- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.267
- 208
- Konu Sahibi Makyajkolik13
-
Görümcen seni neden arıyor ki,ya da sen niye cevap veriyorsun ? Ne halleri varsa görsünler,"halası babası var banane,bana niye anlatıyorsun" deseydin.Şu an üzüleceğin tek şey heba ettiğin 3 yılın olmalı.
hayır o yüzden büyük konuşmayayım ama boşanmış bir adamla evlenmezdim . üzgünüm ..Çocuk dediğiniz 13 yaşında liseye başlıyor.
Kimse çile, acı çekmek için evlenmez bu bir ve ben müneccim değilim evlendikten sonra değişip değişmeyeceğini bilemem.
Çocuk diyorsunuz, peki ;
# hiç bir çocuk sizin kadınlığınıza küfretti mi?
# 3 sene boyunca hiç eşinizin yanına oturamadan,elini tutamadan yaşayabilirmisiniz?
#13 yaşında çocuğun kakasını usanmadan hergun temizleyebilir misiniz?
#çocuk üzülmesin diye eşinizin çocuğuyla birlikte tatile çıkmasına göz yumabilir misiniz?
# odanızda otururken kapılarınıza tekme atılmasına müsade edebilir misiniz?
#yaptığınız yemeğin bilerek ,isteyerek tenceresiyle birlikte yere atılmasını kaldırabilir misiniz?
#yapmadığınız bir şeyi iftira yoluyla yaparım diyen çocuğa seyirci kalabilir misiniz?
# çocuğa en ufak uyarıda bulunduğunuzda,bu senin görevin eşşek gibi yapacaksın derse tamam diyebilir misiniz?
Bunları yapan bir çocuk. Ben yaptım dayandım , siz dayanabilir misiniz ?
Bence son yaşananlar 45. Sayfada diyerek güncelleyin konuyu. Ilk mesaja göre yorumlar gelmeye devam edecek yoksa.
İğrenç bir düşünce tarzı ya zihniyetine....
Oğlu kiskanir diye çocuk yapmamak da nedir aşırı bencil.
Resmen ev isi, çocuk bakımı için evlenmiş gibi.
O evde o çocuğa annelik yapıyorsanız, yetiştirme konusunda da söz hakkiniz var sonuçta ne demek herseye sizi dislayarak karar vermek?
Çocuğu da aşırı şımarık terbiyesiz yetiştirmis. O daha çocuk demek çözüm degil ki. Boyle gelmiş böyle gider bi çözüm bulmasa.
Hele ki sırtınıza yumruk vurmasi ne kadar iğrenç bi insan olduğunu ortaya sermis.
Gayet gencsiniz en azından bu da bir avantaj. Cook iyi olmus ayrılmaniz. Çocuk olayını kabul etse da cekilmezmis o zihniyet.
Bence kesinlikle evlenmedikten sonra biriktirdiyse o parayi paylaşmak zorunda mahkemeye sunun.
Bu çok saçma olmuş iste. Sonuçta eşinin yasi büyük de olsa mutlu olanlar da var. Tamam insan arkadasina düşüncelerini söyleyebilir ama bunun icin arkadaşlıgi bitirmek sacmalik. Umarim o karakterde kişilerle barışmazsiniz.
banane ya cidden çeken ben değilim ki . sadece fikrimi söyledim . isteyen isteyenle evlenir tabi .ama görüldüğü üzre hoş bir sonuç çıkmadı bu evlilikten .Ay iki yorumunuzu da okudum ve sinirlendim. Siz şu, cocuklarinin büyüdüğünü bir turlu kabul etmeyen, pispislayan anneler gibisiniz. Cok itici.
Benim kizim daha 8 yasinda. Ve bu yil kendi basina yikanmaya basladi. Ve buna o kadar sevindi ki anlatamam size. Bu 13 yasindaki ergen daha kendi basina yikanamiyor. Ve yine 13 yasinda bir yegenim var. Ablam calistigi icin butun evin yuku ve 11 yasindaki kardesinin yuku de o 13 yasindaki cocugun ustunde. Aksam annesi gelene kadar evin butun islerini hallediyor. Ablam cok erken ciktigi icin kahvalti ve oglen yemegini de o 13 yasindaki yegenim hazirliyor. Gayet de guzel sofra kurar, onun yaptigi isi ben yapamam o derece de titizdir.
