• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ve eşimin ailesinin devamlı eltimi bana övmeleri

Ne boş şeyler. Amaaan takmaya ,tartismaya degmez. Size hep övüyorlarsa ne güzel,maşallah , Allah bozmasin deyip geçiştirin.

Ben zaten eltimden daha çok iş yapıyorum sadece ayda bir gidiyorum o kadar. O hafta da 3 gün gidiyor ama hizmet yapmaya değil evde yemek yapmaya üşeniyor kaynanamın hazır yemekleri kolayına geliyor tabi. Beni eltime övmezler beni sevmiyorlar.
aman sevmezlerse sevmesinler boşverin
eşinizle de kötü olmayın derim

Mutluluk yönünden zayıf olan kadınlar kendi hayatını kurmalı
Bir iş
Gezme tozma sinema vsvsvs
Onlarda bırak kendilerini yesin
Hoş işte bulunmuyor ama
En azından ben bulamadım:kızgın::kızgın::kızgın:

Sanki biraz fazla takıntılısınız
Sallayın gitsin ,hayat bunlarla uğraşmaya değmeyecek kadar çok kısa,
Diyen istediğini desin dursun azcık duymayın görmeyin daha mutlu olursunuz....

Ama ben beceriksiz bir insan değilim ki neden yaptığı basit bir yemeğin tarifini isteyipte kendimi beceriksiz gibi gösterim.Ben zaten kat ve kat hamaratim kimseden tarif istemeye neden gerek duyuyim neden eltimi övüyim yüceltiyim o da burnu kaf dağında mı dolaşsın bir taze fasulye yaptı diye.Bu mantıklı gelmiyor bana eline sağlık bile demeyen insanı ben niye övüyim
Canım sen de benim gibi fazla gerçekçisin ama maalesef hayat bi oyun ve bazı insanlar bu oyunu çok güzel oynayıp sinir bozabiliyorlar. Söylemek istediğim kısa bi süre bu oyunu onlarla beraber oynaman bak gör hayat ne kadar kolaylaşıyor hatta bi zaman sonra sen övmeye başladığında onlar karşı çıkıyorlar asla sinirlerini bozmaya değmez :KK14:

allah sabır versin bu elti kıyaslaması öldürüyor beni en sinir oldugum sey
abimlerin eşine yani yengemlere hayranım daha birgün sen surdan kalk demediler birbirlerine
gider gelirler saygılılar:nazar::dua:
ama malesef benim eltim ve ablmın eltiside berbat hakkını yemeyim benim eltim daha insanlık dısı bir eltim var
kadın cokkkk pis ben cokkk titizim ee ne oluyor bu farklılıklar sorun yaratıyor
kendi evinin içine otur afedersin sıc o öyle durur
o yüzden gelen giden onda rahat eder ee onun işine gelen gidenin para vermesi eve yiyecek içecek veye diger ihtiyaclarn alınması işine geliyor herkes solugu onun evinde alıyor
bense titiz temiz düzenli bir bayanım mesafeliyim
o nerdeyse 25 yıllık evli ben 10 yıl gibi gibi farklılıklar var
ee böyle olunca kıyaslamalar oluyor ama ben görüşmüyorm bunlardan dolayı degil ama
kendisiyle aram acık basak mevzudan uzak olsun sinrim gecmedi cünkü ona karsı:sinirli:

Canım ben saygısızlık yapmıyorum zaten bir iki kez kendimi savundum oğlumla ilgili konuda o kadar. Ama eltim mahrem konulara kadar konuşur kayınbabamla,eltimin ağzı bozuktur yemek yapmaz çorba yapmaz tek yaptığı salata ve bulasıga yardım. Kaynanamda hazır yemek var onun için devamlı oraya gidip yemek yiyorlar,eltim kendi evinde hafta bir kez yemek yapar oğluyla da ilgilenmez kaynanamın kucağına atar ve çok sevilir

demek ki aynı seviyedeler yapacak bir şey yok onlar için. :KK14: ne yapmak lazım bilemedim, eşin bu konuda seni anlamalı ve ikide bir oda ailesi gibi davranmamalı, valla ben olsam gidip T ile evlenseydin falan derdim. herkes bir olmak zorunda değil ki, nasıl iş anlamadım.:işsiz:

Sizin eltiniz daha iyiymiş o zaman,sizin sevginizi kazanmış.Ama eltim benden 3 yaş küçük oldugu halde bana neler çektirdi o yüzden hiç sevmem onu.Bir ara kocasıyla kavgasını anlatıp dertleşmisti benle sonra kocası ile iyi olunca yine bana soğuk durdu,bir daha da benle dertleşmedi,şimdi görümcemle çok samimi,benim ağzımdan laf alıp görümceme dicek aklınca ama yemezler
Bence benim eltim de kv ve görümce ile ilgili söylediklerimi onlara söylemiştir .Anlayamadım ya eltim gerçekten çok iyi ya da ben çok safım

Biz de iki eltiyiz ben küçük gelinim eltim ilk gelinleri ve çok çekmiş onlarla yıllarca bir oturmuş omrunun yarısını onlarla geçirmiş neredeyse bense sadece üç yıldır onlara gelinim ki ayrı oturuyoruz ama yinede kayınpederim beni daha çok over ve sever nedense ben bu durumdan rahatsız oluyorum ne beni ona ne de onu bana ovmeyin derim bence çok ayıp bişey malesef genel olarak konuşmuyorum ama çoğu zaman buyuk olan daha fazla eziliyor galiba

Back