Eşim benimle olmuyor ve çok ilgisiz

Sizin ki gibi hayatlari okusam cidden kendi cocuklarima korkuyorum. Allah ilk önce size, sonra ailenize akil fikir versin. Birde Almanyaya getirmissiniz bu dag ayisini. Iraka gitsin. Orda magralar cok. Yakisir

almanyada yaşayan türklerin neden gelip kaçtıkları yerden evlendiklerini asla anlamayacağım
erkekleri anladık hadi onlar köle alıyor da
ya kızlar
kızlar da köle almaya çalışıyor da
o iş olmuyor

bir de yüzdeler tutmuyor
erkekler daha rahat türkiyeden "ithal" edebiliyor
ya da gidiyor alman, bulgar, italyan, rus vs kadınla evlenebiliyor

e bu aileler asla "gavur" damat almıyor zaten
o yüzden tr'den bulunca böyle atlıyorlar

köle gibi derken

Ayy tek derdiniz cinsellik olsun aman ya. evlilik mi var ortada. İnsanlar cidden enteresan.

neden boşanmıyorsunuz

köle gibi derken
ben seni aldım oradan avrupaya getirdim
orada doğru düzgün bir şey mi görmüştün, doğru düzgün bir işin gücün yoktu, burada çalışmasan bile alıyorsun
burada cebin euro gördü, medeniyet gördün, sayemde kurtuldun
gibi bir kafa yapısında çoğu almancımız

erkekler kadınları zaten çocuk doğursun, anasına baksın, dil bilemediği kurumsal yapıları vs. bilemediği için ses edemesin ve tabi ki bakire olsun diye tr'den getiriyor da kadınlar da sanıyor erkeği tr'den ithal edersek öyle sessiz olur, itaat eder, minnet duyar

ama bizim Türk erkeği içinde öyle minnet duyup altan alacak olan oldukça az.

Madem evlendiniz adama sürekli ailesini kötülemeyin sizde. Ne yapsın sizinle beraber ailesine hakaretmi etsin o da? Ya boşanın yada aile meselelerini kapatın. Düğünü bozdular, para vermediler, yardım etmediler diyip durmayın. Siz onları kötüledikce o da sizin ailenize cephe alıyor.

Anasına babasına her türlü saygısızlığı yapmış hanzonun tekine yapışmış konu sahibi. Tek derdi de cinsellik. Bazı insanlara bunlar gerçekten müstahak ya. Yazık...

Arkadaş ver avukata aç boşanma davasını avukat takip etsin.Bu kadar zor değil bunu yapmak.Neymiş şu var bu var.Neymiş boşanmam diyormuş para vermezsen o istemeyince boşanılmıyor mu?Sen bu kafayla parayıda kaptırırsın.

Aileniz öngörüsüz davranmış ve damadı da çok önemlileştirmişsiniz ailecek. O da siz önemsedikçe kendini bişey sanmış. Ortada evlilik yok gibi geldi bana

Niye zorluyorsunuz? Daha doğrusu neyi zorluyorsunuz? Bana takıntılı geldiniz. Bi insan kendisini sevmeyen ve asla saygı görmediği biriyle evli kalmak için bu kadar çok çabalıyorsa bence takıntılıdır.

alakası yok aileler tanıstırmadı biz birbirimizi bulduk güya sevdiğimizi zannetmişiz

asla öyle bir insan değilim ben. Türkiyede yapamadığımız için birde Almanya'da evliliğimize ikinci bir sans vermek istedim ama oda olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…