- 10 Nisan 2023
- 841
- 942
- 18
- 29
- Konu Sahibi Hayatadair77363
-
Boş verin hayat evlilikten ibaret değil işinize tutunun kendiniz için bir şeyler yapın. Başka kadınlar çalıyorlar sosyal yaşamları aktif sizin onlardan ne eksiğiniz varYazık geçen günlerime ama sorunlu benmişim gibi kimseyle anlaşamayan benmişim gibi üstüme geliyorlar ama öyle değil bende normal bir evlilik istiyorum ama olmugor
Canım yeni evlisiniz ya henüz ondada bazı şeyler oturmamistir güven vs yada kıskançlık duygu durumları normal.bizdede yeni evliyke öyleydi ..zamanla bunlar aşiliyor yeterki acele edip problem gibi görme.İzin vermiyor çok tartıştım bu konuda hakkında ben çalışmak istiyorum diye ama asla diyor başka. Bişey demiyor lütfen benim açımdan bakın 7 24 evdeyim ve onsuz dışarı çıkmama karışıyor istemiyor kendi de işden dolayı götüremiyor ne yapayım
Ama lütfen sabır daha yenisin gerçekten Herşey zamanla olgunlasiyor bak yazı bekliyoruz bazı meyveleri yemek için.Sevgiliyken hiç böyle değildi çok seviyordu sürekli benle ilgileniyordu bende onu sevdim ve 2. Evliliğimi yaptım mutlu olurum diye Ben şimdi istiyorum ayrılmak ama ailem asla kabul etmiyor olmaz diyor elelam ne der daha yeni evlendin onların üzülmesini kaldıramam
bu sizinle ilgilenmemesinden daha büyük bir problem değil mi? adam direk size güvenmiyor bile.Çok zor durumdayım gerçekten psikolojim alt üst kendi çalışıyor hadi anlıyorum ama bari beni bırak onada yok neymiş ben onu aldatırmışım başka biri bakarmış boş kıskançlık
buna nasıl normal diyebiliyorsunuz anlamadım ya nasıl evlilikler yaşıyorsunuz.Canım yeni evlisiniz ya henüz ondada bazı şeyler oturmamistir güven vs yada kıskançlık duygu durumları normal.bizdede yeni evliyke öyleydi ..zamanla bunlar aşiliyor yeterki acele edip problem gibi görme.
Daha yeni evlisiniz.Sen kendine odaklan eşinden ziyade evde hobi edin güzel kitaplar oku yakın cevrenle güzel irtibat kur ev gezmesi gibi vs.
Sonra eşini açmaya calis bakımlı ol ilgiyi çek üstüne .konustur ne derdi var gibi .Bı sıkıntısmi var ..Sevdiğini söyle sevgini hissettir ondanda görmek istediğini ifade et.
Fantezi dünyanı geliştir sevisme ve devamını biraz kadın olarak sen devral
Farklı şeyler giy mesela vsvs
Giyiyorum sürekli o gelmeden bakım yapıyorum kendimi övmek istemiyorum ama gerçekten güzel bi bayanım fiziğim yüzüm olsun gören herkes güzelliğimi söyler ama ben ne giysem nafile umrunda değil gibiCanım yeni evlisiniz ya henüz ondada bazı şeyler oturmamistir güven vs yada kıskançlık duygu durumları normal.bizdede yeni evliyke öyleydi ..zamanla bunlar aşiliyor yeterki acele edip problem gibi görme.
Daha yeni evlisiniz.Sen kendine odaklan eşinden ziyade evde hobi edin güzel kitaplar oku yakın cevrenle güzel irtibat kur ev gezmesi gibi vs.
Sonra eşini açmaya calis bakımlı ol ilgiyi çek üstüne .konustur ne derdi var gibi .Bı sıkıntısmi var ..Sevdiğini söyle sevgini hissettir ondanda görmek istediğini ifade et.
Fantezi dünyanı geliştir sevisme ve devamını biraz kadın olarak sen devral
Farklı şeyler giy mesela vsvs
buna nasıl normal diyebiliyorsunuz anlamadım ya nasıl evlilikler yaşıyorsunuz.
güven ya da kıskançlık duygu durumları olan biriyle evlenemezsin, evliliğin temeli bu zaten. ben neden güvenmediğim, dışarı çıksa kesin beni aldatır dediğim biriyle evleneyim? benim için böyle düşünen adam zaten apayrı.
Evet öyle ben artık ne yapsam bilmiyorum güvenmiyorsan neden evlendin diyorum seviyorum ondan diyor şaştım kaldımbu sizinle ilgilenmemesinden daha büyük bir problem değil mi? adam direk size güvenmiyor bile.
