• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikten korkan erkek ve ilişkimin karmaşası ben içinden cikamadim

Ay her şeyi cinselliğe bağlamayın allah aşkına yaa.
İnsanlar seviştikten sonra da evlenebilir zira sadece sevişebilmek için evlenilmez.
Ay her şeyi cinselliğe bağlamayın allah aşkına yaa.
İnsanlar seviştikten sonra da evlenebilir zira sadece sevişebilmek için evlenilmez.
Sizin yorumlarinizida okuyorum baska konularda pek bi modernsiniz. Yabanci bir ulkede yasamaliymissiniz. Yazdigimi iyi okursaniz ne demek istedigimi cok iyi anlarsiniz. 46 yasindayim. Yasima gore orf ve adetlerimize gore yorum yaptigimi dusunuyorum.

kızlar otuzbes yaşındayım eşimden ayrılmış bir bayanım sizlere sorup yol göstermenizi rica ediyorum zira bende akıl denilen şeyden kalmadı nedenini anlatıyorum. Benim iki senelik bir ilişkim var ama şu sekilde dışarı çıkma arkadaşına gitme eve kim geldi saçını topla falan çalışma dedi sonrada peki dedim evdeyim ama annem bakıyor o değil bu bir.O da eşinden ayrılmış birisi aynı mahallede oturuyoruz dedelerimiz bile tanışıyor uzun yıllardir bu artısi olmuştu bende neyse.Her dediğini yaptım ama hep istedi ilk kez aşk gören ben sahiplendiği düşündüm tabi.İki seneyi devirdik sürekli kavga kiskanclik ben yinede artık dedim yaşım geçiyor sen hic istemiyon evlenip bebek düşünürdün birazcik benim menapoza girmemi mi bekliyorsun.Sen benimle evlenmek mi istiyorsun dedi ben evlenmem korkuyorum dedi.Ve beni bütün çevresinden iki sene boyunca saklamisti inkar etmisti ve nedenine seni düşünüyorum dedikodu olma dedi inandım. Bende madem beni sakladın herkesten derdin evlenmemek o zaman neden işte çalışmama engel oldun bana bi çiçek bile almadın zaten hep kavga ettin herşeye karıştın sosyal hesaplarımı kapattın yanımda karım dedi boşandığı kadına bide arabasında kadın saçı buldum iyice delirdim ne istedin benden dedim benim gururum zamanım iki senedir hayattan kopardın diye hakaret ettim birazda ve çok ağırıma gitmiş bide beni bi süre arama dedi dinleneyim.Ve ben bişey anlamadım yada kabullenmek istemedim ben şimdi ne yapayım yardım edin çıkamadım ama hala aşığım ona kalbimi söküp atmak istiyorum
Seni kırmak üzmek istemem ama eski karısına karım dediğine göre, bence eski karısıyla tekrar evlenecek gibi geldi bana.... senle de ciddi değilmiş bir an önce işe gir çalış ,sırf yaşın geçiyor diye de böyle insanlarla görüşme daha adam olamamış bir İnsan ,iki yıl seni oyalamış, sana koca olmasını bekleme ....

Ben varmışım işte ne dediyse inandım bensiz yapamazmis nefes alamamış evlenip te napacakmisiz
Yüzyılın yalanı... Sen de buna inanıyorsun. Açın artık şu gözünüzü! Madem evlenmek istiyorsun ya evlenir ya da k.çına nazikçe tekmeyi basar gönderirsin. Bu kadar basit. Ayrıca böyle yalancı biriyle evlenmeni de tavsiye etmem. Inandığına göre geçmişte fazla bir deneyimin olmamış erkekler konusunda. Klişe olacak ama çok duyduk biz bu yalanları... Evlenmek zorunda değilsin. Germe kendini keyfine bak yahu. Daha yaşın genç. Biraz hayatı ögren. İnsanları tanı. Bırak o adamııı!
Ha bu arada ekleyeyim sensiz nefes alamam dediğim adamların hepsini terk ettim. Su an baskasiyla evliyim. Demek ki her sensiz nefes alamam diyene güvenmemek gerekiyormuş. Bunlar stabil seyler. Aşıklar hep birbirlerine sensiz nefes alamam derler... Fakat ayrildiktan sonra daha iyi birini bulunca asla bu sözlerini hatırlamazlar.

Arkadaşım senin akıl ve ruh sağlığın yerinde mi? Adam seni köşe bucak saklıyor, kimse bilmesin istiyor, psikolojik ve fiziksel şiddet uyguluyor, esir hayatı yaşatıyor sen hala ama seviyor ama ağlıyor ama aşığım diyorsun. İyi misin sen? Erkeklerden korkacağına bu insan kılıklı ayıdan kork.

