Öncelikle Allah Yardımcınız olsun.Umarım hakkınızda hayırlısı olsun.
Boşanmanız eşiniz için muhteşem bir hediye olacaktır. Erkekler kadınlar gibi değildir, kadın ayrıldıgında kolay kolay unutamıyor ama erkekler çok da çabuk unutup başka kuçaklar da huzuru arayabiliyorlar. Eşiniz için cinsellik bu kadar önemliyse eğer boşanır boşanmaz evlenip kendi hayatına bakacak sizde çocukların derdiyle ugraşıp hayat mücadelesi sürerken bir nevi cezalandırılmış olacaksınız.
Benim bir yakınım eşi öldüğünde intihar etmeye kalktı ben onsuz nasıl yaşarım diyordu ama 3 ay geçmeden evlendi. Aslında hakkını yemiyeyim 1998 evlenmişti hala ilk eşini unutamadım resimleri duvarlarda asılıdır hatıraalrı her yerdedir ve çok da güzel muhafaza eder ama işte erkek için öncelik maalesef cinsellik.İş böyle olunca da sevgiymiş evlatmış umursamaya biliyorlar.
Aslında bu ilğisizlik bir çok erkek de var. Mesela bizde eşimle öyle gezemiyoruz. Bir pazar günümüz var o günde çok zaman dinlenerek geçiriyor ama ben bunu sorun etmiyorum çünkü hafta içi akşam 9 kadar çalışıyor ve işi de çok ağır... Ama benim eşim gönül penceresine dokunmayı çok güzel biliyor. Aşkım sensiz ben bir hiçim. Sen benim dünyam sın vs. gibi sözlerle
Bizde de ben Asla ilği gösteremem aşk sözcükleri söylemem ama bu benim Eşimi sevmediğim anlamına gelmez aksine ''İyi ki Rabbim onu benim Kaderim eylemiş'' diye düşünüyorum. Belki eşinizde benim gibi gerçek duygularını karşıya yansıtamayan birisidir, sizi çok sevmesine ragmen size hissediremiyor olabilir