.

Keske net bir sey soylenebilse ama cok zor...
Hani esin bu ince dusunceleri kessske kendi annesi icin dusunseydi en azindan icin rahat olurdu ama kv konusu olurdu...
Ben hic hoslanmadim bu kadar dusunceden.

Peki bu sevdanin kocasi seni ne kadar dusunur? Kayninla araniz nasildir yani?
Kaynimla aram iyidir. Beni ablası gibi görür ve sever ama bana herhangi bir jest yapmamıştır. Beni arayıp doğum günümü falan kutlamamistir çünkü bilmez bile doğum günümü...

Bence kesinlikle esinde hergangi bi sorun yok biraz okuyunca ona hak verdim nasil dersen senin cocugunun mevludunun işlerini o yapmak zorunda degil esinin dogum gunu planlamasi ise size eltin kutlamis ya atinda kalmamak icindir bence bu olaylar sizn aklinizi karsitirmasin sonuct diger tarafinda bi yuvasi var sizinde kuruntu yapipta bos yere yuvanizi kaynetmeyin emin ol bu dsuncen yalis ha şöyle benim kanimda bana düşkün benim icin hep iyi seyler yapti mesella bu gun bana cicek aldi esm almamasina ragmen esinide yemege cikaracak
Bak ne güzel demişsin eşini de yemeğe götürecek diye. Sadece sana çiçek alıp eşine birşey yapmasa bu normal bir durum mu olurdu? Anneler gününde beni düşünüp bana birşey almadı. Eltime ve annesine çiçek alırken bana çiçek almadı. Çiçekleri aldık, arabaya biniyoruz o zaman soruyor sen de çiçek ister misin diye. Bu normal mi? Sanırım ekleri okumamışsin temizlikte yardımcı olmak zorunda olmadığına ben de katılıyorum ve ona hak verdiğimi söylemiştim. Ona rağmen konu uzatiliyor 36 haftalık hamile olan karısına sen ne yaptın diyor. Çok normal değil mi bu?

Kafanızda kurmayın takipte kalın.
Elti kaç yıllık evli.
Yaşlar nedir.
Eşinizin yaşı küçükken eve gelin geldiyse eltiniz abla gibi görüp seviyordur.

Kimi erkek, yengelerini seviyor. Beraber çok vakit geçiren sorunsuz eltiyse erkekler abla gibi görüp seviyor. Sizin yanlış anladığınızı bile düşünmemiştir iyi niyetli bence eşiniz.

Üzerinde durmayın sessizce takipte kalın.

Eltim 4 yıllık evli. Esim eltimden 6 yaş büyük. Abla kardes durumu yok yani. Eltim kaynimla görücü usulü evlendi. Daha önceden tanisiklikları da yok yani...

Neden sizin işiniz olsun ki

Yani siz bilmiyormuşsunuz bile Ada'm da unutmayalım demiş

Ona sürpriz parti bana başbaşa yemek demişsiniz de Ada'm size özel özen gösterip başbaşa oluyor siz cümbür cemaat kutlama yok diyorsunuz

Anneler gününde de kadının evine gitmişsiniz ayıp olmadın demiş Ada'm anneme alıp ona almazsak çirkin olur demiş bence haklı

Siz de daha anne değil hamile imişsiniz o nedenle size Çiçek almamış kaldı ki istediğiniz bir şeyi almış belki o çiçeği sıradan bulmuştur

Mevlüt'e gelince de haklı eşin yani kadın kendi çocuğu da küçükken sizin Mevlüt için Kv evini neden temizlesin ha orada eşinize at 100 lira temizletiriz evi deseydiniz

Yaa ben yeterince düşünüp yapıyorum zaten hatta fazlasını. Ona ne yaa eltimin doğum gününden!! Bu kadar düşünceli olan bir adam kendi kardeşinin doğum günü için de planlar yapmaz mı? Ama yapmıyor...

Belki doğru belki deyil bilemem ama belkide eltinin kaynina karşı davranışları isvesi cilvesi hoşuna gitmiştir üç yıldır iyi değil aramiz demiştiniz belkide o ilgiyi alakayi sizden bekliyor sizde sogudunuz gosteremiyosunuz o yüzden daha daha kısır döngü olup uzaklaşmış olabilirsiniz ha bende kizardim benim eşim olsa orası ayrı

Eltim kaynima bizim yanımızda isve cilve yapmıyor. Ben özel günlerde eşime isveli cilveli suprizler yaparım. Ondan kaynaklandığını düşünmüyorum...

