Eşim çalış diye baskı yapıyor napmam lazım

Tamam ama bı insanın üstüne bu kadarda gelinmez ki yorumlarda kimseye kötü bişi demedim ki
Kimse üstüne gelmiyor aslında, bunlar gerçekler. Çalış sigortan olsun, bir yandan okul oku, kendine bir şey kat, kpss ara elemanlar için daha avantajlı, onu dene, evde yatmanın kimseye faydası yok, sosyalleşirsin, arkadaşların olur, neden bu açıdan bakmıyorsun ki?

Aaaaa senin kadar kızı olacak adamla evlen, ve adam sana çalış diyecek öyle mi.
Ve bu adamın anladığım kadarıyla götünde donu yok evi kira, kendisi taksici.

Kızım aklın varsa bu adamı boşarsın.

23 yaşımdasın hata yaptın de cocuk olmadan baba evine dön.

Bu adam resmen gelecek garantisi görüyor seni…

Aaaaa senin kadar kızı olacak adamla evlen, ve adam sana çalış diyecek öyle mi.
Ve bu adamın anladığım kadarıyla götünde donu yok evi kira, kendisi taksici.

Kızım aklın varsa bu adamı boşarsın.

23 yaşımdasın hata yaptın de cocuk olmadan baba evine dön.

Bu adam resmen gelecek garantisi görüyor seni…
Bende böyle düşünüyorum ama malesef arkamda ailem yok . Babamı küçük yaşta kaybettim annem ikinci evliliğini yaptı üvey babamla evde kedi köpek gibiydik

Öncelikle herkese merhabalar ben 23 yaşındayım evliyim çocuğumuz yok eşim benden yaşça büyük 46 yaşında güzel bı evliliğimiz vardı . Taksi şoförü kendi aracı küçük bı şehirde yaşıyoruz zaten ev kiramiz 8 bin . Neyse arkadaşlar son zamanlarda bana sürekli çalış diye baskı yapıyor . Git çaycılık yap garsonluk yap diye üstüme geliyor . Ben tabikide çalışmaktan gocunan utanan bı insan asla olmadım kasiyerlik garsonluk yaptım ( evlenmeden önce ) ama şuan aramızda yaş farkı olduğu için açık ve net belki tepki cekicem ama çalışmaya sıcak bakmıyorum . Tabikide yaş farkını bilerek ve severek evlendim ama çevrem akrabalarım kaç yaşında adamla evlendi hala garsonluk yapıyor demesinler istiyorum . Anlatabildimmi bilmiyorum ama . Yani aslında baktığımda çok harcaması olan bı kadın değilim . Sizce ne yapmam lazım belki benden yaşı büyükler vardır bana bı akıl verirseniz çok sevinirim iyi günler diliyorum hepinize
Sana verecek aklım yok 🤔

Öncelikle herkese merhabalar ben 23 yaşındayım evliyim çocuğumuz yok eşim benden yaşça büyük 46 yaşında güzel bı evliliğimiz vardı . Taksi şoförü kendi aracı küçük bı şehirde yaşıyoruz zaten ev kiramiz 8 bin . Neyse arkadaşlar son zamanlarda bana sürekli çalış diye baskı yapıyor . Git çaycılık yap garsonluk yap diye üstüme geliyor . Ben tabikide çalışmaktan gocunan utanan bı insan asla olmadım kasiyerlik garsonluk yaptım ( evlenmeden önce ) ama şuan aramızda yaş farkı olduğu için açık ve net belki tepki cekicem ama çalışmaya sıcak bakmıyorum . Tabikide yaş farkını bilerek ve severek evlendim ama çevrem akrabalarım kaç yaşında adamla evlendi hala garsonluk yapıyor demesinler istiyorum . Anlatabildimmi bilmiyorum ama . Yani aslında baktığımda çok harcaması olan bı kadın değilim . Sizce ne yapmam lazım belki benden yaşı büyükler vardır bana bı akıl verirseniz çok sevinirim iyi günler diliyorum hepinize
Çevren bu kaç yaşındaki adamla evlenirken sebi niye uyarmadi ? 46 yaşındaki kart zamparanin neyinden etkilendin ?

Bende böyle düşünüyorum ama malesef arkamda ailem yok . Babamı küçük yaşta kaybettim annem ikinci evliliğini yaptı üvey babamla evde kedi köpek gibiydik
Kendine çıkar bi yol bul. Kocam terbiyesiz…
Adam senin gibisini rüyasında görecekken karısı olmuşsun.
Senin paranı elinden alır bu adam.

