Eşim Çocuk Yapmak İstemiyor(çocuksuz evlilik devam eder mi?)

Üzüldüğümden söylemedim ki. Beni ilgilendirmez dedim görümceme, naparsanız yapın dedim. Onları düşünmüyorum, üzülmüyorum da.

hayır o yüzden büyük konuşmayayım ama boşanmış bir adamla evlenmezdim . üzgünüm ..

Ayrılmakla çok iyi yaptığımı düşünüyorum. Daha da üzülmeden bitirdim bu işi. Arkadaslarımla da uzun zamandır görüşmüyorum. Kendi tercihleri kimseyı zorlayamam . Yorumunuz için de çok çok teşekkür ederım yüreğine sağlık.

banane ya cidden çeken ben değilim ki . sadece fikrimi söyledim . isteyen isteyenle evlenir tabi .ama görüldüğü üzre hoş bir sonuç çıkmadı bu evlilikten .
ben zaten fedakarlık göstermem ki niye göstereyim .hele buyaştan sonra hiç . ben konu sahibine fedakar değilsiniz demedim ki . sedece çocuğa karşı bir öfkesi var yazdıklarından . adama değil çocuğa kesiyor faturayı . adam şimdi çocuğu gösnderiyorum gel dese koşa koşa gider . neyse biz aynı zihniyette değiliz o yüzden tartışmak saçma .
buraya isteyen istediği yorumu yapar sinirlenme . sinirlerini başka şeylere harca aa bu arada yazdıklarnı okumadım bile . sadece sinirlendim kısmını okuyup bir kahkaha patlattım .
kırk kere evlenin boşanın banane cidden . bu kadar kolay işlerse niye canınınız bu kadar yanıyor iyilikte yaramıyor artık insanlara . boşanmış çocuklu adamla evlenmek herşeyi göze almaktır zaten . çocuk başlı başına sorun olur .bunu dedim diye niye sinirleniyorsunuz .yaranız mı var anlamadım ki .

Koşa koşa gitmem neden biliyor musun?
Hoş anlayacağını düşünmüyorum o çocuğa 3 sene ben annelik yaptım bu kadar rahat konuşamazsın. Bu tarz konuşmandan belli fedakar olamayacağın. Banane dediğin konuya mesaj atma yazma da.Son mesajı okuyup da konuya damlama lütfen. Evliliği senden öğrenecek değilim. Zihniyetini değiştir öyle gel.

tamam arkadaşım sen haklısın . evliliği öğretmek eğil amacım zaten hiç evlenmedim bilmiyorum ne olduğunu . ama çocuklu bir adamla evlenirken başıma gelicekleri az buçuk kestirebiliyorum.
konuya damlamadım siz ben yokken yazdıklarımı alıp alıp yorum yapmışsınız cevabımı verdim okadar . neyse daha fazla yazmayacağım sana umarım kolaylıkla atlatırsın sinirli olman doğal .

Tamam işte yazmasaydın diyorum. Yüzlerce kişi hemfikir bir sen iyilik meleğisin hepsini okumadan yorum yapıyorsun. Beni yargılamak sana düşmez beni tanımıyorsun koşa koşa gideceğimi de nerden çıkardın. Lütfen yorum yaparken düşünerek yazın.

ben diğer yorumlara dayaranak yorum yapmıyorum . buraya konu açarsan olumsuz eleştirleride kabul etmek zorundasın . ben sana üzüldüğümü söyledim baştan . ama böyle birşey hissettim yanılıyorsa olabilirim . ben yargılamıyorum fikrimi belirtiyorum hayır yasak mı anlaamdım .

