-
- Konu Sahibi Kaderimbumu
Kesinlikle doğru. Biz Kadınlara da ya bu deveyi gütmek ya da bu diyardan gitmek kalıyor malesefSenin durumunda olan o kadar evlilik var ki...
Bu toplumdaki erkekler doğadaki hayvanlar gibi dişi varlığa anneliği tattırmak sonra da bir kenarda keyfine bakmak için yaratıldıklarını düşünüyorlar.
Mantık baştan yanlış. Bu Yüzden evliliklerde kadın sürekli koşup didiniyor sonunda boşanmak isteyince de sizin durumunuzu yaşıyorlar.
Onlara insan olduklarını hatırlatmak lazım :)Kesinlikle doğru. Biz Kadınlara da ya bu deveyi gütmek ya da bu diyardan gitmek kalıyor malesef
Asıl sorun eşim ailesi dışında benimle bile vakit geçirmeye yanaşmayan bir Kişilik. Ne yaptıysam bu sorunu çözemedim..Sevgi de olsun diyen biriyse belki sadece konuşmak olmasını istediğin şeyleri söylemek yerine ikiniz beraber belki onun sevdiği uğraşları yapsaydınız, sadece ikiniz sinemaya gidip yemek yeseydiniz, sanki eski günlerdeki gibi bir zaman geçirseydiniz bunları denediniz mi? Her şey bittiyse artık boşanma zorunluysa bilemeyiz ama eşiniz boşanmayı tekrar evlenmek için istiyor.. Çocukları da size bırakacakmış..
Evet bıktım hemde düzelmesini Bile istemeyecek kadar. Daha önce Bahsettiğim gibi şu an Doğu ilindeyim terör var. Iki sene kaldı bitmesine zorunlu görevimizin. Çok geç saatlere kadar mesai yapmak zorundayım ve çocuklar sahipsiz kalır. Burada evde yanlız bırakmak bile imkansız. Çocuklar için iki sene sabretmesini istiyorum ama o hayatını yaşamak istiyor
Sürekli konuşmaya, anlatmaya, farkettirmeye çalışıyorum. Hani siz bin yaparsınız o zorla bir kere yapmıştır bir işi. Ama o da sizin kadar yorulmuş emek sarfetmiş olur. Bu durumda o çok iyi ben Kıymet bilmeyen oluyorum. Hep o haklı.
Dün de evet dedi sana çok haksızlık ettim ama zamanı geri alamam dedi. Senin biten duygularımda geri getiremem dedi.
Öyle yada böyle her konuşmanın sonunda ya eskisi gibi ol yada boşanalım diyor
memursanız boşandığınız için aile bütünlüğü ilkesi ile mazeret tayini isteyebilirsiniz dilekçe ile.Annem çalışıyor. İşini bırakmaz. Başka da kimse yok gelebilecek
bizde çocuk yok daha kendimi sorgulamaya başladım bir ömür böyle geçer mi diye ama bakıyorum dediğiniz gibi şiddet ,kumar,aldatma yok ama heyecan da yok ne yapmalı ben de bilemedimKesinlikle sevilecek gibi de değil. Ve bir insan başta neyse öyle devam ediyor. Değişmesi mümkün değil. Çok geç oldu bunu anlamam üzgünüm geçen yıllarıma. Tek kazancım çocuklarım.
14 Yıldır Evliyim. Eşim çok ilgisiz ve sinirli. benim idare etmelerimle bu vakte geldi. Anne Babasına düşkünlüğü ve asosyal oluşu bıktırdı. Hiçbir zaman değer Kıymet gördüğümü hissettirmedi. Hep eleştiri, agresiflik. İşe gitsin gelsin yatsın tv bilgisayarla vakit geçirsin.Ben laf etmezsem hiç sorunumuz yok. Ailesi dışında hiçkimseyle Görüşmek istemez. Arada zoraki dışarda yemek yada çocuklar istiyo diye alışveriş merkezine gideriz.
Artık yeter deyip yatakları ayırdım sonunda. Konuşma çabalarım yıllardır sonuç vermedi çünkü.
Bende sevgi kalmadı. O seviyorum diyo ama cinsellik dışında iyi davranmıyor Senelerdir. Evin ve çocukların bütün yükü Üzerimde. O kadar soğudumki dokunsun istemiyorum. O da artık düzeltmeye Çalışmaya gerek yok diyor direk boşanalım diyor. Psikolojisi bozulmuş cinsellik olmadığı için.
