Eşim boşanmak istiyor

Allah yardımcınız olsun, ailem bilir şark görevini. Şırnak'ta terörist kurşunları arasında işe gidip gelmişlerdi. Canım benim, bakıcı tutamaz mısın? En iyi çözüm bakıcı tutmak ya da görevin bitene kadar eşinden boşanmamak.
Allah herkesin yardımcısı olsun. Okul tam gün akşamları ve hafta sonları için kim kabul eder bilmiyorum. Eşim kimseyle Görüşmek istemez komşu muhabbetim yok. Ben de görev bitene kadar dayan diyorum kabul etmiyor. Çocuklara hissettirmeden idare edebilsem iki sene. Başka bişey istemiyorum. Sonrasında bir gün beklemeye niyetim yok

boşanmadan aile terapisi alma imkanınız var mı? özellikle bulunduğunuz konum itibariyle soruyorum. eğer varsa faydasını göreceğinize inanıyorum. tabi klişe gelebilir ya da denenmiş de olabilir ama çocukları emanet edip tatile gidin lütfen. evet ayrılık dünyanın sonu değil ama rutine bindiğinden sıkıntı varmış gibi geliyor

boşanmadan aile terapisi alma imkanınız var mı? özellikle bulunduğunuz konum itibariyle soruyorum. eğer varsa faydasını göreceğinize inanıyorum. tabi klişe gelebilir ya da denenmiş de olabilir ama çocukları emanet edip tatile gidin lütfen. evet ayrılık dünyanın sonu değil ama rutine bindiğinden sıkıntı varmış gibi geliyor
Evlilik terapistini bende düşünüyorum. Bulunduğumuz ilde malesef yok. Şu an izne ikimizde ayrılamıyoruz. Izne gidebilirsek ilk iş bu olacak. Ama eşim faydası olmaz diyor.

terapiye gidin derim. kendinizi zorlamanın manası yok.14 sene evlilk. bi 2 sene daha idare edin. sonra duruma bakarsınız. belki terapiyle ehrşey düzelir belli mi olur

Allah herkesin yardımcısı olsun. Okul tam gün akşamları ve hafta sonları için kim kabul eder bilmiyorum. Eşim kimseyle Görüşmek istemez komşu muhabbetim yok. Ben de görev bitene kadar dayan diyorum kabul etmiyor. Çocuklara hissettirmeden idare edebilsem iki sene. Başka bişey istemiyorum. Sonrasında bir gün beklemeye niyetim yok
Eğer ekstra mesai ücretini öderseniz haftasonu da bir bakıcı bulabilirsiniz belki.. eşinizin sizi koyduğu şu durum hiç akla vicdana sığar mı... Hiç okuldan sonra bırakabileceğiniz bir kreş, bakımevi yok mu? Gerçi oralarda ne gezer..

Eğer ekstra mesai ücretini öderseniz haftasonu da bir bakıcı bulabilirsiniz belki.. eşinizin sizi koyduğu şu durum hiç akla vicdana sığar mı... Hiç okuldan sonra bırakabileceğiniz bir kreş, bakımevi yok mu? Gerçi oralarda ne gezer..
Eskiler hep söylemiş ev alma komşu al diye. Güvenebilceğim bir komşum olsun çok isterdim. Kreş ve bakımevleri haftaiçi gündüz Çalışıyor. Akşam ve hafta sonu çalışmıyor. Eşim galiba benim zor durumda kalmamı istiyor. Ya da Çaresiz olduğumu bildiği için bu kadar boşanmaya diretiyor. Nasıl olsa Göze alamaz diyor belkide

Eskiler hep söylemiş ev alma komşu al diye. Güvenebilceğim bir komşum olsun çok isterdim. Kreş ve bakımevleri haftaiçi gündüz Çalışıyor. Akşam ve hafta sonu çalışmıyor. Eşim galiba benim zor durumda kalmamı istiyor. Ya da Çaresiz olduğumu bildiği için bu kadar boşanmaya diretiyor. Nasıl olsa Göze alamaz diyor belkide
Haklısınız. Bakımevinin sahibiyle konuşsanız? ''Ben akşam ve haftasonları çalışıyorum, çocuklarımı bırakacak kimsem yok. Bakıcınıza ücretini ödesem, evime yollayamaz mısınız?'' diye sorsanız olmaz mı... Belki kabul ederler...

bahsettiğiniz erkek tipi genelleme yapmayi sevmem ama benim gördüğüm erkekler böyle çevremde duyduklarım da.ben de 3 yıllık evliyim bahsettiğimiz şey monoton sıradanlık.ve kadınlar bu durumu hiç sevmez
Kesinlikle sevilecek gibi de değil. Ve bir insan başta neyse öyle devam ediyor. Değişmesi mümkün değil. Çok geç oldu bunu anlamam üzgünüm geçen yıllarıma. Tek kazancım çocuklarım.

