- 10 Kasım 2014
- 8.951
- 1
- 15.774
- 388
- 45
- Konu Sahibi Makyajkolik13
-
Tanışma, sevgililik süreci kısa olmadı aslında. Bir buçuk sene civarı görüştük biz. Çocukla da birkaç kere kısa kısa görüştük. Aynı ortamda çok fazla bulunmadık. Eşim evlenmeden önce gayet iyiydi sonradan değişti zindana döndü evliliğim.
bakalım 2. kez boşanmış ve problemli çocugu olan ve 2. el kadın kabul etmeyen biri olarak tekrardan sizin kadar fedakar bekar bir bayan bulabilecek mi?
evet...kırmızı kar yagdıgı zaman
Gelişme var mı? Avukat aramıştır belki.
Bu arada okudum , bir de siz onun veledini doyururken bu biriktiriyo muymuş.
Kıvırsın , kıvırsın kullansın o zaman aç , kart köpek.
Darp raporunu aldın değil mi ? Tazminat davası aç .
Keşke deseydin ben gencim güzelim, sever sevilirim . Sen kendine bak demezler mi 2 kere evlenmiş 2 karısı da boşamış nasıl bi herifmiş bu diye deseydin .
Hurdaya çıkmışsın daha evlenecem diyorsun yalancı pislik deseydin.
Ayyy nasıl sinir oldum.
bir de adam demiş açlıktan ölürsünüz ailecek eğer ben olmazsam...bu nası bi kibir!!!! ailene de hakaret..
Yalnız konu sahibi bu konuyu eşim cocuk istemiyor diye açmıştın sonradan iş bu forum sayesinde buraya geldi. Umarım sonradan cocuk vaatlerine kanmazsın umarım ani verdiğin bu kararı iyi vermişsindir
Teşekkür ederım cnm saolKonuyu okudum. Tek siyebileceğim birşey var, o da "geçmiş olsun".
Sakın kararından vaz geçme canım. Boşan bu bencil kendini bişey sana erkek müsfetesinden
burada yapilan tek sey "haksizlik" .
birden bire evlendikten sonra cocuk istemiyorum demisse bu adam bildigin sizi tongoya dusurmus hayirli olsun .
gelişme var mı?
Avukatımla konuştum. Anlaşmalı boşanma olacak. Eşime ulaşmış celp zaten. Kendisi de kabul edeceğini söyledi. İnşallah kısa sürer dava bir an önce hallolur da biter bu evlilik.
İyi bari işi yokuşa sürmemiş.
her şer de bir hayır var.Sürse bile zaten kararlıyım boşanmaya uzatmaya hiç gerek yok cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?