- 27 Aralık 2008
- 2.482
- 5.556
- Konu Sahibi Yagmuryalcin
Evet, evliliğindeki tek sorun kocişinin seninle birlikte olmaması.piskolojini bozulmuş üstüne çok gittiğimi düşündüğü için. Bu yüzdenbenimle beraber olmakta sıkıntı yaşıyormuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet, evliliğindeki tek sorun kocişinin seninle birlikte olmaması.piskolojini bozulmuş üstüne çok gittiğimi düşündüğü için. Bu yüzdenbenimle beraber olmakta sıkıntı yaşıyormuş
Hiç bir harcaması yok sallamasın, altınlarıda almış zaten. yemeyin bu lafları herif sizi suçlayarak kendini mağdur gibi gösteriyorÇok harcama ettim paramı ver yoksa boşanmam diyor. Herhalde oraya kaçmayı mı düşünüyor artık bilemedim
senin derdin yer mekan değil beni sevmemiş olman diyorum her seferinde oda ne alaka şu çeneni tutamadın hiç bir zaman dedi. Bırakta bu kadar da söyleyeyim diyordum. Benim en mutlu günümü mafetti ailen o gün arkamda duramamışken şimdi de duramıyorsun diyordum. Düğün günü ben eşimle gelin odasındaydık. Eşimin ailesinden katılan insanlar çok kötü bakıyorlardı. Eğlenceye katılmıyorlardı. Beni tebrik etmeyip sadece eşimi tebrik ederek geçiyorlardı. Ben herseye rağmen gülümsüyordum çünkü ailem ordaydı en mutlu günüm olucaktı. ablasından birtanesi Sevgi Boztürk adında ve abisi Kahraman Boztürk' ün eşi Dilek Boztürk gelin odasına gelip sert bi şekilde bakıp beni tebrik etmeyerek bana laf sokarak altınları almaya geldiklerini söylediler. Ben eşime bakarak bu davranış biçimin yanlış oldugunu söyledim. Eşim de bişey soylemeği için sadece ablasına gülümsediği için beni savunamadıgı için orda tartışma cıktı. Düğün bozuldu eşim çıldırdı bağırmalar çağırmalar Boztürk ailesi durumdan çok memnun kaldılar. Ben orda sinir krizi gecirirken bizim tarafta benimle beraber aglarken onların bıyık altı gulmeleri beynimden silinmiyırAlmanyayı sevmemiş madem çok rica ediyoru Irak'a gönderin adamı. Belki oraları sever.
zaten kafam da iyi olmadigi icin o kadar yazabildigime sasirdimO kadar karışık yazmışsınız ki adamın ne yaptığını anlamak için üç kere okudum.
Bence tamamen boşa kürek çekiyorsunuz. Ne evliliğiniz evlilik ne kocanız koca.
Düğünümde bana böyle bir şey yapılsa ben değil o adamla evlenmek yüzüne bile bakmazdım.
Erkeklik bile yapmayan bir erkek üstelik.Dünyada ki son erkek gibi neden bulduğunuza bu kadar yapisiyorsunuz. Düğün günü sizin olay bitmiş yetmezmiş gibi ailecek küfürler ve hakaretler de etmişler. Daha ne olması gerekiyordu.
