• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ve eşimin ailesinin devamlı eltimi bana övmeleri

Benden naçizane bi tavsiye asla sinirlenme yoksa sinir hastası olursun, yapman gereken tek şey onlar eltini övmeye başladığında sen de onlara katıl mesela yemek mi yaptı herkesten önce sen yemeği öv tarifini iste insanlar sinirlendiğini anladığında daha da üstüne gelir konu ne olursa olsun o yüzden onlar gibi davran, bi süre sonra bu övgülere son vereceklerdir :KK50:

Arkadaşım madem eltin hazır yemeğe gidiyo kv dene sen de gidip ye iç mutfakta bulaşığa yardım et sonra evine gel.Belki de eşin hani evde yemek pişiriyosun ya mutfak masrafı olduğu için annemlere gidelim biz de onlar gibi yiyip içelim diye düşünüyodur.Haksız da sayılmaz yani.Madem beraber koloni gibi yemeye içmeye bayılıyo eşinin ailesi sen de katıl onlara.Bir de olaylara eşinin açısından bak

Bak eltin nasıl uyanık.Kv ve Kp in yüzüne gülüp yemeklerini yiyo mis gibi ne evi kirleniyo ne bişey zaten kimseyi de pek çağırmıyolarmış evlerine.Üstelik kp inin adını oğluna vermiş bir aferin de ordan almış.Ben şahsen takdir ettim eltini işte hayatın acı gerçekleri yalaka olanlar kıymet görüyo günümüzde:))))

Hamurisi yapmadigim icin bana da eltimin cok guzel hamurisi yaptigini manti actigini sogluyorlar kvdeme yapmadigim seyleri kvdem eltimi one surerek o soyle yapiyor onu cok seviyorum vs anlatiyo eltim cok iyi bir insan ve onlara karsi cok cok iyi herseylerine he diyen biri ve ben asla haksizliga gelip herseye he diyemem devamli kvdemlere gidip hizmet edemem ben alistiramam o kadar onlari bence bosverr cokmu onemli onlarin sana vercegi sevgi kvde gelini ne kadar sevebilirki benimki beni sevmedigini anneme soyledi :-) sahsen bende sevmem kendisini sadece saygim var esin ayip etmis sadece o da kizim sana soyluyorum gelinim sen isit tarzinda olmus eltin gibi sirnasik olmani istiyor olmali
Evet aynen eşim eltim gibi kayınbabama sık gelip gitmemizi istiyor ama ben laf yedigim yere gitmek istemiyom

Arkadaşım madem eltin hazır yemeğe gidiyo kv dene sen de gidip ye iç mutfakta bulaşığa yardım et sonra evine gel.Belki de eşin hani evde yemek pişiriyosun ya mutfak masrafı olduğu için annemlere gidelim biz de onlar gibi yiyip içelim diye düşünüyodur.Haksız da sayılmaz yani.Madem beraber koloni gibi yemeye içmeye bayılıyo eşinin ailesi sen de katıl onlara.Bir de olaylara eşinin açısından bak
Eşim mutfak masrafından kurtulmak için demiyor gidelim diye,eltim kayınbabamı çok seviyor da ondan oraya sık gidiyor zannediyor ondan bana sen gitmiyorsun deyip eltimi övüyor.Halbuki eltim sevdiği için değil hazır yemek için oraya gidiyor evde yemekle uğraşmaktan kurtuluyor. eşim bunu anlamak istemiyor

Konuyu okudum okuyali T ile baslayan kadin ismi düşünüyorum bir sey bulamadım asabim bozuldu:kızgın:

Bak eltin nasıl uyanık.Kv ve Kp in yüzüne gülüp yemeklerini yiyo mis gibi ne evi kirleniyo ne bişey zaten kimseyi de pek çağırmıyolarmış evlerine.Üstelik kp inin adını oğluna vermiş bir aferin de ordan almış.Ben şahsen takdir ettim eltini işte hayatın acı gerçekleri yalaka olanlar kıymet görüyo günümüzde:))))
Evet bu dogru eltim çok yalaka ve uyanık. Ama ben bana çok çektiren bir kayinbabanın adını ogluma vermedim büyük gelin olarak. Bende eltim gibi sırf yemek için oraya mı gidiyim.Hadi gittim diyelim. Bana kayinbabam devamlı laf söylüyor ben tahammül edemiyom.Sırf hazır yemek için kayınbabamın laflarını çekemem kendim yemek yapar evimde rahat yerim. Ama eltime laf söylemiyorlar, eltim de ne yemek ne çorba yapmaz çok üşengeç. Yemekle ugrasmamak için hazır yemeğe gidiyor kaynanama ve ona laf söyleyen olmuyor mutlu gidip geliyor hemde hazıra konmuş oluyor

Ben de sana katılamıyorum bacım.Niye kendinden bu kadar fedakarlık etsin ki? Sanki işe mi yarayacak?İnan ki bunları yapsa'ohh ayakta uyutuyoruz enayiyi, zaten salağın teki yüzüne tükürüyoruz o yağmur yağdı sanıyor.Bize cevap vermekten aciz..Her işimizi görüyor.İyisi mi biz bunu sağmaya devam edelim ''derler.Örnekleri var çünkü.
Eğer yaptıklarınız boşa gidiyorsa yapmayıverin.İyiliği enayilikle karıştıranlara asla iyilik yapmayın.Haa hatanız yokken laf söylüyorlarsa da bundan böyle hata yapmamak için kendinizi kasmayın.Zaten söylüyorlar bari hak etmiş olursunuz zorunuza gitmez.
Oğlum benim kucağıma geliyor mesela, kayınbabam diyor ki niye sana geliyor niye senin yüzüne bakıyor,burda benim ne hatam var benim oğlum tabiki bana gelcek