+1 hele bir baba oğul başbaşa kalsınlar bakıcı tutmaya kalksınlar da görsünler bakalım hangi 50 kadın onlara feda oluyormuş
istedikleri bakıcıyı getirtiyorlarmış peh çok parası falan da yoktur bu züğürt ağanın
konu sahibi ona bulunmaz nimetti tepti

şimdi peşine düşmeye seni ikna etmeye falan kalkışırlar asla canım
bir arkadaşın dediği gibi biber gazıyla dolaş bir süre başka bir yere git istersen kendini korumaya al

Benim de aklıma gelmedi değil bu. Ne yapacağı belli olmaz. Evden pek çıkmıyorum işim olmadıkça cnm.

Karısını bırakıp ve hiçbir neden yokken tatile oğluyla çıkmak....
50 kadına oğlumu değişmem demek...
2. el kadın almam demek...

Bence çocuktan ziyade bu adam psikologluk hatta daha ötesi uzun süre hastanede yatması lazım.
Siz evden giderken gösterdiği tavırla bile anlamalıydınız ne kadar doğru karar verdiğinizi...
Birikmiş parasıyla oğluyla krallar gibi yaşamak yerine siz gidergitmez o çok kıymetli şehzadesini bir fazlalık gibi bırakacak yer aramış.
Çünkü yemek yapmasını bilmez, 13 yaşındaki oğluna banyo da yaptıramıyor vs.
Kardeşi de aman istemem gel barış ta al şunu başımdan demiş...

Konunun hepsini okuyan biri olarak bu olanlara ben bile mutlu oldum. Daha ilk günden perişan olmaya başlamış bile. Bastırırım parayı kadın getiririm, dönersen burda başka kadın görürsün diyecek kadar kötü ve ahlaksız bir adamla bence bundan sonra sadece avukatlar aracılığı ile iletişim kurun derim. Kesinlikle dialog ve tartışmaya girmeyin. O sizin damarınıza bakmak suretiyle hatta gel cocuk yapalım bile diyerek sizi ikna etmeye çalışacaktır.
Ben olsam asla sesimi bile duymasına müsade etmem mahkeme günü dışında.

3 sene nasıl dayandın inanamadım

Benim de aklıma gelmedi değil bu. Ne yapacağı belli olmaz. Evden pek çıkmıyorum işim olmadıkça cnm.
Allah kurtarsın canım
inşallah çabuk boşanırsın
her şerde bir hayır vardır senin konunu okudukça aklıma geliyor
çocuğunun olmaması senin için bir şer gibi görünüyordu ama hayırmış
çocuğun olsaydı sürekli çocuğumu göreceğim diye burnunun dibine girecekti
böyle ayrılmaya karar veremeyecektin
belki hamileyken yeni doğum yapmışken yiyecektim sırtına yumruğu bir köşede ağlayacak hiç bir şey yapamayacaktın
bu adamdan ve oğlundan tam anlamıyla kurtulduğun zaman vallahi kutlama yap

+1
iğrenç zihniyetli bir adam

Kesinlikle muhatap dahi olmayacağım zaten . Görümcem de ısrarla üst üste arayınca açtım yoksa açmazdım teli. Avukat ile iletişim sağlanacak. Ne yüzünü ne sesini duymak istemiyorum. Bir kandırmacadan ibaret olan çocuk isteğine de hiç kulak bile asmam. Yorum için teşekkur ederım canım benım çok saol.

Allah korumuş, gerçekleri gördüm. Barışma yada ortak nokta bulma gibi bir saçmalığa girişmem asla. Benim için bitti.

Bir mevlüt okutmam lazım ayrıldığımda. Şükür niyetine haklısın cnm

evliliğe nasıl ikna oldunuz bu adamla yani tahminimce uzun bi tanıma sureci olmamış gibi...cocugu ile tanısıp ona tavırlarındaki anormallikleri felan farketmediniz mi gerci insan aldanınca hersey pembe gorunur hele gencken

Tanışma, sevgililik süreci kısa olmadı aslında. Bir buçuk sene civarı görüştük biz. Çocukla da birkaç kere kısa kısa görüştük. Aynı ortamda çok fazla bulunmadık. Eşim evlenmeden önce gayet iyiydi sonradan değişti zindana döndü evliliğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…