- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.267
- 208
- Konu Sahibi Makyajkolik13
-
her şer de bir hayır var.
iyi ki konu açtın buraya.
gerçek hayatla yüzleştin.
yanında durduğun adamın sevgisini gördün
Avukatımla konuştum. Anlaşmalı boşanma olacak. Eşime ulaşmış celp zaten. Kendisi de kabul edeceğini söyledi. İnşallah kısa sürer dava bir an önce hallolur da biter bu evlilik.
Avukatımla konuştum. Anlaşmalı boşanma olacak. Eşime ulaşmış celp zaten. Kendisi de kabul edeceğini söyledi. İnşallah kısa sürer dava bir an önce hallolur da biter bu evlilik.
Sakladığı paradan da pay alacak mısın?
Geçmiş olsun. Söyleyecek söz bulamıyorum. Dilerim yeni hayatında çok çok mutlu olursun.
Hayvan herif, iğrenç bir adamdan kurtulmuşsun geçmiş olsun, hafiflemişsinizdir. Sizin konunuz başka kızlara örnek olsun, akıllarını kullansınlar, gidip böyle adamların başka kadınlardan olan çocuklarına hizmetçi olmasınlar, davul bile dengi dengine diye boşuna dememiş atalarımız, o söz boşuna söylenmemiş. Umarım bundan sonraki hayatınızda çok mutlu olursunuz.
Allah razı olsun.
Çok teşekkür ederım kaç senedir hizmetciymişim haberım yokmuş.
Bu konuda kararsızım gerçekten sizin fikriniz nedir.
+1Edebiyle gelip "ben cocuk yapmak istemiyorum, senin de bu hakkini elinden almak da istemiyorum. Bastan seni kandirmis gibi oldum bunun icin ozur dilerim. Eger benden ayrilmak istersen saygi duyarim" deseydi ceketini al cik derdim. Ama o saydigi laflar var ya. Yok ac kalacaksin falan o laflarin karsiligi olarak ne var ne yok alabildigim kadar alirdim. Mahkeme uzarsa da uzasin ne farkeder. Belli bir sure kimligimdeki evli hanesine bakmam bekar gibi yasarim.
sonuçta o paranın içinde senin paranda var.Bu konuda kararsızım gerçekten sizin fikriniz nedir.
Konunu
ilk açtığında okumuştum nereden nereye gitmiş olaylar .
Hakkında hayırlısını dilerim en başta .
Allah çok güzel kapılar açar inşallah ..
Edebiyle gelip "ben cocuk yapmak istemiyorum, senin de bu hakkini elinden almak da istemiyorum. Bastan seni kandirmis gibi oldum bunun icin ozur dilerim. Eger benden ayrilmak istersen saygi duyarim" deseydi ceketini al cik derdim. Ama o saydigi laflar var ya. Yok ac kalacaksin falan o laflarin karsiligi olarak ne var ne yok alabildigim kadar alirdim. Mahkeme uzarsa da uzasin ne farkeder. Belli bir sure kimligimdeki evli hanesine bakmam bekar gibi yasarim.
sonuçta o paranın içinde senin paranda var.
ya tamamen arabayı versin ya da hesabın yarısını arabayı satıp yarısını...
hiç razı olacağını sanmıyorum bu arada, ama av. aracılığıyla söylet.
sonuçta o cimri av. falan tutmaz.
senın av. onun gözünü korkutabilir.
canımMakyajkolik13 yeni hayatın güzelliklerle dolu olsun insallah bende bosandım baba evinde de olmuyo bi süre sonra sıgamıyosun bu acıdan üzüldüm kurtulduguna sevindim hayırlısı olsun cnm
Hakkını al. Hem paranı kullandı hem seni hizmetçi gibi kullandı hem darp etti hem de seni kandırdı. Neden onun istediği gibi boşanıyorsun. O da biliyor çekişmeli olursa zararlı çıkacağını. Bütün delillerini kullan raporunu varsa mesajlaşmalarını. Gerekirse mesajlaş çocuk yapacagım diye beni kandırdın sen vs yaz cevap atar sana. Avukatla görüş. Çocuguna bakmışsın yıllardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?