Eşim doğum günümde beklediğim halde çiçek almadı çok mu abartıyorum?

Hangi şehir o ya. Ben yeni aldım 250 liraydı

Şu cümlenize kadar "Kadın siteminde haklı" diyerek okuyordum ki artık bu cümleden itibaren abartmaya başlamışsınız.

Ben erkeklerin, unuttum yalanına inanmıyorum; uğraşmamak için çok insani olan ve itiraz etseniz de sonuç vermeyen o bahanenin ardına sığınmaktan başka bir şey yapmıyorlar: Unuttum.
Sonra işte "İnsanım unutabilirim" oluyor. :))

İş yerinde patronunun talimatlarını unutuyor musun? Hayır. Bu kadar basit aslında, önem verince unutulmuyormuş. Çok unutkan olan da telefonuna hatırlatıcı ekler "Çiçek alınacak" diye bitti gitti. İnsan eşinden çiçek bile bekleyemeyecekse de niye evleniyor? Bugün tek tıkla her şey kapıya gelirken, yattığı yerde 2 reels az izleseydi de eşine çiçek sipariş ediverseydi. Zor değil. Saç ektirdi diye adama yoğun bakım hastası muamelesi yapmanın da lüzumu yok.

Abarttığınız kısım ise, iş arkadaşı vıttırı zorttiri kısımları. Millet dikkat kesilmiş vaziyette sizin doğum gününüzü takip etmek zorunda değil.

Son düzenleme:
totem yaptım ama doğum günüm var yıl dönümümüz falan var başka zaman alırsın şirkete çiçek gönderirsin demiştim.
Şirkete çiçek gönderirsin mi?
Neyse dün benim doğum günümdü ve öncesinde hani işe girerken çiçek almadın ya bu sefer alırsın artık falan dedim
Böyle sipariş verince eşim çok ince, bana çok değer veriyor diye kendinizi mi kandırıyorsunuz? Adamın kendisi düşünüp almalı. Adama bu şekilde emrivaki ile çiçek ısmarlatacağınıza hiç eşinizi aracı koymayın, direkt çiçekçiden kendiniz gönderin şirkete. Aynı şey çünkü.
Üstüne bir de doğum günümü unutan iş arkadaşım hastaneye ilaç yazdırmaya gidicem deyip tüm gün gelmedi işte de tek olunca iyice sinirlendim
İş arkadaşınız doğum gününüzü niye hatırlamak zorunda?
İş arkadaşlarımla küçük bir kutlama yaptık şükür ama benim moralim çok bozuktu gerçekten
Oh çok şükür neyse ki.
ağladım ve yatağa gittim ona da beni yalnız bırakır mısın dedim ben öyle ağlaya ağlaya tek başıma uyudum.
Ağlamak yetmez, bayılmalıydınız üzüntüden. Ebru Gündeş bayılması gibi mesela.
şu an regl olduğum haftadayım
Ona ne şüphe.
Çok şükür bugün de başkası adına utandık.

Insanlarin esinden boyle seyler beklemesini anlayabiliyorum ama arkadaslardan falan beklemek cok abartili geliyor bana.

"Herkesin masasinda cicek var benim yok" gibi bir cumle okudum sanki arada, sunu okuyana dek esinizin ilgisizligine kirildiginizi dusunup hak vermistim ama bu cumle bana istedigim gösterisi yapamadim, kirildim izlenimi verdi. (Duzeltme: Masamda hic cicek olmadi yazmissiniz, gerci bu da hissettigim seyi degistirmedi)

Bir de sac ekimi ciddi sancili bir surec, sac ektirmedim ama sac dibi nezlesi denilen sikintili birsey yasiyorum, sac diplerinin agrimasi ne demek cok iyi bilirim o yuzden, bunun icin esinizi bu seferlik hosgormenizi oneririm.

Dogum gununuz kutlu olsun

eşinize sipariş vereceğinize direkt siteyi açıp sipariş verseydiniz hiç bu kadar tantana olmazdı aslında da..
bana çiçek al dedikten sonra alınan çiçek size değerli mi hissettiriyor gerçekten?

Bir de 2 haftadır tanıdığınız iş arkadaşınıza hangi düşünceyle çiçek aldınız? Bana sizin doğum gününüzde size çiçek alsın diye almışsınız gibi geldi. Eğer öyleyse bu ilgi deliliğiyle daha çook ağlarsınız.

Çiçek gibi şeyler karşı tarafın içinden geliyorsa alınır. Siz sürekli adama ''bana çiçek al'' diye baskı yaparken nasıl rahat hissediyorsunuz? Yani sizin isteğinizle alınan bir çiçek sizi gerçekten mutlu mu ediyor?

