Eşim çalış diye baskı yapıyor napmam lazım

23 yaşında evli olmanın neresi vahim ?gayet yetişkin oluyorsunuz abartmayın isterseniz .Sitedeki çoğu kişi 20 li yaşların başında evlenip başkalarına sallıyor komik oluyor.
Ergenliğin 25 yaşında tamamlandığı ve bundan evvel beynin gelişimini henüz tamamlamadığı artık bilimsel olarak kanıtlı. Eş adayınla 25 yaşından evvel tanışabilirsiniz, istersen 18 yaşında tanış ama nikah kıyman en azından 25'i bulmalı diye düşünüyorum. Çevremde de hiç istisna görmedim, zaten istatistiklere göre de boşanma oranlarının en yüksek olduğu evlilikler 25 altı yapılan evlilikler. İnanmıyorsanız araştırın ve kendi gözlerinizle görün. Ben değil bilim söylüyor bunu. 23 yaşında sen işini gücünü ne derece hallettin de evlilik sorumluluğu alıyorsun. Konu sahibinin bir işi bile yok

Öncelikle herkese merhabalar ben 23 yaşındayım evliyim çocuğumuz yok eşim benden yaşça büyük 46 yaşında güzel bı evliliğimiz vardı . Taksi şoförü kendi aracı küçük bı şehirde yaşıyoruz zaten ev kiramiz 8 bin . Neyse arkadaşlar son zamanlarda bana sürekli çalış diye baskı yapıyor . Git çaycılık yap garsonluk yap diye üstüme geliyor . Ben tabikide çalışmaktan gocunan utanan bı insan asla olmadım kasiyerlik garsonluk yaptım ( evlenmeden önce ) ama şuan aramızda yaş farkı olduğu için açık ve net belki tepki cekicem ama çalışmaya sıcak bakmıyorum . Tabikide yaş farkını bilerek ve severek evlendim ama çevrem akrabalarım kaç yaşında adamla evlendi hala garsonluk yapıyor demesinler istiyorum . Anlatabildimmi bilmiyorum ama . Yani aslında baktığımda çok harcaması olan bı kadın değilim . Sizce ne yapmam lazım belki benden yaşı büyükler vardır bana bı akıl verirseniz çok sevinirim iyi günler diliyorum hepinize
Siz bu 46 yaşında ki adam ile nasıl evlendiniz?
Babanız hayatta değilmiş. Anneniz de belli ki size annelik yapmamış. Başınıza bir şey mi geldi de bu adamı kabul ettiniz. Çok mu bakimli, yakışıklı ne bileyim nasıl 23 yaşında gencecik bir kız 46 yaşında bakımsız, çirkin birisi ile evlenebilir. Aklım almiyor. Zengin koca bulup ömür boyu yan gelip yatmak isteyen genç kızları bir nebze anlayabilirim dertleri para. Ama siz de belli ki para da yok.
Yanlış bir evlilik yapmışsınız. Çok üzgünüm sizin için. Aklı başında bir karar verememissiniz diye düşünüyorum. Umarım bir şeylerin farkına varıp artık kendinizin için bir şeyler yaparsiniz.
Adamdan ayrilmayacaksaniz muhakkak sigortalı bir işe girin veya sigortanızı adama yaptirtin. Kendinizi ezdirmeyin hem genç kadın alacak koynuna hem de çalıştırıp parasını yiyecek ş....

Ergenliğin 25 yaşında tamamlandığı ve beynin gelişimini tamamlamadığı artık bilimsel olarak kanıtlı. Eş adayınla 25 yaşından evvel tanışabilirsiniz, istersen 18 yaşında tanış ama nikah kıyman en azından 25'i bulmalı diye düşünüyorum. Çevremde de hiç istisna görmedim, zaten istatistiklere göre de boşanma oranlarının en yüksek olduğu evlilikler 24 ve altı yapılan evlilikler. İnanmıyorsanız araştırın ve kendi gözlerinizle görün. Ben değil bilim söylüyor bunu. 23 yaşında sen işini gücünü ne derece hallettin de evlilik sorumluluğu alıyorsun. Konu sahibinin bir işi bile yok
Size hak veriyorum o yaşlarda evlilik olmasa daha iyi ama ''vahim'' denecek kötü bir durum olduğuna katılmıyorum kesinlikle.Sıradan bir insan zaten 22 yaşında mezun oluyor üniversitede sevgili olduğu birisi ise mezun olduktan sonra çat diye evlenebilir tercih meselesi yani .
Ayrıca boşanma da şans işi bir yerde 35 lere kadar evlenmeyip 2 sene içerisinde de boşanabilirsiniz.Herkesin şartları ve karşısına çıkan insan aynı değil.Ben kendim de bu yaşlarda evlenmem hayatımın tadını çıkarıyorum ama evlenene tü kaka demiyorum çok üstten konuşuyorsunuz.