Haklısınız. Bakımevinin sahibiyle konuşsanız? ''Ben akşam ve haftasonları çalışıyorum, çocuklarımı bırakacak kimsem yok. Bakıcınıza ücretini ödesem, evime yollayamaz mısınız?'' diye sorsanız olmaz mı... Belki kabul ederler...
Çok teşekkür ederim. çok iyi fikir gerçekten. Bir araştırma yapayım sorayım çevreden tavsiye alayım önce. Mutlaka Güvenilir biri vardır. Allah'ım bir kapı açacak inşallah

Vay be adama bak. 14 yıl boyunca tüm işleri sizin sırtınıza yıkmış. Şimdi de "aynı şehirde olmaya dayanamam" ayağına, çocukların sorumluluğunu size yıkacak, kendisi keyfine bakacak. Bu nasıl bir sorumsuzluktur ki. Bence şu aşamada asla ve asla boşanmayın. Çocukları tek başına yapmadığınıza göre tüm sorumluluklarını da almak zorunda değilsiniz. Kusura bakmayın ama eşinize çok kızdım.

Çocuklar şu an babaanne ve anneanne yanında dönüşümlü bakıyolar. Okullar açıldığında gelecekler. Akşam geç çıkıyorum işten. Hafta sonu da mesaim var. Idare etmem çok zor. Ayrıca eşim ayrı ile tayin istemeyi düşünüyor boşanınca. Aynı ilde olmaya dayanamazmış

valla oturun konuşun etraflıca...karar sizin...

terapiye gidin derim. kendinizi zorlamanın manası yok.14 sene evlilk. bi 2 sene daha idare edin. sonra duruma bakarsınız. belki terapiyle ehrşey düzelir
Eşim işe yaramaz diyor ama ben denemekte kararlıyım. Ilerde içim rahat olsun istiyorum

ilk başlarda erkekler reddediyor.ama sonra tabi siizinde ısrarınızla paşa paşa gider. değişime siz bile şaşıracaksınız. bence mutlaka yardım alın.iyi gelecektir.

Çocuklar şu an babaanne ve anneanne yanında dönüşümlü bakıyolar. Okullar açıldığında gelecekler. Akşam geç çıkıyorum işten. Hafta sonu da mesaim var. Idare etmem çok zor. Ayrıca eşim ayrı ile tayin istemeyi düşünüyor boşanınca. Aynı ilde olmaya dayanamazmış
Saçmalığa bak, çocukların da sorumluluğunu 100% sana bırakıp, farklı bir şehirde özgür adam olarak takılacak. Neye dayanamıyormuş? Değişmeyi denemek yerine boşanmaya bu kadar kolay evet dediğine göre sevgi falan da yok ortada.
Siz Batı'ya tayin isteyin; o çocuklara nafaka versin. Sonra da hangi ilde kimle istiyorsa takılsın.

Anasıyla babasını da sizden haber taşıyacak bekçi yapıyor galiba. O kadar kafası basıyorsa çocukları okuldan alacak, siz gelene kadar ilgilenecek bir bakıcı tutsun.

Vay be adama bak. 14 yıl boyunca tüm işleri sizin sırtınıza yıkmış. Şimdi de "aynı şehirde olmaya dayanamam" ayağına, çocukların sorumluluğunu size yıkacak, kendisi keyfine bakacak. Bu nasıl bir sorumsuzluktur ki. Bence şu aşamada asla ve asla boşanmayın. Çocukları tek başına yapmadığınıza göre tüm sorumluluklarını da almak zorunda değilsiniz. Kusura bakmayın ama eşinize çok kızdım.[/QUOT
Kızmakta Haklısınız. O hep olduğu gibi şu anda bile sadece kendi rahatını düşünüyor. Evet şu an boşanmıcam ama günü geldiğinde bir dakika beklemicem. Boşanınca hemen evleneceğini söylüyor. Bende burda çocuklarıma nasıl sahip çıkarım derdindeyim.

Kızmakta Haklısınız. O hep olduğu gibi şu anda bile sadece kendi rahatını düşünüyor. Evet şu an boşanmıcam ama günü geldiğinde bir dakika beklemicem. Boşanınca hemen evleneceğini söylüyor. Bende burda çocuklarıma nasıl sahip çıkarım derdindeyim.