Seni kırmak üzmek istemem ama eski karısına karım dediğine göre, bence eski karısıyla tekrar evlenecek gibi geldi bana.... senle de ciddi değilmiş bir an önce işe gir çalış ,sırf yaşın geçiyor diye de böyle insanlarla görüşme daha adam olamamış bir İnsan ,iki yıl seni oyalamış, sana koca olmasını bekleme ....
Yarın pazara çıkmak istiyorum ama korkuyorum bana hep bağırdı azarladı kısıtladı diye mi yoksa deliriyormuyum herşeyden korkar oldum erkeklerden de bugün sudan korktum endişeleniyorum gecermi

Bende huzur istiyorum işte hep biri göreçek diye beni saklıyo kırk yaşında evcilik oynayamam dusununce

çünkü adamın başka sevgilileri var siz de onun için yedek cepte birisiniz zaten evlenmek istemediğini açıkça söylemiş
ayrilsaniza
boşa zaman kaybediyorsunuz
adam belki boşanmam is bile olabilir sizi çevresinden sakliyorsa

Arkadaşım senin akıl ve ruh sağlığın yerinde mi? Adam seni köşe bucak saklıyor, kimse bilmesin istiyor, psikolojik ve fiziksel şiddet uyguluyor, esir hayatı yaşatıyor sen hala ama seviyor ama ağlıyor ama aşığım diyorsun. İyi misin sen? Erkeklerden korkacağına bu insan kılıklı ayıdan kork.
Yarın llk kez ondan habersiz dışarı çıkmayı düşünüyorum zaten uzaklaştı da onu öyle bir değerlendirdim ki cevrem uzak dur seni delirtecek bu adam dedikce anlamadim zaten her ay sonu hastaneye yatıyo bir hafta nedenini demiyor bekliyorum aşırı annesine düşkün herşey bir yanda bazen mantıklı düşünüyorum istemiyorsa zorla değil diyede yakışıyorsunuz çok çirkin dediler dinlemedim ona okadar çok yakışıklısın dedim onu sevdiğim için şimdi gerçek sanıyor

Yarın llk kez ondan habersiz dışarı çıkmayı düşünüyorum zaten uzaklaştı da onu öyle bir değerlendirdim ki cevrem uzak dur seni delirtecek bu adam dedikce anlamadim zaten her ay sonu hastaneye yatıyo bir hafta nedenini demiyor bekliyorum aşırı annesine düşkün herşey bir yanda bazen mantıklı düşünüyorum istemiyorsa zorla değil diyede yakışıyorsunuz çok çirkin dediler dinlemedim ona okadar çok yakışıklısın dedim onu sevdiğim için şimdi gerçek sanıyor

Gözünü sseveyim en kısa zamanda bu adama "seni hayatımda istemiyorum" de. Deli misin, divane misin anlamadım ki. Bir kadın kendine bunu neden yapar?

35 yasinda olgun bi bayansin neden 2sene boyu gzli sakli busekilde iliskiyi yurutmeye izn verdinki sen basta burda hata ypmissin smdi adam tbi evlenmez busekilde yurutmek varken hic bosuna uzulme bnm vaktimi calma de brk onu

Gözünü sseveyim en kısa zamanda bu adama "seni hayatımda istemiyorum" de. Deli misin, divane misin anlamadım ki. Bir kadın kendine bunu neden yapar?
Bende bilmiyorum aciz değilim güzel olduğumu söylerler kuruş parasını almadımda başka erkeğe bakamıyorum acaba büyümüş yaptılar en inanmadığım şeye bile yorar oldum

Tel klavyesi tr ye geçirmedim bazen karmaşık yazıyorum kusura bakmayın hepinize çok çok teşekkür ederim ilginize tavsiyenize okadar çok bana degneginiz dokunacaksın her yazınızı okuyup sorguluyorum kendimi hatamı arıyorum güç alıyorum yazdıklarınızdan Allah sizleri uzak tutsun böyle insanlardan içine düştüm çırpınıyorum napacakmisiz diye en güzeli ta ilk tokatinda ayrılıp yoluma bakmak mis geçer umarım atarım üzerimden çok sagolun

Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş. Sizde biraz dikkat etseniz fena olmaz. Zaten ilk eşinden hayır gelmemiş ayrılmışsın bu da daha beter.
35 yaşındao lgun bir kadın gibi davran, ergenler gibi değil. İstemiyor mu yol ver gitsin.

Back