Eşim Çocuk Yapmak İstemiyor(çocuksuz evlilik devam eder mi?)

bakalım 2. kez boşanmış ve problemli çocugu olan ve 2. el kadın kabul etmeyen biri olarak tekrardan sizin kadar fedakar bekar bir bayan bulabilecek mi?
evet...kırmızı kar yagdıgı zaman

bakalım 2. kez boşanmış ve problemli çocugu olan ve 2. el kadın kabul etmeyen biri olarak tekrardan sizin kadar fedakar bekar bir bayan bulabilecek mi?
evet...kırmızı kar yagdıgı zaman

Allah herkesin kalbine göre versin. Bundan sonraki hayatında ektiğini biçeceğine eminim. Ne hali varsa görsün.

Bu arada okudum , bir de siz onun veledini doyururken bu biriktiriyo muymuş.
Kıvırsın , kıvırsın kullansın o zaman aç , kart köpek.

Darp raporunu aldın değil mi ? Tazminat davası aç .

Keşke deseydin ben gencim güzelim, sever sevilirim . Sen kendine bak demezler mi 2 kere evlenmiş 2 karısı da boşamış nasıl bi herifmiş bu diye deseydin .
Hurdaya çıkmışsın daha evlenecem diyorsun yalancı pislik deseydin.

Ayyy nasıl sinir oldum.

bir de adam demiş açlıktan ölürsünüz ailecek eğer ben olmazsam...bu nası bi kibir!!!! ailene de hakaret..

Yalnız konu sahibi bu konuyu eşim cocuk istemiyor diye açmıştın sonradan iş bu forum sayesinde buraya geldi. Umarım sonradan cocuk vaatlerine kanmazsın umarım ani verdiğin bu kararı iyi vermişsindir

Darp raporumu aldım cnm şikayette de bulundum.

Hiçbir şekilde barışmayı düşünmüyorum, istemiyorum da cnm

burada yapilan tek sey "haksizlik" .
birden bire evlendikten sonra cocuk istemiyorum demisse bu adam bildigin sizi tongoya dusurmus hayirli olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…