• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Çocuk Yapmak İstemiyor(çocuksuz evlilik devam eder mi?)

konu hortlamış:)
vesileyle selam vereyim güçlü kadın makyaja:KK15:
Evet hortlamış 🙈, benden de sizlere selam olsun 🙋
Çok çok iyiyim şükürler olsun ailemle iş güç yuvarlanıp gidiyorum, canımsınız derdimle dertlenip destek oldunuz iyi ki varsınız 💕😘

Merhaba KK hanımları

Ben 3 senedir evliyim. Eşimin 2. benim ilk evliliğim.Eşimin bir tane evladı var önceki evliliğinden. Evlenmeden önce eşim geniş bir aile olmak istediğini dile getiriyordu fakat evlendikten sonra, bu fikri birdenbire yok oldu.
Oğlum var onu seversin diyor,ben o duyguyu tatdım zaten istemiyorum diyor. Oğlu bizimle yaşıyor 13 yaşında. Acaba oğlu olduğu için, kıskançlık olmasın diye mi istemiyor çocuk ? Fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.

Konumla ilgili güncellemeler, 45. Sayfadan başlıyor bilginize. Teşekkür ederim yorumda bulunan herkese.

Boşanma davamın tarihi belli oldu..
Kasım 14'de yapılacak. Hakkımda hayırlısı olsun inşallah.

Boşandım, Allahım dualarını esirgemeyen herkesten razı olsun, bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum..Artık mutluyum,kurtuldum.
Ne iyi yapmışsınız. Bencil yaratık.

Makyajkolik13 Makyajkolik13 dün konunuzun tamamını okudum 🙈 eski eşinizden hiç haber aldınız mı sonrasında? Nedense perişan olduğunu duymak istedim 🙄
Merhaba çevresinden kimseyle iletişim halinde olmadığım için bilemiyorum, ilk ayrıldığım sene çocuk okuldan atıldı ve eski görümcem beni barıştırmaya çalıştı çocuk bakımı kendisine kalmasın diye .Perişan oldu tabi ki bir daha böyle büyük bir şans nasıl denk gelir ki, baktıracak insan arıyordur Allah hakettiğini versin şuan haberim yok canım 😊

Merhaba çevresinden kimseyle iletişim halinde olmadığım için bilemiyorum, ilk ayrıldığım sene çocuk okuldan atıldı ve eski görümcem beni barıştırmaya çalıştı çocuk bakımı kendisine kalmasın diye .Perişan oldu tabi ki bir daha böyle büyük bir şans nasıl denk gelir ki, baktıracak insan arıyordur Allah hakettiğini versin şuan haberim yok canım 😊
Ve siz mutlusunuz ne güzel 🤗💞

Back