Eşinizin sülalesi sizi çok seviyor ama sanırım birtek kayınvalideniz sizi sevmiyor, eltinizi daha çok seviyor. Acaba bu durumu fazla takmış olabilir misiniz? Hani herkes sizi daha çok seviyorken, ilgi gösteriyorken diğer yandan kavındelideden aynı ilgiyi görememeniz dikkatinizi eltinizin üzerine çekmiş olabilir. Eşiniz de sanırım bundan dolayı sizin ilgi delisi olduğunuzu düşünüp size karşı sanki sinir olmuş gibi davranıyor, bu denli muhalefet etmesi bundan da olabilir. Yanlış anlamayın burda diğer ihtimalleri de gözden kaçırmamanız için bunları yazıyorum. Eşinizle olan sorunlarınızı da gözardı etmeyin yani bir sürü ihtimal olabilir, ilgisi azalmıştır, iletişiminiz zayıflamıştır, uzun zamandır cinsel sorunlarınızın olması vs.. Bence eltiden önce bunları konuşmanız lazım. Neden mesela 3 yıldır sizi arzulamıyor? Bunu sordunuz mu hiç mesela?
Evet. Duştan almadan önce kendi işini kendisi hallediyormus. Evlenmeden önce alışmış, birakamiyormus....

+1

Bak ne güzel demişsin anneme hediye alıyorduk diye. Annene hediye almadan sadece teyzene çiçek alsaydı baban o zaman normal bir davranış olurmuydu? Benim yaşadığım bu şeyler bu tarz şeyler...

Beni çok iyi anlıyorsun...

Ya bi şey diycem normal bir adama "sen kardeşinin karısına mı aşıksın" desen çıldırır ortalığı yıkar. Sizinki çok sakin bi tepki vermiş

Ve aslında konu sahibin kocasina söylediklerinde bence o ima var. Adam da sence neden diye o yüzden sormuş. Bakıyım açık açık söyleyebilecek mi diye. Yengesine ve annesine anneler gününde çiçek yaptiran karakterde bir adama göre karısının ne hissettiğin hiç bir önemi değeri yok gibi davranıyor.

Konu sahibi sen psikoloğa git tabii ki. Ama kendin için duygu durumun ruh durumun bir değişsin gelişsin diye. Belki içinde bulunduğun sıkıntılar ilişkiniz yansımıştır. Eltiden bağımsız ilişkiniz kopmuştur. Belki sen düzelirsen ilişkiniz de düzelir. Düzelmez ise bir noktadan sonra kocan da gelsin terapiye belki ilişkiniz o zaman düzelir. Zaman gösterir.

İnsan bir ömür böyle bir şüphe ile nasıl yaşarki.Açık açık sorun yabancınız değil eşiniz.Ben olsam sorarım sorarım ki olayın nekadar vahim oldunuğunu ,dışarıdan nasıl algılandığını anlasın.Kendine çeki düzen versin.Enteresan bir durum insan bu şüpheyle evliliğini sürdüremez..

Bak ne güzel demişsin anneme hediye alıyorduk diye. Annene hediye almadan sadece teyzene çiçek alsaydı baban o zaman normal bir davranış olurmuydu? Benim yaşadığım bu şeyler bu tarz şeyler...

Konu sahibi, siz kendiniz yazmadınız mı "Eşimle problemlerim var, 3 yıldır cinsel problemler de yaşıyoruz" diye. Belli ki evliliğinizde sizin problemleriniz var. Eşinizin size beklediğiniz ilgiyi göstermediği için de nezaketen yapılan bu basit kutlamalara bile bir anlam yüklemişsiniz hep.

İnsan bir ömür böyle bir şüphe ile nasıl yaşarki.Açık açık sorun yabancınız değil eşiniz.Ben olsam sorarım sorarım ki olayın nekadar vahim oldunuğunu ,dışarıdan nasıl algılandığını anlasın.Kendine çeki düzen versin.Enteresan bir durum insan bu şüpheyle evliliğini sürdüremez..
Ona karşı düşünceli tavırlarından rahatsız olduğumu biliyor ve bunu bildiği halde bu şekilde davranıyor...

Konu sahibi, siz kendiniz yazmadınız mı "Eşimle problemlerim var, 3 yıldır cinsel problemler de yaşıyoruz" diye. Belli ki evliliğinizde sizin problemleriniz var. Eşinizin size beklediğiniz ilgiyi göstermediği için de nezaketen yapılan bu basit kutlamalara bile bir anlam yüklemişsiniz hep.
Peki insan eşine neden ilgi göstermez de başkalarına jestler yapar? Bana da bir buket çiçek alamaz miydi bu kadar düşünceli bir adam?

Canim esinin asik felan oldugunu hic dusunmuyorum ama bazi erkekler nedense karisini dusunmez ailedeki diger kadinlar cok yucedir ben olsam o cicekleri atardim dusuncesizliginden iyi bi paralardim bi daha da dusunemezdi

Diyelim ki aşık,böyle jestler yaparak ne amaçlıyor olabilir ki ? İki tarafta evli ( hatta kardeşinin karısı) çoluk çocuğu var, evli çocuklu kadını tavlamaya mı çalışıyor.Bu çok Saçma olmaz mı ? Gerçekten bu kadar çirkin düşünebilecek biriyle mı evlisiniz yıllardır.Bunu kocaniza yakistiriyor müsünüz ?

Back