Adam birlikte olsaydı çoktan yapmıştı benceSiz simdi birde cocuk yaparsınız
Yav ben konuyu sen açtın sandım ilk, isme bakınca anladım. Profiller aynı ya biriniz değişin bence
Yok artık..wifii ödedi demeyindüğün salonunun parasını ödedi ama onun borcunu altınlarla kapattı. yurt dısına cıkmak için vize masraflarından bahsediyor. sonra türkiye de beraber yaşadığımız zamanlarda eve alınan yiyecek içeçek wifi vs genel masraflardan bahsediyor. O zaman bile ailem bana para yolluyordu destek amaclı ben daha calısmaya baslamadıgım için
cok kötüsünAdam birlikte olsaydı çoktan yapmıştı bence
ben degil o istedi ve istiyorYok artık..wifii ödedi demeyin
Ben şok
Çok paragözsünüz kimbilir cep internette istemissinizdir
Merhabalar arkadaşlar. Nasıl başlasam bilemedim. Eşimle 2019 yılında düğünümüz olacaktı ablası bana kötü davrandığı için o düğünü yarıda kesmek zorunda kaldık. Eşim ise düğün günü hiç bir şekilde yanımda durmadı. Ailesi hiç bir zaman maddi ve manevi arkamızda durmak istemedi. Bunu bildiğimiz halde babam ve annem arkamda durdular. Babası ta başında bize maddi olarak katkılarının olmayacağını söyledi. Ailem çok duruma çok kızdılar. Ancak ailem eşimin beni çok sevdiğini düşündüğü için evlenmemize onay verdiler çünkü onların tek istediği kızlarının mutluğuydu. Bütün masrafları babam ve eşim karşıladılar. Düğün yıkıldı ben perişan halde ailemle beraber evimize döndük. Günlerce ailesi tarafından aileme küfür ettikleri telefonlar aldık. Bir süre sonra eşim tekrar barışmak istediğini söyledi. Annem ve babannem belkide ailesinin baskısı yüzünden düğün günü benim arkamda duramamış olduğunu düşündüler ve biz tekrar bir araya geldik. Annemin yardımıyla biz dini nikamızı kıldık. Babamın bize aldığı evde kıra ödemeden kaldık. Bu süre içinde yine hiç bir zaman mutlu olamadım çünkü ben ailesiyle konuşmadığım için bana her zaman için surat astı. Balayına bile götürmedi. Sürekli büyük kavgalar ettik. Evden gitti. Tekrar geldi. Barıştık. Bu sürekli böyle devam etti. Sonra ben almanyaya dönmeye karar verdim beni sürekli çok üzüp ağlattığından dolayı. Ailemde çok üzülüyordu bu arada. Kimsem yoktu. Sonra ben sevdiğim için onun yanıma yurt dışına gelmesi için çok uğrastım. Evi kardeşimin yardımıyla kurduk. Sonunda başardım eşim yanıma geldi. Ama sorunlar burda da devam etti. Sürekli mutsuz. Yüzü gülmüyor. Yine büyük kavgalar çıkıyor. Ben artık çok yoruldum. Ailem de aynı şekilde, Bana her zaman sen beni ezmek için buraya getirdin diyor. Anneme babama arkalarından küfürler ediyor. Sonra özür diliyor barışıyoruz bir şekilde. Annem yemeğe davet ettiği zaman annemlerde yüzü gülmüyor. Konuşmayı tercih etmiyor. Ben onun ailesiyle konuşmadığım için ve onlardan nefret ettiğim için oda ailem ona sürekli iyi yaklaşmasına rağmen eşim onlarla muhattap olmak istemiyor hiç bir şekide. Ailesiyle her konustugunda bana daha da soguk davranıyor. Kavgalarımız o kadar sıddetli ki artık. Ailem istemiyor onu artık. Bana zarar vermesinden korkuyor. Oda ayrılırsam bu kez ırak' a gideceğini söylüyor. orda çalışacagını söylüyor. Artık hiç ilişkiye girmiyor. Benden kaynaklı olduğunu söylüyor. Ben onu kavga ettiğimiz için kapıya attığım için oda benim tavırlarımdan dolayı benim onu bitirdiği söylüyor. Sürekli beni suçluyor. Benimle tekrar barışıp sevdiğini de söyleyip bana bu şekilde gelmesi normal değil bana göre. Ailesinin hatalı olduğunu söylüyor ama bu sorunlara benim sebep olduğumu söylüyor. Beni çok yıprattı. Neden erkeklik konusunda dahi beni sucladı? Bütün olanların sebebi ailesi olmasına rağmen hep beni suçladı. Beni ailemi üzdü yıprattı. Annem babam kanser tansıyon hastası oldular.
ben degil o istedi ve istiyor
Hımm..böyle kızmadan safça cevap verenler fake oluyor yorma kendini Burhanİçeriğe bak başlığına bak çay demle. Kızınca da kızdı diyorsunuz.
Aynen şuan belim ağrıyor ve tek isteğim kütlenmekHımm..böyle kızmadan safça cevap verenler fake oluyor yorma kendini Burhan
düğün salonunun parasını ödedi ama onun borcunu altınlarla kapattı. yurt dısına cıkmak için vize masraflarından bahsediyor. sonra türkiye de beraber yaşadığımız zamanlarda eve alınan yiyecek içeçek wifi vs genel masraflardan bahsediyor. O zaman bile ailem bana para yolluyordu destek amaclı ben daha calısmaya baslamadıgım için
Gurbetçilerin çoğunun seviyesini bilmesem bu dediğine katılabilirdim.Almanya'da yaşa koşa koşa gel yurdum hanzosuna tav ol. Allah 12356 işaret göndermiş evlenmeyin diye. İnatla evlenmişsiniz. Tek sorun ilişkiye girmemek gibi davranıyorsunuz