Eşim çalış diye baskı yapıyor napmam lazım

Biraz daha ayrıntı versene, geçmedi bu konu bana, nasıl tanıştınız mesela, adamın çocuğu var mı? Baban yaşındaki adamı nerde gördün tanıştın sevdin de evlendin?
Nasıl olacak muhtemelen zenginim diye gözünü boyadı çocugu da varsa baktıracak işte.
Bu kız da fakir bir aileden gelme oldugu için yoksa niye babası yasındaki adamın koynuna girsin.
Aman umarım gerçek degildir.

Akrabalariniz zaten konusacagi kadar konusuyordur kimse sirf evde oturabiliyorsunuz diye babaniz yasindaki taksiciyle evlenmenize oh rahat etti demiyordur. O kadar yaş farkina zengin bile değil ne alaka evlendiniz?
Calismayan bir cok kadin var ve bunca yaş farki olmuyor.
Konu gercek degildir umarim ya
Bence gerçek değil yaa, niyeyse gözümde, gelen yorumları okuyup gülen bir tip canlandı. 23 yaşında, 2000 lerde doğmuş bir genç kızın bu vizyona sahip olmasını aklım almıyor.

Nasıl olacak muhtemelen zenginim diye gözünü boyadı çocugu da varsa baktıracak işte.
Bu kız da fakir bir aileden gelme oldugu için yoksa niye babası yasındaki adamın koynuna girsin.
Aman umarım gerçek degildir.
Bu kadar ağır konuşmayın bence kimsenin ne olacağı belli olmuyor hayatta

Soruyu açtığıma pisman ettiler sagolsunlar
Ya o kadar linclemisiniz ki kızı. Bazen salt kötü oluyoruz hayatının seyrini bilmeden. Esin neden calismani istiyor? Evi gecindiremiyor mu şu an? Borcunuz mu var
Teşekkürler öncellikle evet aşırı bı lince uğradım sanki yuva yıktım nikahla evlendim evet belki yaş farkı var ama cahillik işte . Evi gecindiriyor ama neden çalış diyo bilmiyorum

Keşke tek pişmanlığın bu olmasa. Bak senin 40 yaşına ermene 17 sene var, 17 sene sonra yaşlı kocan 63 yaşında bi dede olacak fakir bi dede. Sen gezmek tozmak eğlenmek isteyeceksin onun ne vakti ne parası ne de hali olacak. Saçımı başımı yolucam. Kendin için bi iyilik yap spiral taktır lütfen.

Ya herkesin bakış açısı farklıdır ama genel. Olarak çalışmak istemeyip rahat bir hayatın olsun işte bilirsin arkadadim 42 yaşında bir mütahit ile evlendi işden çıkardı eşi laf söz olmasın büyük adamdır karısına bakamıyor demesinler diye sendede bunun tersi gibi durum olmuş ama arkadasimada çok üzülmüştüm seviyorum diyor ama o kadar yaş farkı bana doğru gelmiyor

Öncelikle herkese merhabalar ben 23 yaşındayım evliyim çocuğumuz yok eşim benden yaşça büyük 46 yaşında güzel bı evliliğimiz vardı . Taksi şoförü kendi aracı küçük bı şehirde yaşıyoruz zaten ev kiramiz 8 bin . Neyse arkadaşlar son zamanlarda bana sürekli çalış diye baskı yapıyor . Git çaycılık yap garsonluk yap diye üstüme geliyor . Ben tabikide çalışmaktan gocunan utanan bı insan asla olmadım kasiyerlik garsonluk yaptım ( evlenmeden önce ) ama şuan aramızda yaş farkı olduğu için açık ve net belki tepki cekicem ama çalışmaya sıcak bakmıyorum . Tabikide yaş farkını bilerek ve severek evlendim ama çevrem akrabalarım kaç yaşında adamla evlendi hala garsonluk yapıyor demesinler istiyorum . Anlatabildimmi bilmiyorum ama . Yani aslında baktığımda çok harcaması olan bı kadın değilim . Sizce ne yapmam lazım belki benden yaşı büyükler vardır bana bı akıl verirseniz çok sevinirim iyi günler diliyorum hepinize
sen bilirsin istersen çalışma ama çalışırsan sakın 1 kuruş koklatma eşine. Kendine bilezik al, borsada sürekli artan hisselere koy, kendine biirikim yap. Çalışmazsan sürekli kocana hizmet etmiş oluyorsun güzel yemekler temiz ev... Ama bir karşılığı olmuyor kenara fazla bir şey koyacak kadar para vermiyor kocalar. Çalışırsan kendine yatırım yaparsın. Kocanın da senden fazla beklentisi olmaz ikiniz de çalışıyorsunuz sonuçta. Eğer yine yemek temizlik beklerse (yaşlı erkekler eski kafalı oluyor), ben senden harçlık almıyorum ki kendi masrafımı kendim karşılıyorum, ev işlerini beraber yapmak zorundayız dersin. Kirayı faturayı marketi o ödemeye devam etsin sen de tüm maaşını biriktirmeye çalış.

