Eşim benimle olmuyor ve çok ilgisiz

biz severek evlendik. Ailem istemedi ilk başta sonra ben sevdiğim için baş tacı ettiler ama ne yapsalarda nafile

Amannn nereye giderse gitsin ister ırak'a ister başka ulkeye çokta tinnn yani en basindan olmayan bir evlilik için aileniz de siz de zorlamissiniz esiniz daha ana memesinden düşmemiş bırak gitsin bide hâlâ böyle adamdan cinsellik bekliyorsun

Süper bi evliliğin var tü tü tü nazar değmesin.
Aman sakın boşanma, bu zaman da böyle eş bulunmaz. Irak’a gitmemesi için elinden geleni yap.
Mazallah tepesi atıp Afrikaya felan gitmek ister.
Nazar boncukluk koca…

Ne harcama yapmış tam olarak altınları da o almış
düğün salonunun parasını ödedi ama onun borcunu altınlarla kapattı. yurt dısına cıkmak için vize masraflarından bahsediyor. sonra türkiye de beraber yaşadığımız zamanlarda eve alınan yiyecek içeçek wifi vs genel masraflardan bahsediyor. O zaman bile ailem bana para yolluyordu destek amaclı ben daha calısmaya baslamadıgım için

Eeeee ne yapmayı düşünüyorsun ?

Sizi bu evliliğe bağlayan nedir tam olarak?

Almanyayı sevmemiş madem çok rica ediyoru Irak'a gönderin adamı. Belki oraları sever.

O kadar karışık yazmışsınız ki adamın ne yaptığını anlamak için üç kere okudum.
Bence tamamen boşa kürek çekiyorsunuz. Ne evliliğiniz evlilik ne kocanız koca.
Düğünümde bana böyle bir şey yapılsa ben değil o adamla evlenmek yüzüne bile bakmazdım.

Konuya nerden baksan elinde kalır , değmeyen bir adam için ne diye çabaladın ki kendinide ailenide perişan etmişsin . Ailesinin ne mal olduğu ortada baştan niyetlerini belli etmişler . Bir an önce kaç kurtul bu adamdan ,senin tek derdin bence ortada olmayan bir evliliği sürdürmek istemen . Cinsellik olsa ne değişcek aranızmı düzelcek evliliğin yolunamı girecek , hamile kalsan çocuk bu mutsuz yuvada sefil olacak yahu

Irak a gidecekmiş, cehennemin dibine gitsin. İndirin sırtınızda ki şu asalağı

Ailesinin doldurusuna bol miktarda gelmesi, ailesi ile sizin aranızda kalması. Aşağılık kompleksi, kafa karışıklığı içinde. Ya sağlam bir psikologa gidip ailesiyle iletişimi kesecek. Sizde herşeye sıfırdan başlayacaksınız. Tabi bunu kaldıracak gücünüz moraliniz varsa. Yada hiç uğraşmayıp hazır çocukta yokken bosanin. Zaten böylesi daha kendi sorumluluklarini alamıyor. Bir cocugun ihtiyaçlarını karşılayamaz.

Dünyada ki son erkek gibi neden bulduğunuza bu kadar yapisiyorsunuz. Düğün günü sizin olay bitmiş yetmezmiş gibi ailecek küfürler ve hakaretler de etmişler. Daha ne olması gerekiyordu.

Canım düğün günü bile senin yanında durmayı beceremeyen bu herifle zaten nasıl devam edecek böyle. Zaten o gün bitmesi gerekiyorken sen yine de bir şans daha vermişsin. Seni umursamayan bir insanı böyle sürekli düşünmeye daha ne kadar devam edebileceksin. Benim için karşı tarafın ailesinin tutumu eğer eşimin bana olan sevgisine tam olarak güvenebiliyorsam hiç önemli değil ama senin durumun böyle de değil. Anlayabiliyorum boşanmak hayatını değiştirecek ve çok zor bir şey ama bazı şeyleri de çok uzamadan başında bitirip yeni bir hayat kurmaya çalışmak bazen daha iyi gelebiliyor. Hem anladığım kadarıyla ailen de çok iyi insanlar ve sana maddi-manevi destek olabilecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…