Ya çok saçma çok üzücü. Ben almanyadayım, her markette çiçek gül buketleri var saksıda vs mevsime göre, ve iki ya da üç Euro bozuklukla yani alınıyor. İnsan her alısverişte alıyor. Herkes birbirine alıyor vs . Bizim ülkede niye herşey pahalı anlam veremiyorum , iklim olarak çok daha iyi mesela . Herşey yetişiyor . Gerçi üç tarafı denizlerle çevrili ama kimse balık yiyemiyor. Saçmalıklar silsilesi

Çiçek solup gittiği için çok önem verdiğim bir şey değil. Ben eşime doğum günüm yaklaşınca sevdiğim bir eşya, kıyafet vb hediye aldırtıyorum

Ben de çiçeği sevgi gösterisi olarak değil kokuları renkler için severim. Eşim alırsa sevinirm almazsa da kendimi çiçekten mahrum etmem. Ben de bugün kendi nergisimi alıp vazoma koydum

Ya boşver. Bunu eleştrenler seçilmedi galiba. Ne havası atılacakki en fazla çevreye kocam beni düşünüyor hissi verir. E bunu istemek de isteyen her kanınon hakkı. Ben de dogumgünimde çiçeğe tak8lmam. Sevmem zaten doğumgünü kutlamayı ama eşim sever mesela ben sevmesem de onunkini illa kutlarım. Evlilik böyle birşey el değilki.
Benim ofiste birine çiçek gelse hava atıyor diye düşünmem ayrıca ne kadar saçma.

Zaten hoşunuza gitmeyen bir şey yazıldı mı ya o kişi sevilmemiştir ya da seçilmemiştir ( ne kadar çirkin bir ifade bu ayrıca ) Bu da forumun yeni modası herhalde

Zaten hoşunuza gitmeyen bir şey yazıldı mı ya o kişi sevilmemiştir ya da seçilmemiştir ( ne kadar çirkin bir ifade bu ayrıca ) Bu da forumun yeni modası herhalde
Onu yazanlar da deyince sorun yok mu ? Bir kadın eşi tarafından sevgi vekler herkesinki farklıdır . Hava atmak istedin etrafa vs demek ne kadar doğru peki. İşinize geldiğine göre konuşuyorsunuz. Bir kadını mutlu etmek bu kadar kolay. Ev araba demiyor bir çiçek diyor. Ama hemcinsler bunu da çok girip etrafa hava atma isteği ile suçluyor. Oysaki eşler birbirinin yarasını isteğini bilir. Ne bileyim maydanozu biri sevmezse diğeri salataya koymaz. Çiçek seven bilinir.
Bu kadar birşey istemeyi kendinize hak görmeyin. Doğumun zorluğunu anlatana eskilerin ne var eskiden tarlada doğuruyorduk demek gibi bir sacmalık bence

Bana gariban Anadolu kadını geyiği çevirmenize gerek yok. Konu sahibinin eşi zaten alan bir adammış kendi eliyle yazmış.
Konu sahibinin çiçeği ne sebeple istediğini anlamadığınıza inanamıyorum. Israrla çiçek istemesinin sebebi story atmak istemesi. Bakın kocişim bana çiçek alıyor, bu yani olay. Bu olmadığı için ağlıyor, yoksa olay doğum gününde falan değil.
Çok şükür çok sevilen bir ilişkinin içindeyim, bir erkeğin çiçeğine de muhtaç değilim, oturup buna ağlayacak da değilim koca kadın halimle. Seçilmeyen ??? hemcinslerim de canlarını hiç sıkmasınlar, bir erkeğin ilgisine muhtaç değiliz çok şükür kadın cinsi olarak, siz kendinizi muhtaç görüyorsanız o da sizin şanssızlığınız.

Son düzenleme:
Ben konu sahibi gibi biri değilim. Ama benim gibi değil diye bu onu kötü biri yapmaz. Paylaşım yapacaksa yapsın sana ne bana ne. Onu seviyoraa onu yapsın. Hor görmek neden. Biraz farklı fikirlere saygü duymayı deneyebilirsiniz

Sırf farklı düşünüyor diye kendi hemcinslerine ''seçilmemiş'' yazan birinden ironik oldu bunu duymak

Ben size hak veriyorum, abartmış olmuyorsunuz aksine. Değer görmek istiyorsunuz haklı olarak, konu sırf çiçek almış olması değil. Ayrıca dediğiniz gibi eşiniz evde akşama kadar istirahat halinde, çok zor olmamalıydı internetten bir buket çiçek siparişi etmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…