Eşim benimle olmuyor ve çok ilgisiz

butun sulale birbirine girmis daha hayir gelmez bu evlilikten.
Yol yakinken bosanin, herkes yoluna baksin.
Vallahi sadece turklerde var bu olay, gelenek gorenek zimbirtisi olsun, o bunu yaptı bu bunu yapmadı olayı olsun, kıskanclik/cekememezlik/dedikodu olsun bu nedenlerle herkes birbirine giriyor.
sasirmadim yine
Ama cikkkks olmaz bu is, acilen yollari ayirmaniz lazim.

Anne babanıza küfür eden adamla birlikte olmayı nasıl mideniz alıyor yahu pes cidden.
Siz mide genişliğinden hiç rahatsız olmayıp istiyorsunuz ama eşiniz geri çeviriyor

Cehennemin dibine kadar gidebilir ama sizin yapışın bırakmayın sakin.

Almanyayı sevmemiş madem çok rica ediyoru Irak'a gönderin adamı. Belki oraları sever.
senin derdin yer mekan değil beni sevmemiş olman diyorum her seferinde oda ne alaka şu çeneni tutamadın hiç bir zaman dedi. Bırakta bu kadar da söyleyeyim diyordum. Benim en mutlu günümü mafetti ailen o gün arkamda duramamışken şimdi de duramıyorsun diyordum. Düğün günü ben eşimle gelin odasındaydık. Eşimin ailesinden katılan insanlar çok kötü bakıyorlardı. Eğlenceye katılmıyorlardı. Beni tebrik etmeyip sadece eşimi tebrik ederek geçiyorlardı. Ben herseye rağmen gülümsüyordum çünkü ailem ordaydı en mutlu günüm olucaktı. ablasından birtanesi Sevgi Boztürk adında ve abisi Kahraman Boztürk' ün eşi Dilek Boztürk gelin odasına gelip sert bi şekilde bakıp beni tebrik etmeyerek bana laf sokarak altınları almaya geldiklerini söylediler. Ben eşime bakarak bu davranış biçimin yanlış oldugunu söyledim. Eşim de bişey soylemeği için sadece ablasına gülümsediği için beni savunamadıgı için orda tartışma cıktı. Düğün bozuldu eşim çıldırdı bağırmalar çağırmalar Boztürk ailesi durumdan çok memnun kaldılar. Ben orda sinir krizi gecirirken bizim tarafta benimle beraber aglarken onların bıyık altı gulmeleri beynimden silinmiyır
zaten kafam da iyi olmadigi icin o kadar yazabildigime sasirdim

Yok artık..wifii ödedi demeyin
Ben şok
Çok paragözsünüz kimbilir cep internette istemissinizdir

Balık baştan kokmuş. Olmayacak bir evliliğin buraya kadar devam etmesi bile mucize. Ailenize saygısı yok, sürekli kavga ve siz mutlu değilsiniz. Devam ettirmek zor değil mi? Size ve ailenize yazık.

Adam sizi sevmiyor. Almanyada para kazanirim, Türkiyede anama babama yediririm dusuncesiyle gelmis. Ancak sizi sevmedigi icin ayni evde olmaya tahammül edemiyor. Evliligin beraberinde getirdigi sorumluluklari cinsellik, beraber vakit gecirme gibi seyleri de yapmak istemiyor. O yuzden oturup wi-fi, mutfak masrafi herseyin hesabini yapmış. Adamı geri yollayın, zorla guzellik olmaz

Almanya'da yaşa koşa koşa gel yurdum hanzosuna tav ol. Allah 12356 işaret göndermiş evlenmeyin diye. İnatla evlenmişsiniz. Tek sorun ilişkiye girmemek gibi davranıyorsunuz
Gurbetçilerin çoğunun seviyesini bilmesem bu dediğine katılabilirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…