Eşim benimle olmuyor ve çok ilgisiz

Var sen düşün kimse tenezzülen işgal bile etmemiş eşim Yozgatlı aile ziyaretine gideriz her yıl. işkembeden sallamıyorum
Şimdi ne olmuş konu sahibinin Yozgat ile ilgisi nedir? İpekyolu bile geçmiyor oradan, bu koca Irak'a nasıl gidecek
Şimdi tarih bilgim çok kötü, şayet ipek yolu Yozgat'tan geçiyorsa, senin nezdinde tüm Yozgat halkından özür dilerim

Tamam biz Boztürkler'e söyleriz
Ne olsun istiyosunuz? Anlamıyorum.

Ben başka arkadaşa yazmıştım ayol durum farklı

bende anlamadım bahsettiğim şahıs yani hala kagitte esim olarak kayıtlı olan şahıs niğde borlu. irak ta irak olmassa irak'a gidecegim diye tutturdu
Ne zaman resmi nikah yaptınız siz, hani düğün bozulmuştu? Sonra aileniz imam nikahı yapmıştı?
Eksik bilgi veriyorsunuz sonra biz burada tamamlamaya uğraşıyoruz.
Kağıt üzerinde eşiniz gibi görünen şahıs var ya, onu tek celsede o kağıttan silmek mümkün. Sonra ister Irak'a gitsin, ister Madagaskar'a gitsin size ne ayol bundan?
Hem sizin bulunduğunuz ülke daha güzel. Almanya kız, deli misin?

bende anlamadım bahsettiğim şahıs yani hala kagitte esim olarak kayıtlı olan şahıs niğde borlu. irak ta irak olmassa irak'a gidecegim diye tutturdu
inşaat işi filan mı yapıyor?
hani o işi almanyada da yapar aslında
gerçi niğdeli ise hurdacıdır diyecem şimdi

güzel ablacım bak
tam almancısın
alınma gücenme ama sizin gerçekten hayatta kalabilmeniz için almanyada kalmaya devam etmeniz lazım, yoksa sizi bu ülkede yerler bu kafayla

o yüzden hazır gitmişsin tekrar oraya bu herifi boşa
zaten senden boşanınca oturumu da uzatamaz döner geri tr'ye
sonra ne halt ediyorsa etsin gerisi seni ilgilendirmez

Oha yani. Yeme içme parası mi? Kendi yediği içtiği ne olacak. Cirkeflikte son nokta herhalde.

sizinle olmayan erkek başkasıyla oluyordur
kainatın sorusu değil yani
ayrıca bu evlilikteki tek sorun bu mu sizce gerçekten

almanyada yaşayan türklerin neden gelip kaçtıkları yerden evlendiklerini asla anlamayacağım
erkekleri anladık hadi onlar köle alıyor da
ya kızlar

ayrıldığımız için imam nikahının bozukdugunu söylediler o yüzden yeniden yapılmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…