"Eşiyle daha 17 yaşındayken zorla evlendirilmiş sinir krizleri geçirmiş.boşanmak istemiş ama büyükler baskı yapmışlar."
Işık hızı aşılabilir, bütün fizik kanunları değişebilir hatta 2+2'nin 5 ettiği paralel evrenler bile bulunabilir ama değişmeyen tek bir kavram kalır kainatta. "Eşimle aile baskısıyla zorla evlendirildim, çocuklar için katlanıyorum, yataklarımız ayrı asla birlikte olmuyoruz, büyükler baskı yapıyor"
Arkadaş yıllar geçti, ben çocukken bile çapkın eniştem kafaladığı kadınlara bu yalanları sıkıyordu. Geldim 46 yaşına hala erkekler bu numarayı kullanıyor ve işe de yarıyor. Size net birşey söyliycem. Bir kadın kocasını bir kez uyarmalı ikincide harekete geçmeli. İki senedir boşanıcam da boşanıcam derseniz adamın umrunda bile olmazsınız. Size boşanın boşanmayın demiyorum bana düşmez ama çok bağırdı ve çocuğum 4 aylıktı mecbur verdim paramı diyorsunuz. Toplu parayı bir kez kaptırınca ondan sonra gelen paralara aslan kaplan gibi el koysaydınız. Ailelerinizi devreye soksaydınız yardım edin para kaptırıp duruyor, çocuklarımın rızkını sağa sola saçıyor diye. Aman ağzımızın tadı kaçmasın Ali Rıza Bey.
Düşe kalka giden evlilikte hadi ilk çocuk neyse ikinci hatta üçüncü çocuk? Başkalarına yem olmaymış! Yani önce ben buldum niye başkasına kaptırayım. Çocuklu evlilik niye olmasın gayet normal bana göre ama 3 çocuklu evli kadınla evlilik düşünen adam adam değildir ona göre. Yemin ederim niyetini açıkça belirten, ben eğlence heyecan arıyorum işine gelirse takılalım sonra herkes yoluna diyen erkeklere daha saygı duyuyorum. Niyet belli kandırmaca yok. Cismini sıfatını görmediğiniz, internette size olta sallayan bir adama nasıl her şeyinizi anlatırsınız? Evli -hatta bence çocukları da olan- adam karısından boşanacak yine evli hatta üç çocuğu olan kadını kocasından boşatıp onunla ikinci evliliği düşünecek. Büyük konuşmak istemiyorum hem kendim için hem de iki kızım için. Ben her zaman dürüst olunması taraftarıyım. Bir gün başkasına hisler duyarsam eşime bunu yapamam ayrılalım derim.
Kardeşim sakın ola fotoğraf, banka bilgisi hatta çoluk çocuğunuzla bile ilgili bilgi falan vermeyin göndermeyin böyle yaratıklara.