Eşim benimle konuşmuyor

Sen kim köpek beni ailemle görüştürmiceksin diyemedinizmi? Niye bukadar ezik gösteriyorsunuz kendinizi.
Eşinize ne sizin aile problemlerinizden üstelik problem sizinde degil kardeşinizin özelini neden anlatmak zorunda hissediyorsunuz kendinizi. Yerinizde olsam sirf eşim diye agzina bukadar laf vermem ailem hakkinda konuşmasinada asla izin vermem.

Ben konuşsam da o beni suçlu görüyor kendini haklı baban annen dururken senin konuşmak ne haddine kimsin sen zaten seni düşünseler evliliğini düşünseler sana aratmazlar sen benim eşimsin arayamazsın sen gerizekalı birisin akıllı olsan aramazsın gerekirse herkesi karşıma alır konuşurum tabi bunları avazı çıktığı kadar bağırarak söylüyor ben şimdi seni babanın evine bırakıcam falan demeye başladı bende annem babam üzülmesin başlarına bu dertleri açmamak için sustum kalbim çok kırık benimde Belki bana kızıcaksınız ama ben ne yapsam ne etsem suçlu gözükücem o yüzden onu karşıma alıp konuşsam da fayda yok
Pardon da siz eşya değilsiniz babanın evine birakicam falan ne demek ?
Ayy böyle herifler üremesin ya evlenmeyin şöyle tiplerle.
Nolmus yabancı bı erkeği aramissiniz.
Yani sanki aldattiniz başka biriyle mi yakaladı sizi nedir bu kadar tepki?
Siz böyle alttan aldıkça tepenize çıkar bu tipler zaten.
Evet aradım çünkü ben öyle uygun gördüm yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum bitti bu kadar yani.
Ayrıca kaç haftalık telefon kaydını niye araştırıp buluyor ruh hastası mi bu herif ?
Sürekli böyle telefon karistirmalar normal değil bu tipler insanın ömrünü tüketir.

Asla böyle konuşmaz kırıldım falan diye artık benden soğudunu ve güvenmediğini belirtti bunları duyunca zaten ben yıkıldım 4 senem boşa gitmiş gibi artık beraber uyusak bile o sırtını dönüyor bende yemek yiyoruz masada konuşma yok nereye kadar sürücek bu bilmiyorum bende konuşmuyorum onunla beraber sadece bişey mi eksik onu söylüyorum zaten ikimizde çalışıyoruz akşamdan akşama görüyoruz bir birimizi
He bı de siz çalışan eli ekmek tutan bir kadinsiniz.
Valla pes .
Yaptığı şey duygusal şiddet konusmayarak sizi iyice sindirmeye kendine muhtaç hale getirmeye çalışıyor.
Ki çalışan bir insansınız gidip kendinize yeni bir hayat kurarsınız.
Niye böyle hayatta hiç çareniz yokmuş gibi davranıyorsunuz?

Kişi kocasının huyunu ve anlayışsız olup olmadığını bilir!
Konu sahibinin kocasının anlayışsız birisi olduğunu anladığım için verdiğim şu cevabımı anlamak istemeden direkt beğenmeyen arkadaşlar, konu sahibinin cevaplarını okuyun bakalım ben ne demek istemişim.
Değil erkek kişisi kıskanç bir kadın bile bu konuyu büyütebilirdi, işin bir de o açısından bakmayı deneseniz keşke.
23 yaşında 1 yıllık evli bir kadın her şeyi bilemeyebilir bilmek zorunda da değil.
Kardeşinin ilaç icmesinin verdiği panikle hmm dur kocam da boyle der diye düşünmek zorunda değil.
Kaldı ki insanız hatalar yapmak bizim için.
Sayfalardir aynı şeyleri söyleyip duruyorsunuz durup durup.
Kadına resmen hakaretler yagdirmis duygusal şiddet uyguluyor normal bir insan değil bu kıskançlıkla ilgili bir mevzu değil sadece.
Yaptığı davranışı elestirmiyor kadıni kisiliksizlestirmeye çalışıyor.
Konu sahibi daha öncesinde ailemde kalmak istediğimde de sorun yaratmış yazmış okuduysaniz mesele kıskançlık yabancı erkek meselesi değil yani.
Benim dediğim olacak benim sözümden çıkmayacak kişiliği olmayacak tavrı.
Bildiğimiz toksik erkeklik kısaca.

Söylemediğiniz için tepki vermesi normal ama boşanmaya kadar giden bir durum olduğunu düşünmüyorum. Evliliğiniz nasıldı normalde ilgili miydi severek mi evlendiniz.

Siz ne söylediğinizin farkında mısınzı ? Kadın kocasını falan aldatmamış, kardeşinin intihar sebebini araştırmış kendince. Yok yani numarayı neden silsin ki özellikle. Adamın, ailesine kızması, eşine kısması ne alaka. Boşanmak istemesine değinmiyorum bile !!!
Yapmayın Allah aşkına. Her kadının telefonunda ki erkek numarasının altında bi mana olacak diye bi kaide yok.
Üstelik söz konusu kardesi. Komşu çocuğu değil.

Boşanmak için bahane arıyor bana göre.

Gerçekten eşiniz size değer verseydi sevseydi ailenizin böyle bir mevzusunu kullanıp sizi ezmek yerine
ya o benimde kardeşim kimmiş onu üzen bir de ben konuşayım ver bakayım telefonunu bir gözünü korkutayım demesi lazımdı.
Eşin gerçekten çok garip birisi ne demek görüştürmemek ne demek sen kim oluyorsun da karışıyorsun ne demek ya.
Ezilip büzülürsen daha çok üstüne biner.
Naptınız nasılsınız durumlar nasıl

Naptınız nasılsınız durumlar nasıl
babamlara geldi 4 gün önce özür diledi bir daha olmayacak dedi sende çok üzerime geldin neden evlendim seninle deyince çok kırıldım ağzıma geleni söyledim bir anlık öfkeyle dedi bir de çift terapisine gideceğiz terapiye gidelim ben senden başkasını istemiyorum evliliğimize şans verelim hemen bitemez dedi böyle işte bakalım şu anlık iyi baya.

babamlara geldi 4 gün önce özür diledi bir daha olmayacak dedi sende çok üzerime geldin neden evlendim seninle deyince çok kırıldım ağzıma geleni söyledim bir anlık öfkeyle dedi bir de çift terapisine gideceğiz terapiye gidelim ben senden başkasını istemiyorum evliliğimize şans verelim hemen bitemez dedi böyle işte bakalım şu anlık iyi baya.
İnşallah lafta kalmaz

Cok sacma bi sebep bu... bu yuzden bosanilirmi anlayamadim baska bi nedeni olmasin sakin. Ve numarayi neden silmediniz.

Adam sevgililikte bağırmazdı demişsiniz. Şimdi bağırıyor.

Bazı yerlerde koltuk yumrukluyor demişsiniz. Bu psikolojik şiddetin böyle empati yoksunu bir erkekle fiziksele dönmesi zor gözükmedi bana.

Ailene bırakacağım, onlarlar konuşma, her şeyi bana anlat gibi durumlar da kontrok manyağı, bencil birini işaret ediyor. Eşin katıksız bir öküz olma yolunda.

Belki çift terapisi işe yarayabilir.

Eşiniz sizin sahibiniz değil.

Yaşanmış ailevi özel bir durumu sana açıklamak zorunda değildim diyeceksiniz.

Ve ayrıca bana size karşı bir güven problemi varmış gibi geldi ama neyse.

Daha iyi olur İnşallah. Şans verin. Mutlaka

X