- Konu Sahibi Sivali5811
Bahaneler bahaneler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah aşkına bu söylediği biz şaka mi konuştuğu kişi kardeşi farkındasınız değil miArayıp konuşmuşsun, daha sonra o numarayı neden silmedin? Aynı hareketi o yapsa sen ne yapardın acaba?
Konuştuğu kişi kardeşi değil keşke anlayarak okuyabilseydin...Allah aşkına bu söylediği biz şaka mi konuştuğu kişi kardeşi farkındasınız değil mi
Pardon da siz eşya değilsiniz babanın evine birakicam falan ne demek ?Ben konuşsam da o beni suçlu görüyor kendini haklı baban annen dururken senin konuşmak ne haddine kimsin sen zaten seni düşünseler evliliğini düşünseler sana aratmazlar sen benim eşimsin arayamazsın sen gerizekalı birisin akıllı olsan aramazsın gerekirse herkesi karşıma alır konuşurum tabi bunları avazı çıktığı kadar bağırarak söylüyor ben şimdi seni babanın evine bırakıcam falan demeye başladı bende annem babam üzülmesin başlarına bu dertleri açmamak için sustum kalbim çok kırık benimde Belki bana kızıcaksınız ama ben ne yapsam ne etsem suçlu gözükücem o yüzden onu karşıma alıp konuşsam da fayda yok
He bı de siz çalışan eli ekmek tutan bir kadinsiniz.Asla böyle konuşmaz kırıldım falan diye artık benden soğudunu ve güvenmediğini belirtti bunları duyunca zaten ben yıkıldım 4 senem boşa gitmiş gibi artık beraber uyusak bile o sırtını dönüyor bende yemek yiyoruz masada konuşma yok nereye kadar sürücek bu bilmiyorum bende konuşmuyorum onunla beraber sadece bişey mi eksik onu söylüyorum zaten ikimizde çalışıyoruz akşamdan akşama görüyoruz bir birimizi
23 yaşında 1 yıllık evli bir kadın her şeyi bilemeyebilir bilmek zorunda da değil.Kişi kocasının huyunu ve anlayışsız olup olmadığını bilir!
Konu sahibinin kocasının anlayışsız birisi olduğunu anladığım için verdiğim şu cevabımı anlamak istemeden direkt beğenmeyen arkadaşlar, konu sahibinin cevaplarını okuyun bakalım ben ne demek istemişim.
Değil erkek kişisi kıskanç bir kadın bile bu konuyu büyütebilirdi, işin bir de o açısından bakmayı deneseniz keşke.
Üstelik söz konusu kardesi. Komşu çocuğu değil.Siz ne söylediğinizin farkında mısınzı ? Kadın kocasını falan aldatmamış, kardeşinin intihar sebebini araştırmış kendince. Yok yani numarayı neden silsin ki özellikle. Adamın, ailesine kızması, eşine kısması ne alaka. Boşanmak istemesine değinmiyorum bile !!!
Yapmayın Allah aşkına. Her kadının telefonunda ki erkek numarasının altında bi mana olacak diye bi kaide yok.
Naptınız nasılsınız durumlar nasılGerçekten eşiniz size değer verseydi sevseydi ailenizin böyle bir mevzusunu kullanıp sizi ezmek yerine
ya o benimde kardeşim kimmiş onu üzen bir de ben konuşayım ver bakayım telefonunu bir gözünü korkutayım demesi lazımdı.
Eşin gerçekten çok garip birisi ne demek görüştürmemek ne demek sen kim oluyorsun da karışıyorsun ne demek ya.
Ezilip büzülürsen daha çok üstüne biner.
babamlara geldi 4 gün önce özür diledi bir daha olmayacak dedi sende çok üzerime geldin neden evlendim seninle deyince çok kırıldım ağzıma geleni söyledim bir anlık öfkeyle dedi bir de çift terapisine gideceğiz terapiye gidelim ben senden başkasını istemiyorum evliliğimize şans verelim hemen bitemez dedi böyle işte bakalım şu anlık iyi baya.Naptınız nasılsınız durumlar nasıl
İnşallah lafta kalmazbabamlara geldi 4 gün önce özür diledi bir daha olmayacak dedi sende çok üzerime geldin neden evlendim seninle deyince çok kırıldım ağzıma geleni söyledim bir anlık öfkeyle dedi bir de çift terapisine gideceğiz terapiye gidelim ben senden başkasını istemiyorum evliliğimize şans verelim hemen bitemez dedi böyle işte bakalım şu anlık iyi baya.
Daha iyi olur İnşallah. Şans verin. Mutlakababamlara geldi 4 gün önce özür diledi bir daha olmayacak dedi sende çok üzerime geldin neden evlendim seninle deyince çok kırıldım ağzıma geleni söyledim bir anlık öfkeyle dedi bir de çift terapisine gideceğiz terapiye gidelim ben senden başkasını istemiyorum evliliğimize şans verelim hemen bitemez dedi böyle işte bakalım şu anlık iyi baya.