• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çok yakışıklı

41 kere maşallah ,tü tü tü tüüü...Herkesinki de çok yakışıklı maşallah,yıkılıyor burası yakışıklıdan geçilmiyor.:roflol:
chess balayında uçağınız düştü herhalde,şansa bak.kaydirigubbakcemile3

sorma canım ya, ama aşkımızla bununda üstesinden geldik:asigim:

41 kere maşallah ,tü tü tü tüüü...Herkesinki de çok yakışıklı maşallah,yıkılıyor burası yakışıklıdan geçilmiyor.:roflol:
chess balayında uçağınız düştü herhalde,şansa bak.kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 uçağısı düşmüş de dizisi bile cekilmiş kocişinin,
ne mutlu size, bır de adamlar gozlerınızde gıtgıde guzllesıyor olmasın sakın?
baktıkca daha yakısıklı gelıyrdur sıze bana kalırsa .

üzüldüm yakışıklı olmasına:)bu devride yakışıklıdan korkcan kaşı gözü durmaz kendine güveninden dolayı:)
kadının güzeli erkegin çirkini makbuldur:)

evet arkadaşlar, kocaım hem yahuşuklu hem doktur, hem aktör tamamen simgolosun taktikleriyle kavuştum kocişime teşekkür ediyorum kendisine burdan:roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:
evet arkadaşlar, kocaım hem yahuşuklu hem doktur, hem aktör tamamen simgolosun taktikleriyle kavuştum kocişime teşekkür ediyorum kendisine burdan:roflol::roflol::roflol:

ben geç kaldım wala, ama çocuklarım için çıktı aldım yazısını:roflol::roflol:

zemuszemusheyyyyyyyyyyyyytzemuszemus
:jeyyar:havada ucan:jeyyar:
:teytey:karada kacan:teytey:
:delphin:varmi benim esimden daha yagusuklu gocasi olan:delphin:

:roflol::roflol::roflol:

inşallah simgolos sayesinde senin kızlarında benim jack im gibi kocalar bulur kızzkaydirigubbakcemile3
pardon kocalar kavuşur dicektim:kedi:

anam seninki gibim zor wala peh yakuşuklu öle ha deyince bulunmaz, uçak bul düşür falan zahmetli işler, neyse simgolos bunada bi el atar artıkşakkıdı kaydirigubbakcemile3

bakiyorum dunden beri muhabbet tam gaz devam, ama ben konuyu acan arkadas belki resim eklemistir diye geldim ama hayal kirikligina ugradim:sinifsinif:

bide dunden beri dusunuyorum ya benim yanimdayken biri kocama biraz baksa galiba gozunu oyarim, zaten benden once esim nisanliydi ve ayrildigi kizida uzaktan taniyorum, ortak bi tanidigimiza demiskiartik kendime dahada ozen gosteriyorum neler kacirdigini gorsun diye(ve bunu soyleyen kadin evli bi cocuk annesi!!) esime takiliyorum sen neymissin be unutlumayan adam laelaelaelaelae
eski nisanlisina gelince hiç bisey demedim, onun bu sozleri soylemesi zaten kendini yeterince kucuk dusurdu bence

Son düzenleme:
bravooo dünya üstünde bu tür oldukça azalmıştı demek size de denk gelmişş..-tatlicadiarzu- napiim kocan yakışıklıysa

matthew_fox_01.jpg

benim kocam hem yahuşuklu hem doktur, bu fotoyu balayında çekmiştim canım benim:asigim:
kıskaaananlaar çatlasın:dilcikar:

kıss seninkide pek bir yağuşukluymuş haaaaaa. bir yastıkta kocayın emi:))Şeniz

Back