Hadi bakalim, bu da 13 yasinda. Tamam yas olarak cocuk kategorisine giriyor dogru ama, ben her cocugu da ayni sekilde degerlendiremem. Kimse de kusura bakmasin. Bastan beri bu cocugu kimse yetistirme derdine dusmemis ki. Bu cocugun anne babasi olmasa daha iyi olurdu. O zaman boylesine kotu bir cocuk olmazdi emin olun. Her zaman anne babanin varligi iyi degildir. Boyle anne baba da olmaz olsun. Haa, ayriyeten ben biraz da maya olayina inanirim. Bu cocuk da babasinin mayasindan var malesef. Hem maya kotu, hem onunde kotu bir ornek olan baba var. E haliyle ortaya boyle canavar bir coxuk cikmis.
Baskalari icin de uzaktan ahkam kesmek kolaydir. Siz konu sahibinin gosterdigi fedarligin binde birini bile gosteremezsiniz. O halde konu sahibini yargilamak sizin gibi birine hic dusmez.
Ayrica size ne yani. Isteyen istedigiyle evlenir. Ne demek evlenmeseydin, sanane sana mi kaldi bunu soylemek??? Kirk kere evlenir, kirk kere de bosanir. Kimse de bisey diyemez. Artik insanlarin ozel hayatlariyla ilgili bu kadar rahat konusamayacagini ogrenmeli insanlar bence. Haddi degil kimsenin cunku.
banane ya cidden çeken ben değilim ki . sadece fikrimi söyledim . isteyen isteyenle evlenir tabi .ama görüldüğü üzre hoş bir sonuç çıkmadı bu evlilikten .
ben zaten fedakarlık göstermem ki niye göstereyim .hele buyaştan sonra hiç . ben konu sahibine fedakar değilsiniz demedim ki . sedece çocuğa karşı bir öfkesi var yazdıklarından . adama değil çocuğa kesiyor faturayı . adam şimdi çocuğu gösnderiyorum gel dese koşa koşa gider . neyse biz aynı zihniyette değiliz o yüzden tartışmak saçma .
buraya isteyen istediği yorumu yapar sinirlenme . sinirlerini başka şeylere harca aa bu arada yazdıklarnı okumadım bile . sadece sinirlendim kısmını okuyup bir kahkaha patlattım .
tamam arkadaşım sen haklısın . evliliği öğretmek eğil amacım zaten hiç evlenmedim bilmiyorum ne olduğunu . ama çocuklu bir adamla evlenirken başıma gelicekleri az buçuk kestirebiliyorum.Koşa koşa gitmem neden biliyor musun?
Hoş anlayacağını düşünmüyorum o çocuğa 3 sene ben annelik yaptım bu kadar rahat konuşamazsın. Son mesajı okuyup da konuya damlama lütfen. Evliliği senden öğrenecek değilim. Zihniyetini değiştir öyle gel.
tamam arkadaşım sen haklısın . evliliği öğretmek eğil amacım zaten hiç evlenmedim bilmiyorum ne olduğunu . ama çocuklu bir adamla evlenirken başıma gelicekleri az buçuk kestirebiliyorum.
konuya damlamadım siz ben yokken yazdıklarımı alıp alıp yorum yapmışsınız cevabımı verdim okadar . neyse daha fazla yazmayacağım sana umarım kolaylıkla atlatırsın sinirli olman doğal .
ben diğer yorumlara dayaranak yorum yapmıyorum . buraya konu açarsan olumsuz eleştirleride kabul etmek zorundasın . ben sana üzüldüğümü söyledim baştan . ama böyle birşey hissettim yanılıyorsa olabilirim . ben yargılamıyorum fikrimi belirtiyorum hayır yasak mı anlaamdım .Tamam işte yazmasaydın diyorum. Yüzlerce kişi hemfikir bir sen iyilik meleğisin hepsini okumadan yorum yapıyorsun. Beni yargılamak sana düşmez beni tanımıyorsun koşa koşa gideceğimi de nerden çıkardın. Lütfen yorum yaparken düşünerek yazın.
+1 hele bir baba oğul başbaşa kalsınlar bakıcı tutmaya kalksınlar da görsünler bakalım hangi 50 kadın onlara feda oluyormuşGörümcenin derdi yuvanız dağılmasın değil, bu çocuk başıma kalmasın. O şımarık oğlunu kimsenin yanına sığdıramayacak zaten. Sırf bu yüzden bile eşiniz af dileyip ayaklarınıza kapanabilir. Çocuğun bütün derdini siz çektiğiniz için bazı şeylerin bu kadar farkında değildi.
şimdi peşine düşmeye seni ikna etmeye falan kalkışırlar asla canım
bir arkadaşın dediği gibi biber gazıyla dolaş bir süre başka bir yere git istersen kendini korumaya al
Bir bdv klasigi. Soyleyecek soz bulamayinca, kibrinden ödün vermemek adina kullanilan, ama aslinda son derece acziyet gostergesi olan bir cumledir.buraya konu açarsan olumsuz eleştirleride kabul etmek zorundasın .
