Eşim benimle ilgilenmiyor

Yazık geçen günlerime ama sorunlu benmişim gibi kimseyle anlaşamayan benmişim gibi üstüme geliyorlar ama öyle değil bende normal bir evlilik istiyorum ama olmugor
Boş verin hayat evlilikten ibaret değil işinize tutunun kendiniz için bir şeyler yapın. Başka kadınlar çalıyorlar sosyal yaşamları aktif sizin onlardan ne eksiğiniz var

Canım yeni evlisiniz ya henüz ondada bazı şeyler oturmamistir güven vs yada kıskançlık duygu durumları normal.bizdede yeni evliyke öyleydi ..zamanla bunlar aşiliyor yeterki acele edip problem gibi görme.
Daha yeni evlisiniz.Sen kendine odaklan eşinden ziyade evde hobi edin güzel kitaplar oku yakın cevrenle güzel irtibat kur ev gezmesi gibi vs.
Sonra eşini açmaya calis bakımlı ol ilgiyi çek üstüne .konustur ne derdi var gibi .Bı sıkıntısmi var ..Sevdiğini söyle sevgini hissettir ondanda görmek istediğini ifade et.

Fantezi dünyanı geliştir sevisme ve devamını biraz kadın olarak sen devral
Farklı şeyler giy mesela vsvs

Ama lütfen sabır daha yenisin gerçekten Herşey zamanla olgunlasiyor bak yazı bekliyoruz bazı meyveleri yemek için.

Çok zor durumdayım gerçekten psikolojim alt üst kendi çalışıyor hadi anlıyorum ama bari beni bırak onada yok neymiş ben onu aldatırmışım başka biri bakarmış boş kıskançlık
bu sizinle ilgilenmemesinden daha büyük bir problem değil mi? adam direk size güvenmiyor bile.

buna nasıl normal diyebiliyorsunuz anlamadım ya nasıl evlilikler yaşıyorsunuz.
güven ya da kıskançlık duygu durumları olan biriyle evlenemezsin, evliliğin temeli bu zaten. ben neden güvenmediğim, dışarı çıksa kesin beni aldatır dediğim biriyle evleneyim? benim için böyle düşünen adam zaten apayrı.

Giyiyorum sürekli o gelmeden bakım yapıyorum kendimi övmek istemiyorum ama gerçekten güzel bi bayanım fiziğim yüzüm olsun gören herkes güzelliğimi söyler ama ben ne giysem nafile umrunda değil gibi

bu sizinle ilgilenmemesinden daha büyük bir problem değil mi? adam direk size güvenmiyor bile.
Evet öyle ben artık ne yapsam bilmiyorum güvenmiyorsan neden evlendin diyorum seviyorum ondan diyor şaştım kaldım

Giyiyorum sürekli o gelmeden bakım yapıyorum kendimi övmek istemiyorum ama gerçekten güzel bi bayanım fiziğim yüzüm olsun gören herkes güzelliğimi söyler ama ben ne giysem nafile umrunda değil gibi
Muhakak guzelsindir mesele buda değil çekim olsun aranızda neyden nasıl hoşlanır bilmelisin onu cozumle onu tanidigina emin olduktan sonra kararını ver buda zamanla olacak

Muhakak guzelsindir mesele buda değil çekim olsun aranızda neyden nasıl hoşlanır bilmelisin onu cozumle onu tanidigina emin olduktan sonra kararını ver buda zamanla olacak
Yani evde sürekli büstiyer giyerim veya şort gecelik giyerim hatta kendi rahatsız oluyor evin içinde dolaşma böyle diyw

Evet öyle ben artık ne yapsam bilmiyorum güvenmiyorsan neden evlendin diyorum seviyorum ondan diyor şaştım kaldım
Allah aşkına neler oluyor adamlar daha çok duyuyor guvenmemme noktası senden değil etraftanda olur ..Kıskanması anormal mi Allah aşkına .
Asıl ortaliga paçavra gibi salan erkekler de problem var..bunu kimse konuşmuyor.
Tamam Herşeyin kararı tam fazlası zarar fazla ise dertlen.

