• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çok yakışıklı

ay yetkililere sesleniyorum buradan.biri bu konuyu geyiğe taşısın acilen. asıl doktorlar orada çünki. bu konuyu görmeden geyikte yorum yapıyorum demesinlerÇok üzgünüm çoook

abbowwwwwwwwwwww 13 kullanıcı 1 misafir. ne konu ama herkesi kendine çekti 3 günde:)))

Konunun neden açıldığını bende merak etmiş ve hatta anlam verememiştim
Ama iyi olmuş:lepi:
Millet koptuudelikafadulden
İyi güldük ya ohh:roflol::roflol:

Biz kadınlar :)) Ben topic sahibi. Çoğu yorumu okudum. Hakaret boyutunda olanlara cevap yazmaya lüzum görmüyorum.Madem bu kadar gereksiz bir konu, neden bu kadar yorum yapıldığını da anlayamıyorum? Amacım ne hava atmak ne de saçmalakmı.O an eşime olan hayranlığımı paylaşmışdım. İnanın 30 küsür sayfayı görünce hakkaten şaşırdım :) Demek ki çok da önemsiz değilmiş dedim :) Ahh işte biz kadınlar :) Önemsiz mevzuları kendimiz önemli yaparız.Hepinize tşkler :) Yağtığınızla seviye puanımı arttırmıştır sanırım topic :)

Biz kadınlar :)) Ben topic sahibi. Çoğu yorumu okudum. Hakaret boyutunda olanlara cevap yazmaya lüzum görmüyorum.Madem bu kadar gereksiz bir konu, neden bu kadar yorum yapıldığını da anlayamıyorum? Amacım ne hava atmak ne de saçmalakmı.O an eşime olan hayranlığımı paylaşmışdım. İnanın 30 küsür sayfayı görünce hakkaten şaşırdım :) Demek ki çok da önemsiz değilmiş dedim :) Ahh işte biz kadınlar :) Önemsiz mevzuları kendimiz önemli yaparız.Hepinize tşkler :) Yağtığınızla seviye puanımı arttırmıştır sanırım topic :)

ama daha evvel siz eşinizi akrabasından kıskandığınızı da paylaşmıştınız yanılmıyorsam

burda ise eşinize bakılmasından hoşnut olduğunuzu belirtmişsiniz bu ne perhiz bu ne lahana turşusu bi anlatsan anlasak nasıl :uhm:

ben ne anladığımı söyleyeyim akıllı kadınsın vesselam iki ayrı konu ve kafa karıştırıcı ama seviye puanı yükseltici aferim işlem tamam.kocada yakışıklı değme gitsin keyfine :lepi:

ama daha evvel siz eşinizi akrabasından kıskandığınızı da paylaşmıştınız yanılmıyorsam

burda ise eşinize bakılmasından hoşnut olduğunuzu belirtmişsiniz bu ne perhiz bu ne lahana turşusu bi anlatsan anlasak nasıl :uhm:

ben ne anladığımı söyleyeyim akıllı kadınsın vesselam iki ayrı konu ve kafa karıştırıcı ama seviye puanı yükseltici aferim işlem tamam.kocada yakışıklı değme gitsin keyfine :lepi:

Arkadaşım o yazıda eşimi kıskandığımı nerde yazdım? Bana paragrafı bulup getirsene.Eşimi kıskandım demedim tam tersi kıskanmadım dedim ama okuyanlar kıskanmışsınız diye yorum yaptı.Konuları nerelere çekiyorsunuz yaa hayret doğrusu.

Şimdi farkettim.Papatya'dan Nilüfere geçmişim :):lepi: Bu arada sevgili ezel78 ben basın açıklamalarını çok iyi bilirim.Bu yaptığım basın açıklaması olmuyor.Zira kameraları göremiyorumlülülülülülü

Şimdi farkettim.Papatya'dan Nilüfere geçmişim :):lepi: Bu arada sevgili ezel78 ben basın açıklamalarını çok iyi bilirim.Bu yaptığım basın açıklaması olmuyor.Zira kameraları göremiyorumlülülülülülü

hmmmm biri bizi gözetliyor CADIARZU

nilüfer hnm buyrunnnnnnnnn basın açıklaması sadece kameralar onünde olmaz.yazdığınız herhangi bir açıklma metnini fax aracılığı ile basına iletebilir ve basın açıklamanızı yapabilirsiniz :lepi:

hıı ben hatırladım.. şu anadolu kızı kuzeninden kıskandıydı dimi..

Mesaj sayın 150'yi geçtiği için olmuş olmayasın canım?

Önemsiz de nedemek..Olur mu?
Hayat memat meselesi..
:dilcikar:

ben de topic e iştirak edenlerden chess, tanıştığımıza memnun oldumvereliniortak

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

matthew_fox_01.jpg

benim kocam hem yahuşuklu hem doktur, bu fotoyu balayında çekmiştim canım benim:asigim:
kıskaaananlaar çatlasın:dilcikar:

41 kere maşallah ,tü tü tü tüüü...Herkesinki de çok yakışıklı maşallah,yıkılıyor burası yakışıklıdan geçilmiyor.:roflol:
chess balayında uçağınız düştü herhalde,şansa bak.kaydirigubbakcemile3

:lepi::lepi:

:roflol::roflol::roflol:

Back