Muhakak guzelsindir mesele buda değil çekim olsun aranızda neyden nasıl hoşlanır bilmelisin onu cozumle onu tanidigina emin olduktan sonra kararını ver buda zamanla olacakGiyiyorum sürekli o gelmeden bakım yapıyorum kendimi övmek istemiyorum ama gerçekten güzel bi bayanım fiziğim yüzüm olsun gören herkes güzelliğimi söyler ama ben ne giysem nafile umrunda değil gibi
Yani evde sürekli büstiyer giyerim veya şort gecelik giyerim hatta kendi rahatsız oluyor evin içinde dolaşma böyle diywMuhakak guzelsindir mesele buda değil çekim olsun aranızda neyden nasıl hoşlanır bilmelisin onu cozumle onu tanidigina emin olduktan sonra kararını ver buda zamanla olacak
Allah aşkına neler oluyor adamlar daha çok duyuyor guvenmemme noktası senden değil etraftanda olur ..Kıskanması anormal mi Allah aşkına .Evet öyle ben artık ne yapsam bilmiyorum güvenmiyorsan neden evlendin diyorum seviyorum ondan diyor şaştım kaldım
bu gibi sıkıntıların çözümü güzel giyinip, tatlı tatlı davranmak değil. sadece ilgisini kaybetse bir derece ama çalışmanıza izin vermemek, arkadaşlarınızla dışarı göndermemek vs güzel giyinip kendinize bakmakla bağımsız şeyler. adamın ilgisizliği gerçekten yorgunluktan da olabilir ama yazdığınız şekilde söylemleri zihniyetini gösterir. benim eşim bana dışarı çıkacağım zaman "belki beni aldatırsın" dese işin boyutu bende değişir. ben çevreden kıskandığını filan düşünüp çok masum göremiyorum, çevremde yüzlerce erkek olsa da eşimi seviyorsam birine dönüp bakmam.Evet öyle ben artık ne yapsam bilmiyorum güvenmiyorsan neden evlendin diyorum seviyorum ondan diyor şaştım kaldım
Ozaman kendine ciddiyet ver belkide hafif bulmuş olabilir seni ..Ona düşüncelerine farklı şeyler getirmis olabilirYani evde sürekli büstiyer giyerim veya şort gecelik giyerim hatta kendi rahatsız oluyor evin içinde dolaşma böyle diyw
Kızlar merhaba bu benim 2. Evliliğim severek evlendik benim için ölüp bitiyordu ama artık öyle olmadığını düşünüyorum biz eşimle evleneli 5 ay oluyor zaten evlendiğimiz ilk günden beri sorunlarımız oluyordu kavgamız felan ama artık onları aştık şimdi ise daha farklı bi derdim var son 1 aydır artık benimle ilgilenmiyor çok yoğun çalışıyor sürekli iş sürekli iş başka birşey konuşmuyoruz evin içinde iş yerinde bir şey oluyor morali bozuk geliyor yatıp uyuyor yada çok yorgun oluyor uyuyor bazen kıyamıyorum yatsın uyusun dinlensin istiyorum ama artık sıkılıyorum tek başınayım sürekli evin içinde hiçbir yere gitmiyoruz gezmeye gitmiyoruz benide yollamıyor arkadaşımla çalışıyım diyorum olmaz diyor ne yapacağımı şaştım yaptığım tek şey yatıp uyumak uyanmak artık doğru düzgün ilişkiye bile girmiyoruz haftada 1 giriyoruz sürekli hayatım beni affet uyuyacağım diyip uyuyor ben yaklaştığımda da iş başka yere gitmesin diye doğru dürüst öpmüyor bile uyanık olduğu zamanlarda da telefonla uğraşıyor ve benim moralim çok bozuk neden moralin bozuk diye sorduğunda anlatmak dahi istemitorum çünkü kendine göre o hep haklı.Zaten maddi durumumuz da çok iyi değil istediğim bir şeyi alamıyorum çıkıp gezelim desek bile para yok bende destek olmak istiyorum ama istemiyor artık çok bunaldım herşey üst üste geliyor ne yapmalıyım
Sen beni aldatırsın cümlesini kıskanmak olarak mı yorumluyorsunuz?Çok zor durumdayım gerçekten psikolojim alt üst kendi çalışıyor hadi anlıyorum ama bari beni bırak onada yok neymiş ben onu aldatırmışım başka biri bakarmış boş kıskançlık
Halk eğitimine de karışır diye düşünüyorum o derece manyak benim evden çıkmamı istemiyor hiç bir şekildeKıskanç adam zor gerçekten, ama bu şekilde devam edemezsiniz.İster ikinci evlilik olsun, ister beşinci cicim ayları geçip, geçim derdiyle bir köşeye sıkışınca, bütün evlilikler benzer monotonluk Lara mahkum. En büyük probleminiz, eşinizin kıskanç yapıda olması. Eşiniz, sizin dikkat çekmenizi, onsuz hareket etmenizi istemeyecektir. Bu durumda siz köreleceksiniz, törpüleneceksiniz. Kendinize eşinizden bağımsız bir meşgale bulmak zorundasınız. Her ilde halk eğitim kursları var. Dikiş, el işi vs. Anladığım kadarıyla çocuğunuz yok. Çocuk olduğunda şu durumda hepten eve baglanirsiniz zaten. Tekstil atölyeleri var eve iş veren. İncik, boncuk, çamaşır temizleme vs. Veya el işi yapıp satın. Etamin, örgü. Kafanızı da dagitmaniza yardımcı olur. Eşinizin herhalde evden de calismaniza bir şey diyecek hali yok. Halk eğitim kurslarına gitmenize de karisacaksa yok artik derim. O zaman ciddi psikolojik takıntıları var. Böyle biriyle bir ömür geçirmek çok zor.
Aynen bence bu konu sahibi arkadasizmida da biraz tuhaflık var hemen adamın üstüne gitmemek gerek ..Sen beni aldatırsın cümlesini kıskanmak olarak mı yorumluyorsunuz?
Senin tarzın saygın gerçekten zayıf ..oyuzden biraz tedibe ihtiyacın var belkide(!)Halk eğitimine de karışır diye düşünüyorum o derece manyak benim evden çıkmamı istemiyor hiç bir şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?