- Konu Sahibi Samle_Tweety
-
Son cümledeki "çok ciddi şüphelerim var" ifadesini açar mısın canım?
araba konusunda niye sessiz kalıyosunuzki...
eşinize arabayı niye kendi karısına değil de yengesine verdiğini sordunuzmu.....
eşinle aran nasıl?
valla varya benim eşim bizim arabamızı ben dururken eltime kullandıracak oyarım (hoş bunu istesemde yapmaz ama)
sen arbayı istediğinde hangi gerekçeyle vermiyor?
En nefret ettiğim şeydir haksızlık. Siz dururken hangi zihniyet arabayı ona veriyorki burayı sorgulamak lazım. Eltiniz anahtarı sizin evden kendi kendine almadı heralde dimi? Kim verdi ona o anahtarı ve arabayı kullanma hakkını? Bu konuyu eşinizle konuşun. Sizin araba kullanma becerinizi kendi arabanızla geliştirmeniz en doğal hakkınız.
Aslında konu hep aynı yere geliyor. Bu konudaki rahatsızlıklarınızı eşinize anlattınız mı? Sacma birsey isteemediğinizi zaten hakkınız olan seyi yapmak istediğinizi söylediniz mi ve tepkisi ne oldu?
Bir de eltiniz sizden önce mi evlendi bilmiyorum ama benm babam da yengemi yani annemin eltisi cok sever ve konusur görüşür ama annem evde hamileyken yengeme yemek göndermez. Yani eşiniz göremiyor farkedemiyor olabilir. Bu durumu siz ona anlatın tane tane kibar kibar
Canım sakin olmaya çalış....
Tamam abisine verdi o da karısına verdi bu olabilir ama..belkilere girmek saçma ne o öyle belki öyle yaptım şöle yaptım hesap mı vercem sana der gibiHoş zaten oraya gelmiş laf...
Ama direk bu kadın senin için niye bukadar önemli diye laf atman bilmiyorum iyi mi oldu kötümü:26::44:
ne o teneke parçası araba nede şıllllık eltin şuanda karnında dünyaya gelmeyi bekleyen yavrundan daha kıymetli olamaz...lütfen sinirlerine hakim ol...doğuma kadar kafana takma...
bebeğinden daha çok kıymet verirsen onlara Allahın gücüne gider..
ne yap et Allaha sığın ve yavrunu sağsalim kucağına almayı dile..
bebişini al kollarına ondan sonra o eltiye yapılacaklar hakkında yardım ederiz..ama önce sakin ol...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?