Anlatamadın 😅 bunun tarifesi nasıl oluyor eş ile arada ki yaş farkı 0-5 ise ikisi de çalışmalı,5-10 ise kadın çalışmamalı 15-30 ise ikisi de çalışmamalı 😀

sen bilirsin istersen çalışma ama çalışırsan sakın 1 kuruş koklatma eşine. Kendine bilezik al, borsada sürekli artan hisselere koy, kendine biirikim yap. Çalışmazsan sürekli kocana hizmet etmiş oluyorsun güzel yemekler temiz ev... Ama bir karşılığı olmuyor kenara fazla bir şey koyacak kadar para vermiyor kocalar. Çalışırsan kendine yatırım yaparsın. Kocanın da senden fazla beklentisi olmaz ikiniz de çalışıyorsunuz sonuçta. Eğer yine yemek temizlik beklerse (yaşlı erkekler eski kafalı oluyor), ben senden harçlık almıyorum ki kendi masrafımı kendim karşılıyorum, ev işlerini beraber yapmak zorundayız dersin. Kirayı faturayı marketi o ödemeye devam etsin sen de tüm maaşını biriktirmeye çalış.
O adam bunları yapmaz , babası yaşında adam derdi iliğine kadar sömürmek, aklı varsa korunur ve hamile kalmaz ve acilen bu fosili boşar...

Hiç biri bahane degil.
Sana göre epeyi yaşlı olan bir adamla sevişiyorsun.
Bakacak sandın ama bak bakmıyor.
Çocugu da var bunun imkansız daha önce evlenmemiş olması.
Sen de kandın bu adama.
Yol yakınden boşa bu pisliği yolunu çiz.
23 yaşındasın ille birilerinin arkanda olmasına gerek yok.

Çalışmak istememen anlaşılır ama
Evlenırken sorun etmedıgın adamın yaşı için çalışmayı sorun etmen anlaşılır değil .
Yasınız küçükmüş çalışın nolacak ki yani çevre adamla evliliği kaldırdı da sizin calısmanızımı çok görecek ki bence umrunuzda olmamalı .

Ben olsam bu eşşek adamla her gece koyun koyuna yatmaktansa ( resmen eziyet, iğrenç )evden kaçar, iş bulur boşardım bu pis , yaşlı herifi , sakın hamile kalma , ay kaç kurtul biran önce, akıllı ol...

Zaten bir gün çalışman gerekecek, adam yaşlanıp elden ayaktan düşünce ne yapacaksın zengin falan da değil , hem bakımını yaparsın hem adama para kazanırsın, yaş ilerleyince hiç iş tecrübesi olmayan birinin iş bulması daha da zor, çalış paranı kazan sonra da boşan, 23 yaş ne biliyor musun her şeyin en başı

Peki diyelim ki calıstı biriktirdi ne olucak o birikim?
Ben olsam borsada temmettü hisselerinde tutardım. 1 milyona yaklaşınca annemin üzerine bir tarla alırdım. Adamdan ayrılırsam bölüşülmez ve bir garantim olur diye. Annen zaten ne zaman istesen verir. Eşine de çok harcama yapıyomuş gibi davranırsın çok fazla birktirdiğini anlamasın. Tarla aldığını vs hiç söylemezsin zaten borsada duruyor dersin. Daha yalansız bir seçenek olarak bireysel emeklilik hesabı açıp oraya her ay yüklü miktar yatırılabilir. Tarla kadar karlı olmaz ama 50 yaşına kadar dokunulamadığı için, eşi o zmana ölmüş olur rahat rahat parasını yer %30 devlet katkısıyla.

Ben olsam borsada temmettü hisselerinde tutardım. 1 milyona yaklaşınca annemin üzerine bir tarla alırdım. Adamdan ayrılırsam bölüşülmez ve bir garantim olur diye. Annen zaten ne zaman istesen verir. Eşine de çok harcama yapıyomuş gibi davranırsın çok fazla birktirdiğini anlamasın. Tarla aldığını vs hiç söylemezsin zaten borsada duruyor dersin. Daha yalansız bir seçenek olarak bireysel emeklilik hesabı açıp oraya her ay yüklü miktar yatırılabilir. Tarla kadar karlı olmaz ama 50 yaşına kadar dokunulamadığı için, eşi o zmana ölmüş olur rahat rahat parasını yer %30 devlet katkısıyla.
<xnmmdndd
Ya roza seni çok üzerler.

E tüm bu teranenin yerine boşansa ve işe girip çalışşa

X