Ya herkesin bakış açısı farklıdır ama genel. Olarak çalışmak istemeyip rahat bir hayatın olsun işte bilirsin arkadadim 42 yaşında bir mütahit ile evlendi işden çıkardı eşi laf söz olmasın büyük adamdır karısına bakamıyor demesinler diye sendede bunun tersi gibi durum olmuş ama arkadasimada çok üzülmüştüm seviyorum diyor ama o kadar yaş farkı bana doğru gelmiyor
Valla arkadasınız hele az daha olgunlaşsın herif de antropoza girsin görür o zaman seviyorum demeyi.
Az kıçları rahat etsin, çalışmasınlar diye babaları yaşındaki adamlara karılık yapıyorlar ama o dönem de hadi bilemedin 10 sene sürsün. sonra bu adamlar artık haliyle yaşlanıyor kendisi ise daha yeni 30'larında olacak işte o vakit görecekler seviyorum demeyi.

sen bilirsin istersen çalışma ama çalışırsan sakın 1 kuruş koklatma eşine. Kendine bilezik al, borsada sürekli artan hisselere koy, kendine biirikim yap. Çalışmazsan sürekli kocana hizmet etmiş oluyorsun güzel yemekler temiz ev... Ama bir karşılığı olmuyor kenara fazla bir şey koyacak kadar para vermiyor kocalar. Çalışırsan kendine yatırım yaparsın. Kocanın da senden fazla beklentisi olmaz ikiniz de çalışıyorsunuz sonuçta. Eğer yine yemek temizlik beklerse (yaşlı erkekler eski kafalı oluyor), ben senden harçlık almıyorum ki kendi masrafımı kendim karşılıyorum, ev işlerini beraber yapmak zorundayız dersin. Kirayı faturayı marketi o ödemeye devam etsin sen de tüm maaşını biriktirmeye çalış.
Peki diyelim ki calıstı biriktirdi ne olucak o birikim?

Bu kadar ağır konuşmayın bence kimsenin ne olacağı belli olmuyor hayatta
Kimsenin ne olacağı belli olmuyor o konuda haklısınız. Ama bazı insanların başına belli senaryolar asla gelmiyor, hayatta değer verdikleri şeyler farklı olduğu için.
Mesela 23 yaşında evde oturmak hayaliyle babası yaşında adamlarla evlenmiyorlar.
Kendilerini geliştirmeye, kendi ayakları üzerinde durmaya çalışıyorlar.

Kimsenin ne olacağı belli olmuyor o konuda haklısınız. Ama bazı insanların başına belli senaryolar asla gelmiyor, hayatta değer verdikleri şeyler farklı olduğu için.
Mesela 23 yaşında evde oturmak hayaliyle babası yaşında adamlarla evlenmiyorlar.
Kendilerini geliştirmeye, kendi ayakları üzerinde durmaya çalışıyorlar.
Tamam ama bı insanın üstüne bu kadarda gelinmez ki yorumlarda kimseye kötü bişi demedim ki

Valla arkadasınız hele az daha olgunlaşsın herif de antropoza girsin görür o zaman seviyorum demeyi.
Az kıçları rahat etsin, çalışmasınlar diye babaları yaşındaki adamlara karılık yapıyorlar ama o dönem de hadi bilemedin 10 sene sürsün. sonra bu adamlar artık haliyle yaşlanıyor kendisi ise daha yeni 30'larında olacak işte o vakit görecekler seviyorum demeyi.
Ya seviyorum diyor ama ben inanmıyorum zengin diye aldı bence tabi bu başlığı açan kisinin eşi zengin değil hiç anlayamıyorum büyük konuşmak istemem ama hem fakir hem. Yaşı büyük hem düşünceleri sığ zor yani

Tamam ama bı insanın üstüne bu kadarda gelinmez ki yorumlarda kimseye kötü bişi demedim ki
Kocandan daha az üstüne geliyorlar :)
Neyse gerçekten 23 yasında olup babası yasındaki adama hele ki bir de çocugu varsa ki bence var Türkiye'de o yaşa kadar bekar kalmaz bu zihniyetteki adamlar sana şimdiden geçmiş olsun.
Bana bakar, çalışmam rahat ederim diye düşünürken adam sana iş teklifi sunmuş artık seç beğen al.

X