- 14 Aralık 2015
- 3.043
- 1.965
- 133
- 32
- Konu Sahibi Yokgibiyim
Çok basit bir isim canım herkeste var nerdeyseKonuyu okudum okuyali T ile baslayan kadin ismi düşünüyorum bir sey bulamadım asabim bozuldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok basit bir isim canım herkeste var nerdeyseKonuyu okudum okuyali T ile baslayan kadin ismi düşünüyorum bir sey bulamadım asabim bozuldu
T gelmeden öncede sevmiyordum ben eşimin ailesini t geldi yine sevmiyorum hiçbirini. Bana eltimi övmelerinden nefret ettimSiz t ye gicik olmussunuz onu sevenlerede gicik olmusunuz
Afedersiniz ama manyak mı bu adam?Annesine gitmeyip kime gidecekmiş?Kendisi bile bu yaşta anasının kucağına hoplayarak gider.Burda tabiki sizin hiç suçunuz yok.Oğlum benim kucağıma geliyor mesela, kayınbabam diyor ki niye sana geliyor niye senin yüzüne bakıyor,burda benim ne hatam var benim oğlum tabiki bana gelcek
İlk aklıma Tülay geldi sonra Tülin Tuba Tomris Takine de olabilir yani Sakinenin diğer versiyonuKonuyu okudum okuyali T ile baslayan kadin ismi düşünüyorum bir sey bulamadım asabim bozuldu
Oğlumu resmen benden kiskaniyorAfedersiniz ama manyak mı bu adam?Annesine gitmeyip kime gidecekmiş?Kendisi bile bu yaşta anasının kucağına hoplayarak gider.Burda tabiki sizin hiç suçunuz yok.
Allah Allah yaa, kayınpederin böylesini ilk kez duyuyorum.Hadi kv desen anlayacağım ama ne bileyim kpler biraz daha merhametli olur geline diye biliyorumOğlumu resmen benden kiskaniyor
Evet haklısınız saçlarım bile dökülmeye başladı stresten,eskiden daha gürdü saçlarım. Ama eltimi sürekli bana övmesinler artık ya di mi ama benimki de kafa.Şu insanları anlamak da zor tanımak da...
Eltiniz yolunu bulmuş amiyane tabirle yalakalık yapıyor. Esinizin ailesi de karşılaştırma yaparak sizden daha fazla istifade etmek istiyor,esinize gelince lafını açınca tartışmayin. Sakince her insan farklı huya sahip bende boyleyim diyip cikin isin icinden sonuçta yaptığınız fedakarlıkları siz biliyorsunuz ve görmek isteyen görür. Onun icin yıpratmayin kendinizi. Bence tabi...
Kayınbabamda merhamet denen birşey olsa 3 sene boyunca beni ağlatmazdı evimin huzurunu bozdu kocam benden soğudu, oğlumu benden kıskanmazdi. Kaynanam da görümcemde öyle,oğluma karşı hayatlarında hiç çocuk görmemiş gibi davranıyorlarAllah Allah yaa, kayınpederin böylesini ilk kez duyuyorum.Hadi kv desen anlayacağım ama ne bileyim kpler biraz daha merhametli olur geline diye biliyorum
Sizin bu konuda hassas olduğunuzu anlasınlar hemen üstünüze üstünüze gelirler sakın ola ki rahatsız olduğunuzu belli etmeyin.Zaafınızı bilmesinler.Baktınız kv oturmuş gelini size övüyor numaradan telefonunuz çalıyormuş gibi zil sesini açın hiç dinlemeden öbür odaya geçin kahkaha atarak konuşun.O da '' aaa ben duvara mı konuştum beni takmadı'' desin. Odaya döndünüz Yine yaptı diyelim ''aaa anne fırını kapatmayı unuttum vs diyin odadan çıkın. Hiç övmesine fırsat vermeyin öylece ortada mal gibi kalsınEvet haklısınız saçlarım bile dökülmeye başladı stresten,eskiden daha gürdü saçlarım. Ama eltimi sürekli bana övmesinler artık ya di mi ama benimki de kafa.
Evet haklısınız saçlarım bile dökülmeye başladı stresten,eskiden daha gürdü saçlarım. Ama eltimi sürekli bana övmesinler artık ya di mi ama benimki de kafa.
Evet iyi fikir canım ama devamlı da kaçamam ki ne zaman konuşcağı belli olmuyor. Allah bozmasın diyom falanSizin bu konuda hassas olduğunuzu anlasınlar hemen üstünüze üstünüze gelirler sakın ola ki rahatsız olduğunuzu belli etmeyin.Zaafınızı bilmesinler.Baktınız kv oturmuş gelini size övüyor numaradan telefonunuz çalıyormuş gibi zil sesini açın hiç dinlemeden öbür odaya geçin kahkaha atarak konuşun.O da '' aaa ben duvara mı konuştum beni takmadı'' desin. Odaya döndünüz Yine yaptı diyelim ''aaa anne fırını kapatmayı unuttum vs diyin odadan çıkın. Hiç övmesine fırsat vermeyin öylece ortada mal gibi kalsın
Evet en iyisi onlar hayatımda yokmuş gibi takmamak. Umarım bunu başarırımİşte siz o noktaya takilmayin artik övmek kelimesini dagarciginizdan silin,ovenler sizin bam telinizi bulmuşlar basıp duruyorlar.Ne gerek? Özellikle kimseyle tartışma ortamina girmeyin esinizle hele hiç..
Evet hatırladim canim.Ikimizinde eltileri aynı hemen hemenGeçen ben de eltim ile ilgili konu açtım hatta son dakikalarda siz de yazmıştınız bemim de eltim sizinki gibi. Ben geldim siz gitmişsiniz yazmıştınız.Hatırladınız mı?
Ama napim sinirlenmiyim diyorum bir yerde patliyorum içime atiyorumBen T değilim, ben X im... T ben olamaz, ben T olamam de... gül geç... sen tavırlarına sinirlenip kavga ederek onların amaçlarına hizmet ediyorsun
Eltilerle uğraşmak çok zor isteGeçen ben de eltim ile ilgili konu açtım hatta son dakikalarda siz de yazmıştınız bemim de eltim sizinki gibi. Ben geldim siz gitmişsiniz yazmıştınız.Hatırladınız mı?
Benim eltim kv lerin safında yer alıyor.Önce bana çok iyiydi ne zaman kv lerle aram açıldı o da sebepsiz yere benle iletişimi kopardı.Yoksa ondan hiç incinmemiştim severim deEltilerle uğraşmak çok zor iste
Sizin eltiniz daha iyiymiş o zaman,sizin sevginizi kazanmış.Ama eltim benden 3 yaş küçük oldugu halde bana neler çektirdi o yüzden hiç sevmem onu.Bir ara kocasıyla kavgasını anlatıp dertleşmisti benle sonra kocası ile iyi olunca yine bana soğuk durdu,bir daha da benle dertleşmedi,şimdi görümcemle çok samimi,benim ağzımdan laf alıp görümceme dicek aklınca ama yemezlerBenim eltim kv lerin safında yer alıyor.Önce bana çok iyiydi ne zaman kv lerle aram açıldı o da sebepsiz yere benle iletişimi kopardı.Yoksa ondan hiç incinmemiştim severim de