Allah kurtarsın canımBenim de aklıma gelmedi değil bu. Ne yapacağı belli olmaz. Evden pek çıkmıyorum işim olmadıkça cnm.
+1Karısını bırakıp ve hiçbir neden yokken tatile oğluyla çıkmak....
50 kadına oğlumu değişmem demek...
2. el kadın almam demek...
Bence çocuktan ziyade bu adam psikologluk hatta daha ötesi uzun süre hastanede yatması lazım.
Siz evden giderken gösterdiği tavırla bile anlamalıydınız ne kadar doğru karar verdiğinizi...
Birikmiş parasıyla oğluyla krallar gibi yaşamak yerine siz gidergitmez o çok kıymetli şehzadesini bir fazlalık gibi bırakacak yer aramış.
Çünkü yemek yapmasını bilmez, 13 yaşındaki oğluna banyo da yaptıramıyor vs.
Kardeşi de aman istemem gel barış ta al şunu başımdan demiş...
Konunun hepsini okuyan biri olarak bu olanlara ben bile mutlu oldum. Daha ilk günden perişan olmaya başlamış bile. Bastırırım parayı kadın getiririm, dönersen burda başka kadın görürsün diyecek kadar kötü ve ahlaksız bir adamla bence bundan sonra sadece avukatlar aracılığı ile iletişim kurun derim. Kesinlikle dialog ve tartışmaya girmeyin. O sizin damarınıza bakmak suretiyle hatta gel cocuk yapalım bile diyerek sizi ikna etmeye çalışacaktır.
Ben olsam asla sesimi bile duymasına müsade etmem mahkeme günü dışında.
3 sene nasıl dayandın inanamadım
Karısını bırakıp ve hiçbir neden yokken tatile oğluyla çıkmak....
50 kadına oğlumu değişmem demek...
2. el kadın almam demek...
Bence çocuktan ziyade bu adam psikologluk hatta daha ötesi uzun süre hastanede yatması lazım.
Siz evden giderken gösterdiği tavırla bile anlamalıydınız ne kadar doğru karar verdiğinizi...
Birikmiş parasıyla oğluyla krallar gibi yaşamak yerine siz gidergitmez o çok kıymetli şehzadesini bir fazlalık gibi bırakacak yer aramış.
Çünkü yemek yapmasını bilmez, 13 yaşındaki oğluna banyo da yaptıramıyor vs.
Kardeşi de aman istemem gel barış ta al şunu başımdan demiş...
Konunun hepsini okuyan biri olarak bu olanlara ben bile mutlu oldum. Daha ilk günden perişan olmaya başlamış bile. Bastırırım parayı kadın getiririm, dönersen burda başka kadın görürsün diyecek kadar kötü ve ahlaksız bir adamla bence bundan sonra sadece avukatlar aracılığı ile iletişim kurun derim. Kesinlikle dialog ve tartışmaya girmeyin. O sizin damarınıza bakmak suretiyle hatta gel cocuk yapalım bile diyerek sizi ikna etmeye çalışacaktır.
Ben olsam asla sesimi bile duymasına müsade etmem mahkeme günü dışında.
Allah kurtarsın canım
inşallah çabuk boşanırsın
her şerde bir hayır vardır senin konunu okudukça aklıma geliyor
çocuğunun olmaması senin için bir şer gibi görünüyordu ama hayırmış
çocuğun olsaydı sürekli çocuğumu göreceğim diye burnunun dibine girecekti
böyle ayrılmaya karar veremeyecektin
belki hamileyken yeni doğum yapmışken yiyecektim sırtına yumruğu bir köşede ağlayacak hiç bir şey yapamayacaktın
bu adamdan ve oğlundan tam anlamıyla kurtulduğun zaman vallahi kutlama yap
Allah kurtarsın canım
inşallah çabuk boşanırsın
her şerde bir hayır vardır senin konunu okudukça aklıma geliyor
çocuğunun olmaması senin için bir şer gibi görünüyordu ama hayırmış
çocuğun olsaydı sürekli çocuğumu göreceğim diye burnunun dibine girecekti
böyle ayrılmaya karar veremeyecektin
belki hamileyken yeni doğum yapmışken yiyecektim sırtına yumruğu bir köşede ağlayacak hiç bir şey yapamayacaktın
bu adamdan ve oğlundan tam anlamıyla kurtulduğun zaman vallahi kutlama yap
evliliğe nasıl ikna oldunuz bu adamla yani tahminimce uzun bi tanıma sureci olmamış gibi...cocugu ile tanısıp ona tavırlarındaki anormallikleri felan farketmediniz mi gerci insan aldanınca hersey pembe gorunur hele gencken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?