- 29 Temmuz 2015
- 56
- 12
- 46
-
- Konu Sahibi Kaderimbumu
14 Yıldır Evliyim. Eşim çok ilgisiz ve sinirli. benim idare etmelerimle bu vakte geldi. Anne Babasına düşkünlüğü ve asosyal oluşu bıktırdı. Hiçbir zaman değer Kıymet gördüğümü hissettirmedi. Hep eleştiri, agresiflik. İşe gitsin gelsin yatsın tv bilgisayarla vakit geçirsin.Ben laf etmezsem hiç sorunumuz yok. Ailesi dışında hiçkimseyle Görüşmek istemez. Arada zoraki dışarda yemek yada çocuklar istiyo diye alışveriş merkezine gideriz.
Artık yeter deyip yatakları ayırdım sonunda. Konuşma çabalarım yıllardır sonuç vermedi çünkü.
Bende sevgi kalmadı. O seviyorum diyo ama cinsellik dışında iyi davranmıyor Senelerdir. Evin ve çocukların bütün yükü Üzerimde. O kadar soğudumki dokunsun istemiyorum. O da artık düzeltmeye Çalışmaya gerek yok diyor direk boşanalım diyor. Psikolojisi bozulmuş cinsellik olmadığı için.
Şu an Yaşadığım ilde terör var. 2 de Çocuğum. Çalışıyorum maddi Açıdan sorun yaşamam. Ama işim Çok yoğun. Çocuklar mağdur olur. Eşim ben başımın çaresine bakarım diyo. Anne babası gelip benimle yaşarmış. Burda yaklaşık 2 sene daha kalmam gerekiyor. Sonrasında hala olmuyorsa boşanalım ama o zamana kadar bekleyelim diyorum kabul etmiyor.
Bu arada çocuklar okul çağında. Ama bu Şehirde evde yanlız kalamazlar. Akşamları geç çıkıyorum işten. Eşimle paslaşarak bir şekilde idare ediyoduk.
Eskisi gibi olmamı susmamı ve onu suçlamayı bırakmamı söylüyor. En sonunda dün tamam dedim istediğin cinsellikse kabul ben sabrederim ama duygu isteyince olmuyor dedim. Onu da kabul etmiyor sevgide olacakmış.
Geçen hafta ilk defa sen çok güçlüsün dedi bana. Bende sana sırtımı dayadım Haklısın dedi. Ilk defa kabul etti. Ama o kadar. Sonrası yine aynı adam..
Ne yapacağımı şaşırdım..
Annem çalışıyor. İşini bırakmaz. Başka da kimse yok gelebilecek14 yıllık evlisiniz azda değil, eşin hiç düzelmemiş ve düzelmezde senin ailen nerde onlar gelemezler mi yanına?
Çocuklar şu an babaanne ve anneanne yanında dönüşümlü bakıyolar. Okullar açıldığında gelecekler. Akşam geç çıkıyorum işten. Hafta sonu da mesaim var. Idare etmem çok zor. Ayrıca eşim ayrı ile tayin istemeyi düşünüyor boşanınca. Aynı ilde olmaya dayanamazmışsenin tüm çabana rağmen hala boşanmak istiyorsa bence artık üsteleme..bitmiş artık bu evlilik...
sakın ailesinin yanınızda kalmasını kabul etme..
okullar açılıyor zaten..bir şekilde idare edersin..
Eşim hiç kimseyle Görüşmek istemediği için komşu muhabbetim malesef yok. Bide sürekli işte olunca fırsatta yok aslında. Annem Çalışıyor. Işini bırakıp gelmez. Okul tam gün. Akşamları kim kabul eder bilmiyorumNeden onun ailesi geliyor? Kendi aileni çağırabilirsiniz. Bizde terör bölgesindeyiz anlıyorum, hangi kurumda çalışıyorsun bazı devlet dairelerinde kreş imkanı oluyor sizde var mı bilmiyorum. lojmanda çocuk bakan ablalar vardı, sizde güvenebileceğiniz uzun süredir tanıdığınız bir kişiye çocuklarınızı emanet edebilirsiniz.
Çocuklar şu an babaanne ve anneanne yanında dönüşümlü bakıyolar. Okullar açıldığında gelecekler. Akşam geç çıkıyorum işten. Hafta sonu da mesaim var. Idare etmem çok zor. Ayrıca eşim ayrı ile tayin istemeyi düşünüyor boşanınca. Aynı ilde olmaya dayanamazmış
Maalesef gelemezler. Annem çalışıyor. Başka da kimse yoksizin aileniz gelemezmi?
Eşim hiç kimseyle Görüşmek istemediği için komşu muhabbetim malesef yok. Bide sürekli işte olunca fırsatta yok aslında. Annem Çalışıyor. Işini bırakıp gelmez. Okul tam gün. Akşamları kim kabul eder bilmiyorum
Şu an mecburi Doğu görevindeyim. Yine aynı Doğu illerini tercih etmem gerekecek. Bi de buranın görev süresi daha az. Terör az olan illerin Süresi fazla. Bir an önce Batıya dönmem gerek ama şu an burayı bitirmem Şart.Eğer devlet memuruysanız bosanın ve esiniz degil siz tayin isteyin. Bosandım ve esim rahatsız ediyor diye teror olmayan ailenize yakın bir yere tayin isteyebilirseniz.
Kime sorsam idare et. Kalbini yumuşatacak sebepler ara diyorlar. Tek Taraflı olabilseydi bu kadar bunalmazdım zaten. Sıkıştım kaldımanladım, zor bir durum allah yardımcınız olsun. kendi fikriniz tabi ama ben gene de boşandığım eşimin ailesiyle kalmazdım. iş arkadaşlarınıza danışabilirsiniz.
Inşallah Çok teşekkür ederim. Ben giderim de çocuklarımı bu şartlar Altında nasıl Mağdur etmeden yaşatırım. Tek problemim iki senelik bu konugeç alınmış bir karar gibi görünüyor
geç ama yine zamansız olmuş
madem 2 sene aha muhtaçsın
o zaman ipler onun elinde
sonraında yeniden düşünürsün
herşeyi göze alıp giderim diyebiliyorsan orası apayrı tabiki
allah kolaylık versin