Eşim boşanmak istiyor

Senin durumunda olan o kadar evlilik var ki...
Bu toplumdaki erkekler doğadaki hayvanlar gibi dişi varlığa anneliği tattırmak sonra da bir kenarda keyfine bakmak için yaratıldıklarını düşünüyorlar.
Mantık baştan yanlış. Bu Yüzden evliliklerde kadın sürekli koşup didiniyor sonunda boşanmak isteyince de sizin durumunuzu yaşıyorlar.

Kesinlikle doğru. Biz Kadınlara da ya bu deveyi gütmek ya da bu diyardan gitmek kalıyor malesef

Asıl sorun eşim ailesi dışında benimle bile vakit geçirmeye yanaşmayan bir Kişilik. Ne yaptıysam bu sorunu çözemedim..

Öncelikle Allah Yardımcınız olsun.Umarım hakkınızda hayırlısı olsun.
Boşanmanız eşiniz için muhteşem bir hediye olacaktır. Erkekler kadınlar gibi değildir, kadın ayrıldıgında kolay kolay unutamıyor ama erkekler çok da çabuk unutup başka kuçaklar da huzuru arayabiliyorlar. Eşiniz için cinsellik bu kadar önemliyse eğer boşanır boşanmaz evlenip kendi hayatına bakacak sizde çocukların derdiyle ugraşıp hayat mücadelesi sürerken bir nevi cezalandırılmış olacaksınız.
Benim bir yakınım eşi öldüğünde intihar etmeye kalktı ben onsuz nasıl yaşarım diyordu ama 3 ay geçmeden evlendi. Aslında hakkını yemiyeyim 1998 evlenmişti hala ilk eşini unutamadım resimleri duvarlarda asılıdır hatıraalrı her yerdedir ve çok da güzel muhafaza eder ama işte erkek için öncelik maalesef cinsellik.İş böyle olunca da sevgiymiş evlatmış umursamaya biliyorlar.
Aslında bu ilğisizlik bir çok erkek de var. Mesela bizde eşimle öyle gezemiyoruz. Bir pazar günümüz var o günde çok zaman dinlenerek geçiriyor ama ben bunu sorun etmiyorum çünkü hafta içi akşam 9 kadar çalışıyor ve işi de çok ağır... Ama benim eşim gönül penceresine dokunmayı çok güzel biliyor. Aşkım sensiz ben bir hiçim. Sen benim dünyam sın vs. gibi sözlerle
Bizde de ben Asla ilği gösteremem aşk sözcükleri söylemem ama bu benim Eşimi sevmediğim anlamına gelmez aksine ''İyi ki Rabbim onu benim Kaderim eylemiş'' diye düşünüyorum. Belki eşinizde benim gibi gerçek duygularını karşıya yansıtamayan birisidir, sizi çok sevmesine ragmen size hissediremiyor olabilir

Peki resti çekip yatakları ayırırken, aklınıza gelmedi mi bunlar? Yoksa boşanmak isteyeceğini tahmin etmediniz mi hiç?

Dupeduz blöf yapiyor. Bosanmak istedigi falan yok. Bu adam kıçını kaldirip da bosanamaz ztn tembelliginden.

eşin artık kafasında bitirmiş evliliği...bence zorlama boşanın...

Kesinlikle sevilecek gibi de değil. Ve bir insan başta neyse öyle devam ediyor. Değişmesi mümkün değil. Çok geç oldu bunu anlamam üzgünüm geçen yıllarıma. Tek kazancım çocuklarım.
bizde çocuk yok daha kendimi sorgulamaya başladım bir ömür böyle geçer mi diye ama bakıyorum dediğiniz gibi şiddet ,kumar,aldatma yok ama heyecan da yok ne yapmalı ben de bilemedim

Madem ayrılmak istiyor onca seneye rağmen peşinden koşmak niye? Bırakın bence maddi gücünüz de var kendinizi yıpratmaya değmez.

bence evlilik terapistine gidin ne o oyle boşanma fikri oyle ayıp kötü bişi yok sadece bilinçsiz bir eşiniz var çocuklarınız için son başvuru yeri terapist...

Cinsellikse sabrederim bölümünü okudum bitti herşey. Bu kadınların üstlerine yıkılan sorumluluklar, anlayışsızlıklar nereye kadar devam edecek yaa!!

Evlenirken olmazsa boşanırım diyen kimse yoktur heralde. Ben asla boşanmam diye evlendim. Çok da uğraştım. Eşim evliliğimizin 2. Yılında ailesiyle aynı Şehre taşınınca Değişti. Öncesinde Duygularını çok güzel hissettirebiliyordu. Aynı şekilde tabiki devam etmeyecekti. Ama bakın eşinizin arada 1-2 cümlesi bile yetebiliyor. Kadınların Sevildiğini hissetmesi için çok da abartılı şeylere ihtiyaçları yoktur aslında. Bir bakış bir kelime yada Ufacık beni düşünerek yaptığı bir hareket. Çok isterdim görebilmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…