Şu an Yaşadığım ilde terör var. 2 de Çocuğum. Çalışıyorum maddi Açıdan sorun yaşamam. Ama işim Çok yoğun. Çocuklar mağdur olur. Eşim ben başımın çaresine bakarım diyo. Anne babası gelip benimle yaşarmış. Burda yaklaşık 2 sene daha kalmam gerekiyor. Sonrasında hala olmuyorsa boşanalım ama o zamana kadar bekleyelim diyorum kabul etmiyor.
Bu arada çocuklar okul çağında. Ama bu Şehirde evde yanlız kalamazlar. Akşamları geç çıkıyorum işten. Eşimle paslaşarak bir şekilde idare ediyoduk.
Eskisi gibi olmamı susmamı ve onu suçlamayı bırakmamı söylüyor. En sonunda dün tamam dedim istediğin cinsellikse kabul ben sabrederim ama duygu isteyince olmuyor dedim. Onu da kabul etmiyor sevgide olacakmış.
Geçen hafta ilk defa sen çok güçlüsün dedi bana. Bende sana sırtımı dayadım Haklısın dedi. Ilk defa kabul etti. Ama o kadar. Sonrası yine aynı adam..
Ne yapacağımı şaşırdım..
Evlenirken olmazsa boşanırım diyen kimse yoktur heralde. Ben asla boşanmam diye evlendim. Çok da uğraştım. Eşim evliliğimizin 2. Yılında ailesiyle aynı Şehre taşınınca Değişti. Öncesinde Duygularını çok güzel hissettirebiliyordu. Aynı şekilde tabiki devam etmeyecekti. Ama bakın eşinizin arada 1-2 cümlesi bile yetebiliyor. Kadınların Sevildiğini hissetmesi için çok da abartılı şeylere ihtiyaçları yoktur aslında. Bir bakış bir kelime yada Ufacık beni düşünerek yaptığı bir hareket. Çok isterdim görebilmeyiÖncelikle Allah Yardımcınız olsun.Umarım hakkınızda hayırlısı olsun.
Boşanmanız eşiniz için muhteşem bir hediye olacaktır. Erkekler kadınlar gibi değildir, kadın ayrıldıgında kolay kolay unutamıyor ama erkekler çok da çabuk unutup başka kuçaklar da huzuru arayabiliyorlar. Eşiniz için cinsellik bu kadar önemliyse eğer boşanır boşanmaz evlenip kendi hayatına bakacak sizde çocukların derdiyle ugraşıp hayat mücadelesi sürerken bir nevi cezalandırılmış olacaksınız.
Benim bir yakınım eşi öldüğünde intihar etmeye kalktı ben onsuz nasıl yaşarım diyordu ama 3 ay geçmeden evlendi. Aslında hakkını yemiyeyim 1998 evlenmişti hala ilk eşini unutamadım resimleri duvarlarda asılıdır hatıraalrı her yerdedir ve çok da güzel muhafaza eder ama işte erkek için öncelik maalesef cinsellik.İş böyle olunca da sevgiymiş evlatmış umursamaya biliyorlar.
Aslında bu ilğisizlik bir çok erkek de var. Mesela bizde eşimle öyle gezemiyoruz. Bir pazar günümüz var o günde çok zaman dinlenerek geçiriyor ama ben bunu sorun etmiyorum çünkü hafta içi akşam 9 kadar çalışıyor ve işi de çok ağır... Ama benim eşim gönül penceresine dokunmayı çok güzel biliyor. Aşkım sensiz ben bir hiçim. Sen benim dünyam sın vs. gibi sözlerle
Bizde de ben Asla ilği gösteremem aşk sözcükleri söylemem ama bu benim Eşimi sevmediğim anlamına gelmez aksine ''İyi ki Rabbim onu benim Kaderim eylemiş'' diye düşünüyorum. Belki eşinizde benim gibi gerçek duygularını karşıya yansıtamayan birisidir, sizi çok sevmesine ragmen size hissediremiyor olabilir
O kadar Üstüme geldi ki.. Çaresizlikten ne yapacağımı şaşırdım. Şu iki seneyi atlatmak için insanlıktan çıkmayı Göze aldım.Cinsellikse sabrederim bölümünü okudum bitti herşey. Bu kadınların üstlerine yıkılan sorumluluklar, anlayışsızlıklar nereye kadar devam edecek yaa!!
Bilemiyorum İnşallah faydası olur teşekkür ederimbence evlilik terapistine gidin ne o oyle boşanma fikri oyle ayıp kötü bişi yok sadece bilinçsiz bir eşiniz var çocuklarınız için son başvuru yeri terapist...