Saçmalığa bak, çocukların da sorumluluğunu 100% sana bırakıp, farklı bir şehirde özgür adam olarak takılacak. Neye dayanamıyormuş? Değişmeyi denemek yerine boşanmaya bu kadar kolay evet dediğine göre sevgi falan da yok ortada.
Siz Batı'ya tayin isteyin; o çocuklara nafaka versin. Sonra da hangi ilde kimle istiyorsa takılsın.

Anasıyla babasını da sizden haber taşıyacak bekçi yapıyor galiba. O kadar kafası basıyorsa çocukları okuldan alacak, siz gelene kadar ilgilenecek bir bakıcı tutsun.
Bi de bana boşanalım belki tekrar ilerde birleşiriz diyo. Ben anne babasıyla yaşıcam. O keyfine bakacak. Aynen nafakayı Alıp ben keyfime bakıcam aslında ama elim kolum bağlı beklemek zorundayım. Ama onu şu an nasıl durduracağımı bilmiyorum

14 Yıldır Evliyim. Eşim çok ilgisiz ve sinirli. benim idare etmelerimle bu vakte geldi. Anne Babasına düşkünlüğü ve asosyal oluşu bıktırdı. Hiçbir zaman değer Kıymet gördüğümü hissettirmedi. Hep eleştiri, agresiflik. İşe gitsin gelsin yatsın tv bilgisayarla vakit geçirsin.Ben laf etmezsem hiç sorunumuz yok. Ailesi dışında hiçkimseyle Görüşmek istemez. Arada zoraki dışarda yemek yada çocuklar istiyo diye alışveriş merkezine gideriz.

Artık yeter deyip yatakları ayırdım sonunda. Konuşma çabalarım yıllardır sonuç vermedi çünkü.

Bende sevgi kalmadı. O seviyorum diyo ama cinsellik dışında iyi davranmıyor Senelerdir. Evin ve çocukların bütün yükü Üzerimde. O kadar soğudumki dokunsun istemiyorum. O da artık düzeltmeye Çalışmaya gerek yok diyor direk boşanalım diyor. Psikolojisi bozulmuş cinsellik olmadığı için.

Şu an Yaşadığım ilde terör var. 2 de Çocuğum. Çalışıyorum maddi Açıdan sorun yaşamam. Ama işim Çok yoğun. Çocuklar mağdur olur. Eşim ben başımın çaresine bakarım diyo. Anne babası gelip benimle yaşarmış. Burda yaklaşık 2 sene daha kalmam gerekiyor. Sonrasında hala olmuyorsa boşanalım ama o zamana kadar bekleyelim diyorum kabul etmiyor.

Bu arada çocuklar okul çağında. Ama bu Şehirde evde yanlız kalamazlar. Akşamları geç çıkıyorum işten. Eşimle paslaşarak bir şekilde idare ediyoduk.

Eskisi gibi olmamı susmamı ve onu suçlamayı bırakmamı söylüyor. En sonunda dün tamam dedim istediğin cinsellikse kabul ben sabrederim ama duygu isteyince olmuyor dedim. Onu da kabul etmiyor sevgide olacakmış.

Geçen hafta ilk defa sen çok güçlüsün dedi bana. Bende sana sırtımı dayadım Haklısın dedi. Ilk defa kabul etti. Ama o kadar. Sonrası yine aynı adam..

Ne yapacağımı şaşırdım..

Sevgi de olsun diyen biriyse belki sadece konuşmak olmasını istediğin şeyleri söylemek yerine ikiniz beraber belki onun sevdiği uğraşları yapsaydınız, sadece ikiniz sinemaya gidip yemek yeseydiniz, sanki eski günlerdeki gibi bir zaman geçirseydiniz bunları denediniz mi? Her şey bittiyse artık boşanma zorunluysa bilemeyiz ama eşiniz boşanmayı tekrar evlenmek için istiyor.. Çocukları da size bırakacakmış..

terapiye gidin derim. kendinizi zorlamanın manası yok.14 sene evlilk. bi 2 sene daha idare edin. sonra duruma bakarsınız. belki terapiyle ehrşey düzelir

ilk başlarda erkekler reddediyor.ama sonra tabi siizinde ısrarınızla paşa paşa gider. değişime siz bile şaşıracaksınız. bence mutlaka yardım alın.iyi gelecektir.
bilmiyorum yararı olacakmı. Ama mutlaka deneyeceğim

X