Kıskanç adam zor gerçekten, ama bu şekilde devam edemezsiniz.İster ikinci evlilik olsun, ister beşinci cicim ayları geçip, geçim derdiyle bir köşeye sıkışınca, bütün evlilikler benzer monotonluk Lara mahkum. En büyük probleminiz, eşinizin kıskanç yapıda olması. Eşiniz, sizin dikkat çekmenizi, onsuz hareket etmenizi istemeyecektir. Bu durumda siz köreleceksiniz, törpüleneceksiniz. Kendinize eşinizden bağımsız bir meşgale bulmak zorundasınız. Her ilde halk eğitim kursları var. Dikiş, el işi vs. Anladığım kadarıyla çocuğunuz yok. Çocuk olduğunda şu durumda hepten eve baglanirsiniz zaten. Tekstil atölyeleri var eve iş veren. İncik, boncuk, çamaşır temizleme vs. Veya el işi yapıp satın. Etamin, örgü. Kafanızı da dagitmaniza yardımcı olur. Eşinizin herhalde evden de calismaniza bir şey diyecek hali yok. Halk eğitim kurslarına gitmenize de karisacaksa yok artik derim. O zaman ciddi psikolojik takıntıları var. Böyle biriyle bir ömür geçirmek çok zor.

bu gibi sıkıntıların çözümü güzel giyinip, tatlı tatlı davranmak değil. sadece ilgisini kaybetse bir derece ama çalışmanıza izin vermemek, arkadaşlarınızla dışarı göndermemek vs güzel giyinip kendinize bakmakla bağımsız şeyler. adamın ilgisizliği gerçekten yorgunluktan da olabilir ama yazdığınız şekilde söylemleri zihniyetini gösterir. benim eşim bana dışarı çıkacağım zaman "belki beni aldatırsın" dese işin boyutu bende değişir. ben çevreden kıskandığını filan düşünüp çok masum göremiyorum, çevremde yüzlerce erkek olsa da eşimi seviyorsam birine dönüp bakmam.

Yani evde sürekli büstiyer giyerim veya şort gecelik giyerim hatta kendi rahatsız oluyor evin içinde dolaşma böyle diyw
Ozaman kendine ciddiyet ver belkide hafif bulmuş olabilir seni ..Ona düşüncelerine farklı şeyler getirmis olabilir
Tadında yap ..Temiz özenli düzgün giyin yemeğini güzel yap hafifmesrep takılma ciddi saygılı dur bakalım nasıl olacak öyle dene .
Erkekler onyargida uzmandır .belki seni farklı gördü evlenince

Siz yıllarca uzuleceginize aileniz üzülsün. Bir hafta Bi ay üzülürler sonra geçer merak etmeyin . Yani olay sadece cinsellikmis gibi yapıcı yorum gelmiş gecelik giy filan diye. Her gün cinsellik yaşansa ne olacak? Adamın zihniyeti sorunlu . Dışarı çıkarsanız onu aldatacaginizi düşünüyor ve bunu size söyleyebilecek kadar inanmış. Sizi almış eve kapamış yani şimdi ilgilense ne ilgilenmese ne ? H Hayatadair77363

Dediklerine uymayin ama bosanmayin da. Gidin ise girin. Neden ise girdin derse paraya ihtiyacim var , ayrica da eve kole mi aldin beni ben bir bireyim kendi kararlarimi kendim verebilirim dersiniz. Istiyorsa kendisi bosanma davasi acar size, siz de tazminat alirsiniz. Psikolojinizi bozdugu ve evlenmeden once calistirmayacagini, disariya cikmayi yasaklayacagini soylemedigi icin. Bence adam bosanmaz belki size saygi duymaya baslar. Her dedigine evet diyen bir kadin oldugunuz icin sogumustur sizden. Belki de is yerinde asik oldugu biri vardir.

Önceki konularınızda sizin namusunuza laf ettiğini; sizi bir mesleğin mensubu olmakla itham ettiğini söylediğiniz eşiniz, ağzını toplamayı öğrendi mi ? Sizin için problem kalmadı mı ?

Çok zor durumdayım gerçekten psikolojim alt üst kendi çalışıyor hadi anlıyorum ama bari beni bırak onada yok neymiş ben onu aldatırmışım başka biri bakarmış boş kıskançlık
Sen beni aldatırsın cümlesini kıskanmak olarak mı yorumluyorsunuz?

Halk eğitimine de karışır diye düşünüyorum o derece manyak benim evden çıkmamı istemiyor hiç bir şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…