• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Çocuk Yapmak İstemiyor(çocuksuz evlilik devam eder mi?)

Avukatımla konuştum. Anlaşmalı boşanma olacak. Eşime ulaşmış celp zaten. Kendisi de kabul edeceğini söyledi. İnşallah kısa sürer dava bir an önce hallolur da biter bu evlilik.

o şimdi sana para kaptırmaya korkusundan anlaşmalıyı kabul etmiştir. 3 yıldır yaşadıkların ı mahkemeye sunsan tazminat alırdın.

Hayvan herif, iğrenç bir adamdan kurtulmuşsun geçmiş olsun, hafiflemişsinizdir. Sizin konunuz başka kızlara örnek olsun, akıllarını kullansınlar, gidip böyle adamların başka kadınlardan olan çocuklarına hizmetçi olmasınlar, davul bile dengi dengine diye boşuna dememiş atalarımız, o söz boşuna söylenmemiş. Umarım bundan sonraki hayatınızda çok mutlu olursunuz.

Allah razı olsun.

Hayvan herif, iğrenç bir adamdan kurtulmuşsun geçmiş olsun, hafiflemişsinizdir. Sizin konunuz başka kızlara örnek olsun, akıllarını kullansınlar, gidip böyle adamların başka kadınlardan olan çocuklarına hizmetçi olmasınlar, davul bile dengi dengine diye boşuna dememiş atalarımız, o söz boşuna söylenmemiş. Umarım bundan sonraki hayatınızda çok mutlu olursunuz.

Çok teşekkür ederım kaç senedir hizmetciymişim haberım yokmuş.

Bu konuda kararsızım gerçekten sizin fikriniz nedir.

Edebiyle gelip "ben cocuk yapmak istemiyorum, senin de bu hakkini elinden almak da istemiyorum. Bastan seni kandirmis gibi oldum bunun icin ozur dilerim. Eger benden ayrilmak istersen saygi duyarim" deseydi ceketini al cik derdim. Ama o saydigi laflar var ya. Yok ac kalacaksin falan o laflarin karsiligi olarak ne var ne yok alabildigim kadar alirdim. Mahkeme uzarsa da uzasin ne farkeder. Belli bir sure kimligimdeki evli hanesine bakmam bekar gibi yasarim.

Edebiyle gelip "ben cocuk yapmak istemiyorum, senin de bu hakkini elinden almak da istemiyorum. Bastan seni kandirmis gibi oldum bunun icin ozur dilerim. Eger benden ayrilmak istersen saygi duyarim" deseydi ceketini al cik derdim. Ama o saydigi laflar var ya. Yok ac kalacaksin falan o laflarin karsiligi olarak ne var ne yok alabildigim kadar alirdim. Mahkeme uzarsa da uzasin ne farkeder. Belli bir sure kimligimdeki evli hanesine bakmam bekar gibi yasarim.
+1

Bu konuda kararsızım gerçekten sizin fikriniz nedir.
sonuçta o paranın içinde senin paranda var.
ya tamamen arabayı versin ya da hesabın yarısını arabayı satıp yarısını...
hiç razı olacağını sanmıyorum bu arada, ama av. aracılığıyla söylet.
sonuçta o cimri av. falan tutmaz.
senın av. onun gözünü korkutabilir.

canım Makyajkolik13 Makyajkolik13 yeni hayatın güzelliklerle dolu olsun insallah bende bosandım baba evinde de olmuyo bi süre sonra sıgamıyosun bu acıdan üzüldüm kurtulduguna sevindim hayırlısı olsun cnm

Evet haklısınız yaşattıkları yanına kar kalmamalı avukatla bi konuşayım inşallah alabilirim

sonuçta o paranın içinde senin paranda var.
ya tamamen arabayı versin ya da hesabın yarısını arabayı satıp yarısını...
hiç razı olacağını sanmıyorum bu arada, ama av. aracılığıyla söylet.
sonuçta o cimri av. falan tutmaz.
senın av. onun gözünü korkutabilir.

İnşallah bakalım cnm benim de hakkım var tabiki maaşım hep ikisine gtti.
Kendime harcama yapamadım herşeye hep uzaktan baktım. Şimdi ailemin bulunduğu ilçede iş bulmayı düşünüyorum. Okula devam ederım öğretmenliğe ya da kendime uyan baska bir işe de baslayabilirim.

Son düzenleme:
canım Makyajkolik13 Makyajkolik13 yeni hayatın güzelliklerle dolu olsun insallah bende bosandım baba evinde de olmuyo bi süre sonra sıgamıyosun bu acıdan üzüldüm kurtulduguna sevindim hayırlısı olsun cnm

Saol cnm. Ailem arkamda çok şükür kendimi yük gibi hissetmem asla burda. Birkaç konuda forumda çocuğu olup boşananların sorun yasadığını okumuştum. Bnm böyle bir durumum yok. Annemin gözlerindeki mutluluğu hiçbirşeye değişmem burda rahatım ve düzenim iyi Allaha şükür. İnşallah hep de böyle olur.

• Beğen
Reactions: lra
Hakkını al. Hem paranı kullandı hem seni hizmetçi gibi kullandı hem darp etti hem de seni kandırdı. Neden onun istediği gibi boşanıyorsun. O da biliyor çekişmeli olursa zararlı çıkacağını. Bütün delillerini kullan raporunu varsa mesajlaşmalarını. Gerekirse mesajlaş çocuk yapacagım diye beni kandırdın sen vs yaz cevap atar sana. Avukatla görüş. Çocuguna bakmışsın yıllardır.

Hakkını al. Hem paranı kullandı hem seni hizmetçi gibi kullandı hem darp etti hem de seni kandırdı. Neden onun istediği gibi boşanıyorsun. O da biliyor çekişmeli olursa zararlı çıkacağını. Bütün delillerini kullan raporunu varsa mesajlaşmalarını. Gerekirse mesajlaş çocuk yapacagım diye beni kandırdın sen vs yaz cevap atar sana. Avukatla görüş. Çocuguna bakmışsın yıllardır.

Evet işler karışmasın diye anlaşmayı kabul ettı farkındayım. Avukatla konuşup para konusunu halledeceğim. Arabayı zaten ben aldım sayılır. Çok pahalı değil ama yinede benim emeğim.

canına okumadan çıkmayın o mahkeme salonundan.
yoksa sizden sonra bir başkasının canını yakmasına da sebep olursunuz yakasını böyle kolay bırakarak.
iyi düşünün lütfeni uğraşmayayım diye boş vermeyin. bu adama dersini verin çok rica ediyorum.

Back