Adamın 46 yaşında olmasına mı yoksa o yaşta daha eşinin garsonluktan alacağı paraya muhtaç olacak kadar sümsük olmasına mı yanayım bilemedim

Yani aslında hepimiz bi tepki verdik ama konu sahibi mutlu ve ilişkisi gayet iyi . Tek sorun yaşlı adam alıp bide çalışacak mı ? Etraftan korkuyor

Acaba bunca zaman yaşlıyı zengin die mi aldı sanıyorlardı ki ?
Ben zengin diye evlenmedim ki zaten taksicinin zengin olmadığını herkes bilir . Yani sitede bana esc muamelesi yaptılar ama ben en azından bana sahip çıkar gözüyle evlendim . Aile evinde istenmiyodum sevkatle yaklaşınca evet dedim

Öncelikle herkese merhabalar ben 23 yaşındayım evliyim çocuğumuz yok eşim benden yaşça büyük 46 yaşında güzel bı evliliğimiz vardı . Taksi şoförü kendi aracı küçük bı şehirde yaşıyoruz zaten ev kiramiz 8 bin . Neyse arkadaşlar son zamanlarda bana sürekli çalış diye baskı yapıyor . Git çaycılık yap garsonluk yap diye üstüme geliyor . Ben tabikide çalışmaktan gocunan utanan bı insan asla olmadım kasiyerlik garsonluk yaptım ( evlenmeden önce ) ama şuan aramızda yaş farkı olduğu için açık ve net belki tepki cekicem ama çalışmaya sıcak bakmıyorum . Tabikide yaş farkını bilerek ve severek evlendim ama çevrem akrabalarım kaç yaşında adamla evlendi hala garsonluk yapıyor demesinler istiyorum . Anlatabildimmi bilmiyorum ama . Yani aslında baktığımda çok harcaması olan bı kadın değilim . Sizce ne yapmam lazım belki benden yaşı büyükler vardır bana bı akıl verirseniz çok sevinirim iyi günler diliyorum hepinize
Bu ne saçma iştir arkadaş? 43 yaşında adam zengin de değil ne cezbetti koşa koşa evlendin, hadi evlendin bu adamla evlenmek ile çalışmanın bağlantısını ne alaka
Senin "neden sonuçlar" toplumun geneline hitap etmiyor gibi

O zaman kendi kirasını masrafını kendi ödeyecek. Ayrıca eşini şu an seviyor niye boşansın.
Ya bakın şuan herkesin dediği gibi ayrılsam tek başına bı hayat kurmak asgarî ücretle mümkün mu ? Gidebilcegim bı aile evi yok . Mecbur ev tutmak zorunda kalicam kiralari az çok hepimiz biliyoruz

Özür dilerim ama annen kocasız duramıyor muydu? Ev bark varken, 9 yaşında el kadar kız çocuğu varken koştura koştura evlenmek zorunda mıydı? Benim annem de iki kez evlendi ama evlendiği adama hala baba derim, öz babamdan daha çok babadır. Öyle kendi evinde kendi evladına huzur vermeyen adamla evli kalma inadını da anlamadım.
Sende cahilsin, önüne gelen iki güzel söz eden adama kanmışsın. Çocuksun daha, üzüldüm durumuna.
Gir çalış kızım, yaşın genç hayat yeni başlıyor. Bırak şu kart herifi de

kaç yaşında adamla evlendi hala garsonluk yapıyor demesinler istiyorum
Koskoca müteahhitle evlendi hala garsonluk yapıyor deseler anlarım ama sen zaten taksi şoförüyle evlenmişsin. Yaş faktörünün durumunla alakası yok ki

Sapyo sanki çalış diyen koca paranın nereye gittigini sormayacak :KK70:
Öyle bir yazmış ki Murat Başaran sanki.
benim eşim sormaz maaşımı. Sen bana harçlık vermek zorundasın diyorum. Bak ben senden harçlık almıyorum kendi harçlığımı kendim çıkarıyorum diyorum, hesabını soramıyor. Kardeşlerime yolluyorum ve birikim yapıyorum maaşımla. Slk gibi tüm gün ev mi temizliyim.

Bende böyle düşünüyorum ama malesef arkamda ailem yok . Babamı küçük yaşta kaybettim annem ikinci evliliğini yaptı üvey babamla evde kedi köpek gibiydik
Yahu yazmiyim diyorum ama duramıyorum bizde babasız büyüdük yeri geldi açta kaldık çok zor yıllar geçirdik çocuk yaşta çalışmaya başladık gidipte babamız yaşındaki adamlara yapismadik.insan evlenirde kendi dengi biriyle evlenir ben bu yaşta gidipte kendimden 23 yaş büyük biriyle kocasız kalsam gene evlenmem yazık günah değil mi gençliğine bu günler birdaha geri gelmez çok pişman olacaksın.

Yahu yazmiyim diyorum ama duramıyorum bizde babasız büyüdük yeri geldi açta kaldık çok zor yıllar geçirdik çocuk yaşta çalışmaya başladık gidipte babamız yaşındaki adamlara yapismadik.insan evlenirde kendi dengi biriyle evlenir ben bu yaşta gidipte kendimden 23 yaş büyük biriyle kocasız kalsam gene evlenmem yazık günah değil mi gençliğine bu günler birdaha geri gelmez çok pişman olacaksın.
Mevzu babasız kalmak değil üvey babamın beni evden yollamak istemesi , evde bana huzur vermemesi ve annemin kocasının yanında durması

X