• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Çocuk Yapmak İstemiyor(çocuksuz evlilik devam eder mi?)

canına okumadan çıkmayın o mahkeme salonundan.
yoksa sizden sonra bir başkasının canını yakmasına da sebep olursunuz yakasını böyle kolay bırakarak.
iyi düşünün lütfeni uğraşmayayım diye boş vermeyin. bu adama dersini verin çok rica ediyorum.

Haklısın cnm. Her turlu hakkımı alacağım bu adamdan .

Bayram mesajı attı yüzsüz eşim. Bayramım sensiz geçiyor falan diye. Hiç cevap vermedim numarayı da engelledim. Bu kadar adilik olmaz, oyuncak değilim ben.
allah allah nerden aklına düşmüş ki. ev pislik içindedir o yüzden özlemiştir seni

Bayram mesajı attı yüzsüz eşim. Bayramım sensiz geçiyor falan diye. Hiç cevap vermedim numarayı da engelledim. Bu kadar adilik olmaz, oyuncak değilim ben.
geçmiş olsun canım verilmiş sadakan varmış en azından kurtuldun böyle birinden. darp raporu alsaydın keşke sırtına vurduğunda

Aynen de dediğin gibi. Kimsenin benim kadar sabırlı ve iyi niyetli olmadığını anladı. Kafasına şimdi şimdi dank ediyor. Eee Allah büyük.
canım bakıcılar ve gündelikçiler bile temiz eve uysal çocuğa bakmak isterler
büyük konuşmayayım ben bakıcı olsam bu chucky kılıklı oğlana bana 2000 lira verseler bakmam

peki herhangi bir çabası oldu mu donmen için

Mesaj atmıştı bayramda. Günlerim sensiz geçiyor yanımda yoksun falan diye. O mesajın açılımı aslında. '' Sen evde yoksun, yemeği yapan yok, temizleyen yok çok zor durumdayız'' .
Hiç cevap vermedim engelledim numarasını. Görümcem ve ailesinden arayanlar oldu barıştırmak için ben isteemediğimi söyledim. Kararım kesin dedim. O kadar gururuna düşkün bir insan ki başkalarından medet umuyor.

Mesaj atmıştı bayramda. Günlerim sensiz geçiyor yanımda yoksun falan diye. O mesajın açılımı aslında. '' Sen evde yoksun, yemeği yapan yok, temizleyen yok çok zor durumdayız'' .
Hiç cevap vermedim engelledim numarasını. Görümcem ve ailesinden arayanlar oldu barıştırmak için ben isteemediğimi söyledim. Kararım kesin dedim. O kadar gururuna düşkün bir insan ki başkalarından medet umuyor.

ya ben sizin için çok seviniyorum.. sakın dönmeyin kararınızdan inanmayın bu adama..
inşallah sizi seven değer veren birinden bol bol çocuklarınız olur çok mutlu olursunuz :KK200:

canım bakıcılar ve gündelikçiler bile temiz eve uysal çocuğa bakmak isterler
büyük konuşmayayım ben bakıcı olsam bu chucky kılıklı oğlana bana 2000 lira verseler bakmam

Tabiki aynen dediğin gibi. Çevremde herkes aynı şeyi söylüyor. Bu kadar kötü bir yaşantıya hiç ses çıkarmayan kadını kim elinde tutmak istemez ki. Son pişmanlık fayda etmez derler ya hani o kadar acı çektikten sonra şuan onun ne hissettiği benim zerre umrumda değil. 3 senemi yedi bitirdi. Yeter bence.

yuh yani bi mesaj caba değil ki...Kılını bile kıpırdatmamış bravo. Hakediyor o zaman..Bence maddi olarak alabileceğinin en yükseğini al avukatla konuş çünkü çok çekmişsin bedelini en azından bu şekilde ödesin..

ya ben sizin için çok seviniyorum.. sakın dönmeyin kararınızdan inanmayın bu adama..
inşallah sizi seven değer veren birinden bol bol çocuklarınız olur çok mutlu olursunuz :KK200:

Teşekkür ederim canım benim çok saol.
İnşallah herşey daha güzel olacak Allahın izniyle.

yuh yani bi mesaj caba değil ki...Kılını bile kıpırdatmamış bravo. Hakediyor o zaman..Bence maddi olarak alabileceğinin en yükseğini al avukatla konuş çünkü çok çekmişsin bedelini en azından bu şekilde ödesin..

Gururu için zaten bu saçma sapan davranışları. Ergen çocuklar gibi mesaj attı. Hiç kale bile almadım. Hakkımı alıcam sonuna kadar. Benim emeğimin haddi hesabı yok peygamber sabrı derler yaa ondan vardı belli ki bende. Allah kurtarmış.

Gururu için zaten bu saçma sapan davranışları. Ergen çocuklar gibi mesaj attı. Hiç kale bile almadım. Hakkımı alıcam sonuna kadar. Benim emeğimin haddi hesabı yok peygamber sabrı derler yaa ondan vardı belli ki bende. Allah kurtarmış.

bankada param var demişti onda senin hakkın vardır evlendikten sonra biriken kısmı varsa. onu soyledin mi avukata? bence cektiklerin için yuklu bir tazminat ve nafaka iste

Back