Kayınbabanız neden size laf söylüyor anlayamadım adamın derdi ne sizinle
Biz kayinbabamlardan uzak bir ilçede oturuyoruz eşimin işi burda. Kayinbabama ne zaman gitsek daha kapıdan girer girmez başlıyor. Bu çocuğu benden sogutamazsın uzaklaştıramazsın diyor halbuki öyle bir niyetim yok,oğlumun benim kucagima gelmesine laf söylüyor oğlumu benden çok kiskaniyorlar sebep bu. Eltim onlarla aynı mahalleye taşındı daha 1 ay olmadı taşınalı onun oğlunu sık görüyorlar kıskançlık yapmıyorlar,eltim daha öncede yakın ilçede oturuyordu o zamanda onun oglunu sık görüyordu yine kiskanmıyordu. Ama biz aynı sehir ama biraz daha uzak ilcedeyiz o yüzden kıskançlıktan hep laf söylüyor

Evet hizmet etmemek lazım yaranılmıyor cidden. Eşime kardesini övdüm sırf beni anlasın diye. Ama eşimin cevabı T kayınbabama gidiyormuş ses etmiyormuş ben gitmiyormuşum, yani kardeşim ondan T yi çok seviyor iltifat ediyor demek istiyor galiba. Eltim evde yemek yapmaya üşeniyor 2 senelik evli 2 sene boyunca her hafta 3 kez kaynanamda 3 kez kendi annesinde yemek yiyorlar,sırf hazır yemek var diye gidiyor. Topu topu haftada bir kez kendi evinde yemek yapıyor. Kayınbabama gitmesinin sebebi bu hazır akşam yemekleri, kaynanam yapıyor kaynım eltim hazır yiyorlar gece yatmaya evlerine gidiyorlar bazende yatılı kalıyorlar kahvaltıyı da kaynanam hazirliyor eltim çok hazırcı
Herkes memnun demek ki. Bende sinir oluyorum böyle hazırcı insanlara.
Kv kp kayın neysede eşinize ne. :Neden över size eltiyi. Haklısınız kızgın olmakta. Eşinizi her seferinde tersleyin.

Herkes memnun demek ki. Bende sinir oluyorum böyle hazırcı insanlara.
Kv kp kayın neysede eşinize ne. :Neden över size eltiyi. Haklısınız kızgın olmakta. Eşinizi her seferinde tersleyin.
Eşimle cok kavga ettim zaten. Sonra gecede çok ağladım kocam beni sevmiyor eltimi övüyor diye

Çünkü o uyanık sen değilsin. Bayramda kalmıyo normal zamanda yılda 1 kalıyosa akıllı kız derim.
Sende normal zamanda kal bayramda uğra grç annene tüm bayramı orda bitir.

Haftada 3 git sende evine çağırma yarım saat otur. Laf döylediklerinde ne söylüyolar ? Çok şakacısınız kayınbabacığım de kapansın konu
Benim eşim çok kiyasci bir insan. Bana diyor ki senin ailende kalınıyorsa benim ailemde de kalınacak bayramda diyor.Mecbur kalıyom. Ama kaynımda öyle birşey yok eşini bayramda kalmaya zorlamıyor misafir gibi gelip yemek yiyip gidiyorlar.Kayınbabam oğlumu benden kıskanıyor oğlum bana gelse niye sana geliyor diyor oğlum bana baksa niye sana bakıyor diyor. Bu çocuk sana anne demicek yüzüne bakmıcak seni unutcak diyor devamlı böyle şeyler söylüyor ama eltimin oğlunu sık görüyor ona demiyor.Biz eşimin işi burda olduğu için biraz uzak ilçede oturuyoz diye oğlumu kıskanıyor

Çünkü o uyanık sen değilsin. Bayramda kalmıyo normal zamanda yılda 1 kalıyosa akıllı kız derim.
Sende normal zamanda kal bayramda uğra grç annene tüm bayramı orda bitir.

Haftada 3 git sende evine çağırma yarım saat otur. Laf döylediklerinde ne söylüyolar ? Çok şakacısınız kayınbabacığım de kapansın konu
Bir de yarım saat oturmak mümkün değil. Eşim kayınbabama gittik mi en az 4 saat oturur adam kalkmak bilmiyor

Benden naçizane bi tavsiye asla sinirlenme yoksa sinir hastası olursun, yapman gereken tek şey onlar eltini övmeye başladığında sen de onlara katıl mesela yemek mi yaptı herkesten önce sen yemeği öv tarifini iste insanlar sinirlendiğini anladığında daha da üstüne gelir konu ne olursa olsun o yüzden onlar gibi davran, bi süre sonra bu övgülere son vereceklerdir :KK50:
Ama ben beceriksiz bir insan değilim ki neden yaptığı basit bir yemeğin tarifini isteyipte kendimi beceriksiz gibi gösterim.Ben zaten kat ve kat hamaratim kimseden tarif istemeye neden gerek duyuyim neden eltimi övüyim yüceltiyim o da burnu kaf dağında mı dolaşsın bir taze fasulye yaptı diye.Bu mantıklı gelmiyor bana eline sağlık bile demeyen insanı ben niye övüyim

Back